Когa ќе те жениме/мажиме?

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Јас тоа го сваќам само како шала и нема што да иритира.Сигурно нема ако им кажеш ајде одма ќе те омажат/оженат.

Не ми смета, со оглед на моите години рано ми е за мажење.
Ама, страшно ме иритира кога ќе фатат да зборваат како ќе ме мажеле за синон на комшиине и тоа пред нив.

Баш ми прија. :helou:

И, кога ке те жениме?:pipi:

Он: Рано ми е за мажење, али зато таа вечна болна тема за дечковци.....АА машала, машала, кажи сеа кој ти е дечко. И нормално, следнит топењето пред мама и тато. Никој.....:back:

ma nikad nema da se omazam!

ќе го ебаш ќе се мажиш ...

туку мене никогаш не ме иритирал муабетот, пошо само баба ми ми вика кога ќе те жениме :icon_lol: а ко ќе ми речи баба ми, се ме тера на смеење некако :icon_lol:

Не ме прашуваат.
Ја самата све поинтензивно си се прашувам.
И си се нервирам.

Мене кога бев мала сите комшии ми викаа дека сакале да ме прават снаа.Арно ама јас си избегав во Скопје и сега никој не ме познава во новото маало:baeh:
Тогаш и не ме нервираше тоа кога ќе ми го речеа, но сега ужасно се нервирам.:tapp:

Па што знам, ми збореле, ама секогаш културно и срамежливо сум се смешкала... Нормално е, ги разбирам, башка на шала го кажуваат тоа, мене ми е симпатично, е сега уште некој да им каже дека не сум толку убава и паметна како што ме прават, супер би било. :plete:

^ Многу ќе ти дојде грабање.

он:
Темава ме натера да се преиспитам кога ме прашале такво нешто, и сфатив дека никој НЕ ме прашува. Srsly.
Now I'm worried.:nesum:

он:
Темава ме натера да се преиспитам кога ме прашале такво нешто, и сфатив дека никој НЕ ме прашува. Srsly.
Кога ќе те мажат? :)
Ама изгледа не се важи од мене, јас сум виртуелен лик, треба тоа од поблиските :)

Мене тоа прашање ми го поставуваа порано ... И после се женив ... и се разведов ...

Па од разводот наваму не ме гибат ... Знат не сум од брачната сорта .

Ми рекле другарките. Зошто знаат дека ќе изгубат по 5 кила на свадбата ми од играње, пеење, потење и кикотење :)
А и зошто така им се свиѓа да мислат, дека ниедна од нив нема да е прва :)

он:

Mnogu samo grebenje, a grabanje jok!

Oflele, nema sto da te
prasuvaat, srsly, znaat deka ke bides grabana!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom