Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Арно бе стручњак, ќе видаме утре.
Шо да не Стоолто ќе игра:haha::haha::haha:Кази му бе стојане...утре сакам да ги тепате...само трема да не ве фате...![]()
Борец Велес :smir:Недела сала ,,Партизан'' 11часот Милениум - Ангели Велес (94година):helou:
Арно де кои и да се ќе си одат со -40:haha::xD:bb[noone];3063028 напиша:Борец Велес :smir:
Ангели Велес:smir:bb[noone];3063028 напиша:Борец Велес :smir:
Сменето им е името, изгледа.Ангели Велес:smir:
Не е битно:helou:Сменето им е името, изгледа.
п.с Тимче, да признавам нема место саа за мене у екипата ама се у своо време
Ој навиви за чаргаарто и не замари![]()
хаха ги тепаа Горани баскет у Велес ќе видиме :smir:Арно де кои и да се ќе си одат со -40:haha::xD:
Ај утре после утакмицата ќе ти пишам колку разлика изгубилеbb[noone];3063135 напиша:хаха ги тепаа Горани баскет у Велес ќе видиме :smir:
Столе за кој навивам јас?:haha: Абе оти ти викам дете си оште не разбираш нешто ти па се инаташ седи си мирен ај :back:Сменето им е името, изгледа.
п.с Тимче, да признавам нема место саа за мене у екипата ама се у своо време
Ој навиви за чаргаарто и не замари![]()
Ооо бате, извини знам оти се разбирашСтоле за кој навивам јас?:haha: Абе оти ти викам дете си оште не разбираш нешто ти па се инаташ седи си мирен ај :back:
:haha::haha::haha:... Ќе играш и ти ќе играш знааме не кажах оти нема да играш:back: Е разбирам не см като тебе:xD:Ооо бате, извини знам оти се разбираш![]()
Ај не не га пунам со глупости. Ти га пуни со твојто знаење за кошарката:haha:СтручначеТимче брат ај ти се молам не га пуни и таа тема со глупости![]()