Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сексот и градот - филмот :pipi:
3/10 :pipi:

Куп хистерични дрољи навлечени на шопинг растрчуваат низ Њу Јорк кој наводно е најдобар град на светот.

И јас го гледав тој ама не сакав да го пишам ептен ми е глуп

Wrong Turn 2 (2007)
wrongturn2.jpg

Какво само срање. Нула од 10. Ако има трет дел, сигурно нема да се нафатам да го гледам.

Да,на најверодостојното место како IMDB,каде што се логираат луѓе за да оценат кога филмот е најтоп или најчкарт...

Затоа ретко кој филм таму има просек меѓу 4/5/6 оцена,или е меѓу 7/8/9 или 2/3...

Тебе ништо повеќе нема да ти биде ако дадеш оценка,сепак пишуваш постови за да искажеш свое мислење...
Со линкови и слики во пост,тоа е само билдање број на мислења:kesa:

Од кај се најде адекватен да кажеш какви постови треба да има на тема за последен гледен филм:kesa: Јасно кжува темата нели, немора да даде оцена, може некој неупатен ќе дознае за некој нов филм овде нели :)

А за темава не по прв пат
lucky_number_slevin.jpg

The Dark Knight. Одличен филм.... кома ефекти.... Јаки негативци... и среќен крај (за мене:zlo:) Оценка 10/10

The Dark Knight. Одличен филм.... кома ефекти.... Јаки негативци... и среќен крај (за мене:zlo:) Оценка 10/10
Катастрофален е според мене, ме разочара.

Инаку последен гледан, Национално Богатство - Книга на Сенките, прекрасна авантура и глума од Николас Кејџ.

Love Guru

love-guru-poster-big.jpg

Добар беше, ми се допадна.
Во стилот на Остин Пауерс ( нали ).

Оценка 7/10

Wrong Turn 2 (2007)
wrongturn2.jpg

Какво само срање. Нула од 10. Ако има трет дел, сигурно нема да се нафатам да го гледам.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Филмот владее, владее!!!
Бидејќи гарант има банкротирано продуцентот дај да се собериме ние и да снимиме тројка.(пишав ни под разно да не се гледа филмов, ама ете кога си ризикувал)

Него одамна неам пишано на темава, а се што сум гледал?
Хм, Gone Baby Gone е филм од кој не очекував ништо, затоа и бев изненаден. Доста добра драма, вреди да се погледне. Друго, The Hunting Party и Little Miss Sunshine.
Првиот е просечен, залудно навлезе во улогата Ричард Гир. Публиката е презаситена од вакви филмови, а за вториов имам само еден збор, одличен! Навистина одличен филм. :)

The Dark Knight.

Без коментар........пристрасен ќе сум, бидејќи јас сум Бетмен :)

MUST SEE, FIVE THUMBS UP!
Roger Ebert, Chicago Sun

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Филмот владее, владее!!!
Бидејќи гарант има банкротирано продуцентот дај да се собериме ние и да снимиме тројка.(пишав ни под разно да не се гледа филмов, ама ете кога си ризикувал)
Не сум го прочитал изгледа тој твој пост, ама сега се осеќам ко 13-тото прасенце.:(
Од Драги Шпага порничон е подобар, жими се.:nesum:

Shall we dance

Романтична комедија за релаксација.Те тера да размислиш што е тоа што ти фали да бидеш среќен, кога отстрана изгледа дека имаш се' што би можел да посакаш.Те поттикнува да го правиш тоа што те исполнува.:pipi:

Shall we dance

shall_we_dance_ver2.jpg

Романтична комедија за релаксација.Те тера да размислиш што е тоа што ти фали да бидеш среќен, кога отстрана изгледа дека имаш се' што би можел да посакаш.Те поттикнува да го правиш тоа што те исполнува.:pipi:
хаха и ја го изглеав... супер филмче :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom