Скопскиот S.T.A.L.K.E.R.?

• Креатор на темата Креатор на темата Vaseeee
  • Време на започнување Време на започнување

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
Локација
Скопје
Би сакал да знам колку сте вие скопјани информирани околу овој тип.
Слушав приказни за овој тип и сознав за човеков кој често во доцните часови на ноќта се "закачува" на прозорците на луѓето во Скопје и ги набљудува.. Но никогаш не е фатен на дело. -.-'
Типацов всушност е скроз забеган домец:lud: кој обожава да си поигрува со луѓето..
Ако знаете нешто за него би сакал да споделите.

Исто така имам и другари кој исто така ми имаат кажано дека имале средба со човеков.

Баш ме интересира како ќе се закачи на 12-ти кат.
Да не е и скопски Спајдермен во исто време? :)

Слушав приказни за овој тип и сознав за човеков кој често во доцните часови на ноќта се "закачува" на прозорците на луѓето во Скопје и ги набљудува.. Но никогаш не е фатен на дело. -.-'
Типацов всушност е скроз забеган домец:lud: кој обожава да си поигрува со луѓето..

Исто така имам и другари кој исто така ми имаат кажано дека имале средба со човеков.
Мислам дека ми кажувале за овој...Васе се викал..

Ама сериозно, каков фидбек очекуваш на темава?
Пазачи и манијаци имало и ќе има секогаш. Не е ништо ново ова, ниту пак некаква мистерија. Океј, да висеше типот на прозори на 12-катници - тогаш ќе беше мистерија! :)

Sweet, сега и Скопје си има урбана легенда. Мило ми е. Јас ќе си ги минирам прозорите, за секој случај.

кај мене не мора да се качува...се глеа и од улица :P

И зашо стокер е со точки напишано? -.- Кратенка е?
Знам дека ласер е кратенка, ама стокер? -.-

Me? Hahahah! XDD

Стариот ник ми беше S.T.A.L.K.E.R.
Го користев околу 2 - 2,5 години. Некои низ населба Сталкер ме викаа и ме ВИКААТ сеуште Сталкер. :pipi:

И зашо стокер е со точки напишано? -.- Кратенка е?
Знам дека ласер е кратенка, ама стокер? -.-
Од играта бе.. XD

S.T.A.L.K.E.R. - the game.

YouNoob, and by that I mean you, God.HateUSaLL.

Или да не си ти, некој си оОгромен S.T.A.L.K.E.R. фанатик (глеам и по никот, декa Chernobyl...) па измислуваш тука? о.О"

S.T.A.L.K.E.R. - the game.

YouNoob, and by that I mean you, God.HateUSaLL.

Ахаааааааааааааааааааааааа!
Сеа сваќам!
Значи, типот од играта уствари се шета низ Скопје!
И затоа е со точки, ахааааааааа!
Daaaaamn, iSuck!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom