Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истото ми се случи и на мене пред 2 месеци, проблемот беше решен со линкот горе експресно..На крај излеге цела мака им била за да ми земат чиповите на фејсбук покерот..
чим си барал помош тамо значи не си знаел ни ти тајно прашање и алтернативна е маил адреса ? и ти направија ли проблем што ги немаше напишано ?
Ми беа сменети и алтернативен мејл и прашањето не сум сигурен што пишав најважни се IP адресите и контактите
Ја пишав само неколку контакти пошто иам 460 и пишав само 10 одприлика
Значи фејсбукот ми е хакнат , а и мејлот. И на мејлот Secret question не си го знам ( пошто малиот ми е од пред 5 години и сум го заборавил ) а алтернативната е маил адреса ми е сменета... дали има некој начин да си го вратам мејлот или не ?
Па ти го хакнале меиот и виделе кој ти е пасс на фб и така излеа...да ми беше и мене јасно.. ке ти кажев
А како ти го хакнале фејсбуков ич не ми е јасно?
И ја сакам да хакнам фејсбук ergently.![]()
дада Phisher-ите се наjлесна работа за то... е сега има вистина многу техники ама најлесно ти е или со фишер или мејлот... или пак ако имаш пристап до компјутерот со keylogerПостојат многу техники батка кај некои и самиот член се фаќа во "мрежа".