Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ќе замолам на темата да се бара помош за одредени проблеми што ви се јавуваат притоа избегнувајте прашања од типот "Ама не си го знам пасот од меилот" или "Како да се најавам на чет"...

Нека биде темата попродуктивна и без оф топик

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.595
Поени од реакции
6.353
Moже ли да те блокират од четот (да не можете да пишете) а да не си отстранет од пријатели? И како се прави ?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Има ли некаква опција профил сликата да одберам само кој да ми ја гледаат?Имам во пријатели некој и несакам да ми ја гледа, а тој албум каде што е сликата неможат да го гледаат они а профил сликата ми ја гледаат..

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.728
Има ли некаква опција профил сликата да одберам само кој да ми ја гледаат?Имам во пријатели некој и несакам да ми ја гледа, а тој албум каде што е сликата неможат да го гледаат они а профил сликата ми ја гледаат..
account, privacy settings, customize settings(тоа кај моливчето), edit album privacy for existing photos,
сеа кај profile pictures стисни на стрелката, одбери customize и тука имаш да си подесиш кој да глеа кој да не глеа

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Како да направам постовите од fan страната (создадена пред некој ден) каде што сум администратор да бидат видливи на почетна кај тие што ја "лајковале"? Ништо не се појавува на почетна ниту на мојот профил ниту кај другите. Се распрашував и кај други администратори на страни и викаат го имале истиот проблем на почеток а потоа самото се средило, ама сигурно има финта да можам јас да го средам одма...ај помош, не ми се гугла :)

S

Sheldon Cooper

Гостин
Абе ми се поеба нешто фејсбуков, не ми ја покажува листата на пријатели ниту на мојот профил ниту кај некој пријател. Да не ми го хакнале или некој bug е во прашање?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Шо е финтата со тоа демек сум гласал за сдсм, само ми се појавува на профилот ?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.728
Шо е финтата со тоа демек сум гласал за сдсм, само ми се појавува на профилот ?
вака од далеку... ми смрди на некоја апликација која си земало за право да го прави тоа(се разбира си и дозволил).
ти текнуе да си пристапил до таква апликација у скоро време?
барај таму у settings и бриши/ставај рестрикции

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Како да направам постовите од fan страната (создадена пред некој ден) каде што сум администратор да бидат видливи на почетна кај тие што ја "лајковале"? Ништо не се појавува на почетна ниту на мојот профил ниту кај другите. Се распрашував и кај други администратори на страни и викаат го имале истиот проблем на почеток а потоа самото се средило, ама сигурно има финта да можам јас да го средам одма...ај помош, не ми се гугла :)
Пиши им на FB, нивна грешка е, еве кај мене на пример, од мојата fan страна убаво си се појавуваат постовите :)

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Пиши им на FB, нивна грешка е, еве кај мене на пример, од мојата fan страна убаво си се појавуваат постовите :)
Се реши само по некој ден, почнаа да излегуваат постовите така било на сите нови страни, ама сега има друго НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАЌААТ ПОКАНИ, селектирам пријатели праќам и како ништо да не се случило ниту се регистрирани како пратени ниту стигнува кај некој, барав и за тоа решение и...нема, наводно bug од ФБ било со месеци...значи глупости невидени :)

Член од
17 декември 2010
Мислења
18
Поени од реакции
0
имам проблем со профилот..односно се приклучува се како што треба само во разговор не можам да пишам на никој и никој не можи да ми пиши(не ме гледа з априклучен) помогнете некој :)

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Момци како да ја поставам онаа порака кога некој ке проба да ме адне, да пишува " Дали го познаваш Боби " ?

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Кога идам ја заборави лозинката ми се појавува ова:

You have reached the limit of password reset attempts. If you are still having trouble accessing your account, please contact us for assistance.

Кликнам на тоа contact us но ми дава дека страницата не е пронајдена, има некој начин да ми го пратаат пасвордот на емаил ?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
653
Поени од реакции
533
Кај еден другар му се појави ваква порака
„Your personal account was recently disabled by Facebook. We are writing on behalf of the Facebook Platform team to let you know that any applications that were under your sole control as a developer have also been disabled as a precautionary measure, which include: (ID #***********)“

дали некој имал ваков проблем и кое би било решението, фала

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Дечки ви отвара моментално Facebook ? Мене ме ребри нешто почнува да се отвара и застанува пробав со Google Chrome , Firefox и Internet explorer .

Не е до интернетот милион други страни отворив без проблем !!!

Почетната пред да се логираш ми ја отвара одма !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom