Дали сум луд или?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Може смешен е насловот и се ама сигурен сум дека вечерва коа случајно погледнав во небото некако идеше побрзо од вообичаеното. Сигурен сум дека не се дрогирав и дека не земав ништо забрането освен едно пиво што не би требало да го предизвика тоа. Го примети некој истото или само јас?:toe:

И кога им викам јас на луѓето дека печурките се лоша работа, не ми веруваат... Поготово тие во ЃП што растат. :icon_bigg

Небото идеше побрзо или облаците? :) Тик так, тик так...

дувало ветер и ги мрдало облаците.... небото идело побрзо:kesa:... ваков бисер неам слушнато поддамна...

Може смешен е насловот и се ама сигурен сум дека вечерва коа случајно погледнав во небото некако идеше побрзо од вообичаеното. Сигурен сум дека не се дрогирав и дека не земав ништо забрането освен едно пиво што не би требало да го предизвика тоа. Го примети некој истото или само јас?:toe:
пер...таму у хемиско да не смешафте нешто што не треба?
иначе...логичко објаснување за твојата халуцинација = малце појак ветар од вообичаеното -_-

дувало ветер и ги мрдало облаците.... небото идело побрзо:kesa:... ваков бисер неам слушнато поддамна...

Чекај бе, немој одма со решението, поинтересно ќе беше да разглабавме :)

ајде реметете сите океј,ипак не се дрогирам. а ветер не дуваше. исто не беше во ѓорче истово. хаха

ајде реметете сите океј,ипак не се дрогирам. а ветер не дуваше. исто не беше во ѓорче истово. хаха
пер...најсериозно...арен си?? :)
ветер не дувало...не дувало доле, на земјата...облаците како се движат знаеш? знаеш како викаме дека на повисоките места повеќе ветер дува?

Јас мислам дека твојата придружба направила времето меѓу вас да иде поспоро од нормалното а околу да иде по нормалната брзина.

Океј ајде луд сум.Знам дека дува погоре ветер и све тоа ама знам и дека се движеше побрзо него обично.

Темава ме потсеќа на темата со Mарсовците, со НЛО :icon_lol:

Темава ме потсеќа на темата со Mарсовците, со НЛО :icon_lol:

ајде знам дека сите сте реметџии и све и дека едвај чекате да се појави нешто за да просеравате ама стварно некако побрзо ми идеше. Барем неколку души од форумов ме знаат дека не се дрогирам и дека ретко сум пијан до тој степен за да не бидам при себе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom