S
smart ass
Гостин
Јок..треба да им се понуди..спасение..другото е на нив..
Значи да ги тепаме,не е христијански....ехаааа а да знаеш јас на ум што имам??:pos2::pos2:
За решение.....
ама не кажувам...многу е...
Јок..треба да им се понуди..спасение..другото е на нив..
![]()
Ја бих следела овај пример се разбира не во буквална смислаја би во некоја поблага форма ...
ех Госпоѓице .. полна сте со Љубов .. се гледа по сликата![]()
Ја бих следела овај пример се разбира не во буквална смисла![]()
Мене ли најде да ми попуваш инквизиции :pos2::pos2: па све то је педерлана брате папите тоа педерастија на мртво се криеле зад крстот само, исто како тоа вашата црква овај секта англосанксонците лажни ...кое заостануванје преку вера црни брате ами да не беше Тесла кој беше православен ке немаше каде да ги постираш навредите... Ке мораше у темница да се штанцате :pos2:Госпојце:
жалам што со користењето на моето право за дискусија, те иритирам.
Ја ете, ама ич не се нервирам кога пишуваш за пикинејзери и ангорски мачки...
Вака сега: каде навредив некој твој светител?
Чукни ја главата твоја малце за придонесот на твојата религија во развојот (заостанувањето) на цивилизацијата: инквизиции, пуританци, крстоносци...
И да, секој ќе си плати за своите гревови.
-па сомнежот е во тоа што кај нас а воедно и во светот СЕКОЈ ралично ја толкува религијата т.е. нејзината веродостојност.......пишав колку толку,зашто целонсо не сум запознат со ВИСТИНАТА,но сепак верувамвистинските верници поради тоа шо го пиша „колку толку“ не те сметаат за верник ... тоа значи дека имаш сомнеж ...
како и да е ... религиите прават само раздор и поделби на народот а не збратимување и соживот ..
и дали ако претепаш како шо велиш ќе бидеш поголем верник или со тоа правиш грев?
и замисли верници како тебе ако фанат да претепуваат на парадата ...
каква слика еј ...
Верници Vs Геј`с
Гејс на чело со Фуере
Верници на чело со некој поп/владика или шо ја знам со џип од 50 000 евра (лапнат од некоја хипотека и од народот - верниците).. ауффф
па религијата тоа го учи човекот.............ех Госпоѓице .. полна сте со Љубов .. се гледа по сликата
Јас очекував верниците да се јават на темава полни со разбирање, понуда за спасение, пропагирање на соживот .. со мирни умешно пресметани постови ...
тие се јавија со тепање, копја, и што уште не ...
кои гревови еј![]()
Кога ќе почне човек да си збори сам со себе, или со замислено другарче, психолозите велат дека дошло до психичко, т.е. ментално пореметување во здравјето на човекот.Јок..треба да им се понуди..спасение..другото е на нив..
не ми се верува до кој идиотизам дебатирате................"страв ми е да идам во војна,па затоа ќе тепам педери"Кога ќе почне човек да си збори сам со себе, или со замислено другарче, психолозите велат дека дошло до психичко, т.е. ментално пореметување во здравјето на човекот.
Е. А кога група такви луѓе, кои нели, си зборуваат сами со себе или со своето замислено другарче, ќе се соберат на едно место, социолозите викаат, дошло до формирање на Црква.
И сега ја треба да слушам што е добро, а што не, од некој кој верува дека невидливо другарче го чува, му нуди спасение од зло, ако излезе да претепа некое грешно педерче...
“Косово го нема. Бедната ситна душа едвај се држи во живот.
Фрустрации...
Ама еве да видат како МУШКИ можам да претепам незаштитен ПЕДЕР.
Ми беше страв да идам на Косово, да се борам за српската земја.
Ама како сум МУЖ да претепам ЖЕНА...“
Не сне во турското сега со калашњикови ке почнимеех Госпоѓице .. полна сте со Љубов .. се гледа по сликата
Јас очекував верниците да се јават на темава полни со разбирање, понуда за спасение, пропагирање на соживот .. со мирни умешно пресметани постови ...
тие се јавија со тепање, копја, и што уште не ...
кои гревови еј![]()
Да, квазипатриотите прават така: тепаат педери за да си докажат колку ја сакаат татковината......"страв ми е да идам во војна,па затоа ќе тепам педери"....а зашто ВИЕ педерите не војувате? bla bla bla
Тоа што се обидуваш да ме претставиш како личност со ментално пореметување...искрено ме остава рамнодушен...не очекувам поинаков приод....духот секогаш излегува на површина...без разлика дали носи кожени панталони или розе танга...Кога ќе почне човек да си збори сам со себе, или со замислено другарче, психолозите велат дека дошло до психичко, т.е. ментално пореметување во здравјето на човекот.
Е. А кога група такви луѓе, кои нели, си зборуваат сами со себе или со своето замислено другарче, ќе се соберат на едно место, социолозите викаат, дошло до формирање на Црква.
И сега ја треба да слушам што е добро, а што не, од некој кој верува дека невидливо другарче го чува, му нуди спасение од зло, ако излезе да претепа некое грешно педерче...
ти или си болен нешто,или си застапник на хомосексуалноста или можеби само мешеш поимиДа, квазипатриотите прават така: тепаат педери за да си докажат колку ја сакаат татковината.
Вистинските патриоти се борат за неа.