Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ок изгледа си правеле некаков "maintenance" сега отвара без проблем !!!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ја неможам да отворам од прееска. едно саат време недостапен е ФБ

дајбоже да им рикнале сите сервери !!!!!1

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Ми треба помош! Кога ке пишувам со некого на чет, целиот разговор ми останува во приватини пораки, и исто така ако примам некоја приватна порака од некој си лик пораките ги има и во четот, е сегна не ми е јасно што сум уклучил па се се ова дешава?

--- надополнето ---

Значи проблемот е во тоа што сум го вклучил ова срање http://www.facebook.com/about/messages/#!/about/messages/
е сега уште поголем проблем е како да го исклучам затоа што превише е глупо, и немој некој да се зафркне со оваи да го активира...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Ми треба помош! Кога ке пишувам со некого на чет, целиот разговор ми останува во приватини пораки, и исто така ако примам некоја приватна порака од некој си лик пораките ги има и во четот, е сегна не ми е јасно што сум уклучил па се се ова дешава?

--- надополнето ---

Значи проблемот е во тоа што сум го вклучил ова срање http://www.facebook.com/about/messages/#!/about/messages/
е сега уште поголем проблем е како да го исклучам затоа што превише е глупо, и немој некој да се зафркне со оваи да го активира...
Тоа ти е новиот ФБ :) И иритира бтв...

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Па поголемо срање можеше ли да направат маму ги неписмену :nerv::nerv: ни се знае што е приватна порака, ни се знае сто е на чет, се е во едно, срање!!!

Г

Грејвдигер

Гостин
Facebook Places е достапен и кај нас... Сеуште не кај сите, ама ќе биде кај и да е.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.728

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
пак да си стискаш на копчиња за интересно да ти е, без да читаш што прави тоа копче.
не сум јас, него дај кажете дали е некако можно да се врати на старо, има ли некоја варјанта или тешко?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Дали знае некој како можи да направам на кој евент ќе присуствуам тоа да се прикаже кај мене на профил ?? Значи кога маваш аттенд и во њуз фид излегува како објава..Јас имам нешто исприцкано и кога мавам аттенд тоа никаде не се појавува.. помош некој ?:smir:

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.861
Поени од реакции
4.556
Имам тајна група и околу 30 членови, сакам да додадам уште некој, ама кај одредени лица ми вика can't be added и не објаснува зошто, му кажав на дечкото да прочепка да види да не има многу групи - нема, мислам дека е чекирано нешто за забрана за додавање ама неможам да најдам што
ПОМОШ!

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.198
Поени од реакции
8.283
koj gluposti znaci samo ednas mozes da si go smenis Korisnickoto ime i posle mozes da se slikas :)

Член од
15 мај 2010
Мислења
540
Поени од реакции
72
Ај и ја да прашам, што се деси со разговори, дали е некој баг, кој ќе го средат, или така го направија фб-во.. Значи нели коа ќе си збориш со некој, после го спишташ проззорчето, и си стои доле.. И стои постојано дур не стиснеш X. Се на секое ми се тргаат прозорчињата.. :D

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
сакав да прашам нешто .. може не е за тука прашањето ама незнаев кај да прашам.

Си пишувам фејсбук страницата ... си ја отварам ми излегува за јузерот/маилот и за пасворд и пишувам и одам ЛОГ ИН. се врти и пишува оддоле нели connecting to facebook.com .. и после некое време ми пишува connection timed out ... веќе скоро цел саат ми прави така. Од друг компјутер кај комшиите пробав се логира,ама они се на телекабел. Дали е можно заради нетот да не може да се логира? или???

Kajgana Shop

На врв Bottom