чим си барал помош тамо значи не си знаел ни ти тајно прашање и алтернативна е маил адреса ? и ти направија ли проблем што ги немаше напишано ?Истото ми се случи и на мене пред 2 месеци, проблемот беше решен со линкот горе експресно..На крај излеге цела мака им била за да ми земат чиповите на фејсбук покерот..
Ми беа сменети и алтернативен мејл и прашањето не сум сигурен што пишав најважни се IP адресите и контактитечим си барал помош тамо значи не си знаел ни ти тајно прашање и алтернативна е маил адреса ? и ти направија ли проблем што ги немаше напишано ?
Ја пишав само неколку контакти пошто иам 460 и пишав само 10 одприликаМи беа сменети и алтернативен мејл и прашањето не сум сигурен што пишав најважни се IP адресите и контактите
Ќе видиш во рок од 20 часа ке ти одговорат јас пошто ги имав зачувано сите контакти од МСН сите ги пративЈа пишав само неколку контакти пошто иам 460 и пишав само 10 одприлика
мене ми го хакнаа фејсбукот,а меилот го смениле... али фино лепо им пишав на админите,да проверат ИП адреси и сл,им кажав точни инфо кои ми се наведени при рег на фејсбук и утре дента ми го вратијаЗначи фејсбукот ми е хакнат , а и мејлот. И на мејлот Secret question не си го знам ( пошто малиот ми е од пред 5 години и сум го заборавил ) а алтернативната е маил адреса ми е сменета... дали има некој начин да си го вратам мејлот или не ?
Па ти го хакнале меиот и виделе кој ти е пасс на фб и така излеа...да ми беше и мене јасно.. ке ти кажев
Постојат многу техники батка кај некои и самиот член се фаќа во "мрежа".А како ти го хакнале фејсбуков ич не ми е јасно?
И ја сакам да хакнам фејсбук ergently.
дада Phisher-ите се наjлесна работа за то... е сега има вистина многу техники ама најлесно ти е или со фишер или мејлот... или пак ако имаш пристап до компјутерот со keylogerПостојат многу техники батка кај некои и самиот член се фаќа во "мрежа".