SV-Strange
Sorcerer Supreme
Стварно многу ми се допадна филмов, не очекував ни на пола од тоа, ќе има и тројка
The Incredible Hulk
The Incredible Hulk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Incredible Hulk
Корун те читам со месеци и стварно немаш никаков (нула) вкус. Ако Мистик Ривер ти е лесен а ебан ретардиран филм ко Пила ти е добар (ремек дело? :O) -- ТОГАШ И ТИ СИ РЕТАРДИРАН.Инаку, го гледав Mystic River, не е по мој вкус, многу досаден, предвидлив, лесен, нема ништо интересно. Тапа драма. (не значи дека нема да ви се свиѓа)

Зар ти го предвиде тоа што се случи на крајот?:kesa:Jaс мислам дека двојкава (The Borne Supremacy) е најтапа од сите 3 дела, па сеа ти види
Гледај го The Borne Ultimatum, да видиш што е акција цело време без престан додека трае филмот. Најдобар дел е последниот.
Инаку, го гледав Mystic River, не е по мој вкус, многу досаден, предвидлив, лесен, нема ништо интересно. Тапа драма. (не значи дека нема да ви се свиѓа)

The Bourne supremacy
![]()
феноменална акција ја обожавам, не знам како до сега не сум ја гледала10/10
сега е на ред Тhe Бourne ultimatum![]()
Jaс мислам дека двојкава (The Borne Supremacy) е најтапа од сите 3 дела, па сеа ти види
Гледај го The Borne Ultimatum, да видиш што е акција цело време без престан додека трае филмот. Најдобар дел е последниот.
Инаку, го гледав Mystic River, не е по мој вкус, многу досаден, предвидлив, лесен, нема ништо интересно. Тапа драма. (не значи дека нема да ви се свиѓа)
Точно е ова затоа што...Јас давам линк. Се што ве интересира, таму ќе си видете.:smir:
Оценки не давам.:jaj:
:uvo:![]()
Оценка: 10/10