Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mussolini

Гостин
кајги,

држи ми среќа... мн ке ми треба посебно денеска... :vozbud:

p.s. уште само 13 поени ми требат...

Член од
24 септември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
драга...
Искрено воопшто не сум активна ама те сакам зошто постоиш !
Да не беше ти вчера немаше да ми течат солзи од смеење...
си седнавме со медениот и се смееве на постовите на „позитивните и насмеани“ луѓе...:hump: го сакам фактот што сме такви и двајцата и се смееме на работите за кои други би се карале со часови и ТИ СПОМНАВ ЛИ КОЛКУ МИ ГО ПРОДОЛЖИ ЖИВОТОТ... КОЛКУ МИ ЈА РАЗУБАВИ ВЕЧЕРТА!!!
А ДЕКА ТЕ САКАМ ТИ СПОМНАВ?! :back:
убаво ми е... си читам книги, позитива насекаде, фолтин во етерот, љубов .... чиниш мед тече од небото... :wub:
...играв на дождот додека сите се криеа од него а не разбираат дека ДОЖДОТ Е БЛАГОДЕТ И ДАР ОД НЕБОТО ама ајде де...

остани така!
повели љубов во изобилстно и насмевка !

P

PewDiePie

Гостин
Врага.......................

Небо+Земја=Времено надвор....................стварно е благодет и дар од небото.

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Хахаха на што попрво да се изнасмеам сабајлево драга, на приновата на моронот или на медењациве? :icon_lol:
Нема везе, мене ми е убаво, си се смеам на спомени и се радувам на моментите кои ме чекаат :pipi:
Отидов да правам нешто корисно, денес ќе биде убав ден ^^

Член од
24 септември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Хахаха на што попрво да се изнасмеам сабајлево драга, на приновата на моронот или на медењациве? :icon_lol:
Нема везе, мене ми е убаво, си се смеам на спомени и се радувам на моментите кои ме чекаат :pipi:
Отидов да правам нешто корисно, денес ќе биде убав ден ^^
се препознавме .. друг меден е во прашање:poss:
остани позитивна !

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Драга,

I feel naughty. :wub:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Еј знаеш што.... СРЕЌНА СУММММММММ:vozbud:
Еј..... имам нешто важно да ти кажам ! СРЕЕЕЕЕЕЕЌЌЌЌЌЌЌНАААА СУМММММ:vozbud:
И да.... уште нешто ... СРРРРРРРРРРРРРЕЕЕЕЕЕЕЕЌНА СУММММММММММ!!!!!!!:vozbud:

Повод: Двете 5ки интерно,верувај голема среќа е ова :smir: Само КОЈ ВРАГ ги тераше да го стават клучот на екстерните КООООЈ ,ККООООЈЈЈ????:nerv:

Како и да е .....

СРЕЌНА СУМ!

Те сака
Драма Куин:pipi:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.248
Кај си ма :)
Не се ни сеќавам кога сум ти пишал последен пат :P Епа јебига терам летна шема и немам толку време за тебе сега :) Само времево ни еба мамата... ДО КОГА ЌЕ ВРНЕЕЕЕЕ??????? :nerv::nerv:
Иначе јас добар сум, завршив со факс и конечно почна летото и за мене. А во него имам големи планови :pos:
Али ќе почнам да ги остварувам од следната недела. Инаку денов досега не ми е нешто посебен. Ме разбудија посабајлечки. Па маме му ебем, можно ли е второ лето по ред комшиите да ги доградуваат куќите. Значи мира да се немало, уште од 9 саат само слушам бррррррррр, брррррррррррр, и никако да се наспијам :(
Плус ме боли нешто ракава. Вчера претерав на хокејчето во Рамстор, али битно супер си поминав :) Се надевам вечерва ќе ми биде уште поубава :L
П.С. Денес покрај брчењето ме разбуди и мајка ми. Се дереше како улава, а повод беше тоа што конечно добив внуче и од бвратучедка ми од Швајцарија :) Епа нека е живо и здраво!:back:
Чаос кајги:back:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Сите те сакаат ...
и ја те сакам.
<3

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Лето

Лето. Лето е кога женските се разголуваат а на мажите им се подобрува видот. 2 јули е сеа, лето Александрово 2366то (ништо чудно вака да почнеме да броиме, ако до толку се замараме со антикава) Надвор ми мириса на пржени кришки и на Бит Пазар. Комшиката пробува некој нов рецепт, очигледно. Ова го напишав само колку да си ги кажам маките. А сеа до продолжам. Само календарски е лето. Ме разбуди грмотевица. Иако повеќе звучеше на прдеж у буре, но сепак беше доволно да го раздвижи моето усвитено тело. Станав од мојот Луј 16ти кревет и погледнав кон небото и видов 1 индиго облак, повеќе #736F6E облаци и една страчка нема врачка. Опцув еднаш металски и се пресоблеков во кралските одежди.
Си помислив - дали е ова чудо од време само во Македонијава или го има на секаде? И да. Само во Македонија е. Каде е грешката? Во чекори е изгледа, зашто пуштаат видео преглед таму па најверодостојно е тоа. Што ми беше поентата? А, да. Лето. Лето е. Време кога јас немам што да правам и се досадувам преку ден. Некој ми кажа дека треба да си најдам обврска и со тоа да си го исполнам времето. Паметна идеја. Од сега обврска ми е да најдам обврска. Краен рок на исполнување на тоа - дур не отидам на одмор. После веќе се е неважно. Факултетов го завршив, сеа за сеа, и чекам нова училишна година и да влезам повторно во училишните клупи.
Лето е најдебилското годишно време кога освен ноќни излагања и замори по некои летни центри - ништо не се прави друго! А кога ноќните излагања не се преку ден а не си на замор, тогаш што имаш да правиш? А, да. Ке седиш на интернет и ке си правиш квизови на Фејсбук, што ќе ти се случи летово. И ако ти е убаво, ќе го објавиш и ќе напишеш - DAAAAAAAAAAAAA!!!!1. Ако е лошо, ќе речеш во себе - Ах ова фејсбуков, незнае ништо. Сфашта. Уше малце луѓево, ќе праат квиз на Фејсбук, за да се решат дали да влезат во брак или не. Уствари, никоја девојка нема да се омажи. Они ги чекаат принцовите на бели коњи, кои им ги предвиде квизот, зашто нели, само такви заслужуваат. Другото што не влага под овие квалификации - ќе си фати женска која нема Фејсбук. Гледам друго. Почнуваат да си ставаат events - Одмор во Охрид. И си стискаат attending. Мислам дека конечно дојде времето за мојот event - Мочкање надвор од веце шољата. Може да поканите и други гости.
Инаку конечно заврши паузава од 2 дена без фудбал. Се навикнав на него. Како разменување лајкови, ми стана навика. Стануваш сабајле во 13 часот и пушташ телевизор да ја гледаш екстравангардната емисија на МТВ со тематика за Свецково, каде што гости се Јанко Узунов и македонскиот Том Џоунс - Ѓоко Ѓорчев. Уна паљома бјакаааааааа...А во меѓу време водителот си потпевнува. Професионалност на ниво. Навивам за Македонија на светсково. Мислам дека ќе победиме.
Ете, тука застанав. Снемав инспирација. Незнам за што да пишувам. Деновиве ми се како Иселенички џубокс. Се нешто од странско ќе ги разбуди духовите али ипак се е досадно воглавном. Досадава мерено во жива мера е мртво опасна. Ете тоа е тоа. Ај гитла сеа.

П.С. Реченица во која ја спомнувам ПараноиК, зашто ми пиша опасна реченица: "Подобро да ме спомнеш, or else." Не разбирам латински.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Ти текиња за телефонскиот разговор што ми го предвиде хороскопот?
Е да се оствари и ме разбуди така по сабајлечки.И во секунд се расонив:pipi:Убаво будење во секој случај...
Живот ќе ми се искомплицира малце или малце поише, ама мислам дека вреди.

А би било убаво и времево да не зафркава пошто вечер требит да падне опасен провод мхмм.Конечно ќе си ја видам шољата моја:back:
Ми се спие а не можам да заспијам е ај сеа...
Го обожавам летово(есенва) или што и да е периодов.
Битно го сакам!

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
ракуно.jpg Драга Шенка,
Добив карти за Зоолошка на фејсбук. :vozbud:Ќе го запознаам ракунот! :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
времево не е фер.
знаеш денеска како треба(ше) да си поминам? вака :vozbud:, а (изгледа) ќе поминам вака :kesa:

:bip:

Член од
6 октомври 2009
Мислења
49
Поени од реакции
6
Драга, те следам и не те следам. Ама од тоа што те имам следено, приметив дека Annath ја има на секоја страна во темава по 3-4 пати.
Чао.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Драга, те следам и не те следам. Ама од тоа што те имам следено, приметив дека Annath ја има на секоја страна во темава по 3-4 пати.
Чао.
^^^^^^
Драга,значи не сум забележала само јас.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom