Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана
Го користам овој пост за да им ја честитам Новата Година на сите! Многу здравје, среќа, љубов, успех и се најубаво во новата 2011! Чувствувам дека оваа ќе биде најубава година :)

2011.jpg

http://www.kd-pavza.si/datoteke/200412231201341.swf

Ајде и од мене среќна нова година се најубаво

ДК,
Среќна нова година.
Кајганџии, Ви посакувам среќна нова година и среќни празници. Повеќе исполнети желби во новата.

Среќна Нова Година со песмата:

Tonight is the night. Вечер сите ај донт фак он а фирст дејт, пуздер ќе се направат, сите штедачи ќе фрлаат пари како да им е задње у животу, вечер тешко некој сингл дека ќе остане, трезен дека ќе остане, дечковците ќе бидат изварани, дроги, вагинални секрети и сперми ќе фучат, сите закоравени брутал-дет металци, трансери, драм енд бејзери, џезери ќе шират раце на Бај Пас и Лепша од ночи . Во Лас Вегас, Амстердам и на нова година се се опрашта. Нема каење. Епа уживајте и трескајте си ја главата на први, што се сте направиле. Пијте умерено, алкохолот е за луѓе не за говеда (море волови мои мили), користете кондоми, и не дринк енд драјв.

Анекс.

Пред малку се вратив од обиколка на кафаните и кафиќите од реонот Лептокарија, Ленинова, ГТЦ.

Панада парти, 40 годинишни чичиња у одела, и 40 годишни тетици облечени како пензионирани курви ги окупираат истите. Старци свака част знаете како да се издувате. Младци што да ви кажам, за крив ташак не ве бива, начукајте си го преку фејсбук и частете се пијачки преку тие игрите you just recieved drinks. Кибернетичка-дебил генерација, цццц, срамота бре, дедо ми знае боље да се забавља. Немој да се излегле од дома. Седете си на нет кај што к.рот ви е најголем, а мозокот најразвиен, на безбедно. Абе земете цуцнете нешто бре отрескајте се, фрлете некоја петарда, запознајте некоја женска еве не мора да ја смувате само здраво, море абдали, за ваше добро годините да ви ги имам, фриковскиот ак'л самобендисан да ви го немам. :)

А сега драги мои, со здравје ве испраќам на најлудата ноќ (освен за горенаведените за кои најлуда ноќ е кога на WOW успеале да соберат што год и да се собира таму).

Драга
Среќна Нова Година на сите членови од Кајганава. Се најубаво во новава 2011 пари, среќа и успех да ги пратат цело време :):)

Старава беше онака средно жалосна, новава мора да биде подобра:) Последен мој пост годинава, се читаме наредната година :)

Драга Кајгано..
Вечерва планирам со парите за такси да си купам уште две текили и да си земам брза помош за до дома..
И да, за малку ќе заборавев, среќна нова година на сите кајганџии и ви посакувам се најдобро во новата 2011.

Kajgano moja milo srekna nova godina i se najubo :) Site problemi da gi nema veke, taa da bidi so mene, na skolo poke vnimanie i da imam sila sega da se oblecam i da trgnam..vidimo se za neki dan, pozdrav :D

Среќна Нова 2011 година до сите и се најубаво и повеќе памет во следнава :)

Prva sum vo novava godina !

Sve sum, samo srekjna ne sum..
Mnogu stvari mi falat..
Neznam sho da ti kazham..
Mnogu komplicirana lichnost sum -.-
I placham na sve zhivo !
U momentov na Chae Sykarye ili kao i da pishe..
Nemam na koj da se zhalam, pa na tebe.

srekna nova godina draga moja kajgano :) ubavo si pominavme na plostad vo postojna izlegovme se vrativme vo stan i taka sega koj jade koj na net koj po mob zvoni neli da se cestita novata de i taka..... bac bac

Најдобрата прослава на Нова Година, ever!
Ебаве, никогаш не било така добро.
Среќна да ви е, и толку. Ај сега, еб**е се.:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom