Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Истото ми се случи и на мене пред 2 месеци, проблемот беше решен со линкот горе експресно..На крај излеге цела мака им била за да ми земат чиповите на фејсбук покерот..

Истото ми се случи и на мене пред 2 месеци, проблемот беше решен со линкот горе експресно..На крај излеге цела мака им била за да ми земат чиповите на фејсбук покерот..

чим си барал помош тамо значи не си знаел ни ти тајно прашање и алтернативна е маил адреса ? и ти направија ли проблем што ги немаше напишано ?

чим си барал помош тамо значи не си знаел ни ти тајно прашање и алтернативна е маил адреса ? и ти направија ли проблем што ги немаше напишано ?

Ми беа сменети и алтернативен мејл и прашањето не сум сигурен што пишав најважни се IP адресите и контактите

Ми беа сменети и алтернативен мејл и прашањето не сум сигурен што пишав најважни се IP адресите и контактите

Ја пишав само неколку контакти пошто иам 460 и пишав само 10 одприлика

Ја пишав само неколку контакти пошто иам 460 и пишав само 10 одприлика

Ќе видиш во рок од 20 часа ке ти одговорат јас пошто ги имав зачувано сите контакти од МСН сите ги пратив

Значи фејсбукот ми е хакнат , а и мејлот. И на мејлот Secret question не си го знам ( пошто малиот ми е од пред 5 години и сум го заборавил ) а алтернативната е маил адреса ми е сменета... дали има некој начин да си го вратам мејлот или не ?

мене ми го хакнаа фејсбукот,а меилот го смениле... али фино лепо им пишав на админите,да проверат ИП адреси и сл,им кажав точни инфо кои ми се наведени при рег на фејсбук и утре дента ми го вратија

А како ти го хакнале фејсбуков ич не ми е јасно?
И ја сакам да хакнам фејсбук ergently. :)

да ми беше и мене јасно.. ке ти кажев

:nenene:
никогаш, ама баш никогаш не користете интернет експлорер. најлесно може некој да ти дознае пасворд, на се`.

Или keylogger или оставил маил каде што не треба :pipi:

незнам искрено , иам повеке мејлови на тие сумљиви страници оставам друг мејл , а на фејсбук увек пазам на што кликам пошто има еден куп апликации преку кој ти факаат пасс и слично... али ај пополнив тоа на хотмејл и на фејсбук дека ми е хакнато све , па за 24часа треба да одговорат па ке видиме... се надевам ке успее..

Постојат многу техники батка кај некои и самиот член се фаќа во "мрежа".
дада Phisher-ите се наjлесна работа за то... е сега има вистина многу техники ама најлесно ти е или со фишер или мејлот... или пак ако имаш пристап до компјутерот со keyloger

И тоа е за деца, ќе се надеваме на подобри дни.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom