Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Истото ми се случи и на мене пред 2 месеци, проблемот беше решен со линкот горе експресно..На крај излеге цела мака им била за да ми земат чиповите на фејсбук покерот..

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Истото ми се случи и на мене пред 2 месеци, проблемот беше решен со линкот горе експресно..На крај излеге цела мака им била за да ми земат чиповите на фејсбук покерот..
чим си барал помош тамо значи не си знаел ни ти тајно прашање и алтернативна е маил адреса ? и ти направија ли проблем што ги немаше напишано ?

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
чим си барал помош тамо значи не си знаел ни ти тајно прашање и алтернативна е маил адреса ? и ти направија ли проблем што ги немаше напишано ?
Ми беа сменети и алтернативен мејл и прашањето не сум сигурен што пишав најважни се IP адресите и контактите

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ми беа сменети и алтернативен мејл и прашањето не сум сигурен што пишав најважни се IP адресите и контактите
Ја пишав само неколку контакти пошто иам 460 и пишав само 10 одприлика

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Ја пишав само неколку контакти пошто иам 460 и пишав само 10 одприлика
Ќе видиш во рок од 20 часа ке ти одговорат јас пошто ги имав зачувано сите контакти од МСН сите ги пратив

С

Спенсер

Гостин
Значи фејсбукот ми е хакнат , а и мејлот. И на мејлот Secret question не си го знам ( пошто малиот ми е од пред 5 години и сум го заборавил ) а алтернативната е маил адреса ми е сменета... дали има некој начин да си го вратам мејлот или не ?
мене ми го хакнаа фејсбукот,а меилот го смениле... али фино лепо им пишав на админите,да проверат ИП адреси и сл,им кажав точни инфо кои ми се наведени при рег на фејсбук и утре дента ми го вратија

G

Gray Foxx

Гостин
А како ти го хакнале фејсбуков ич не ми е јасно?
И ја сакам да хакнам фејсбук ergently. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
да ми беше и мене јасно.. ке ти кажев

T

Tetro

Гостин
:nenene:
никогаш, ама баш никогаш не користете интернет експлорер. најлесно може некој да ти дознае пасворд, на се`.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
А како ти го хакнале фејсбуков ич не ми е јасно?
И ја сакам да хакнам фејсбук ergently. :)
Постојат многу техники батка кај некои и самиот член се фаќа во "мрежа".

D

DartWader

Гостин
Или keylogger или оставил маил каде што не треба :pipi:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
незнам искрено , иам повеке мејлови на тие сумљиви страници оставам друг мејл , а на фејсбук увек пазам на што кликам пошто има еден куп апликации преку кој ти факаат пасс и слично... али ај пополнив тоа на хотмејл и на фејсбук дека ми е хакнато све , па за 24часа треба да одговорат па ке видиме... се надевам ке успее..

S

StormRage

Гостин
Постојат многу техники батка кај некои и самиот член се фаќа во "мрежа".
дада Phisher-ите се наjлесна работа за то... е сега има вистина многу техники ама најлесно ти е или со фишер или мејлот... или пак ако имаш пристап до компјутерот со keyloger

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
И тоа е за деца, ќе се надеваме на подобри дни.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom