Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Не сум наспан бе..легнав у 15 за 6,и станав у 9 и пол заради мојте комшии,кој ја кречат зградава и тоа човече у 9 и пол бе,алооо луѓе спијат,да ви ибам копиљаците !
Недела ко недела..досаден ден.
Веќе и Светсково ми станува досадно.
Така да..идам да ручам,и да скитам малу.. :)
Ајт..Ча0 :back:

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Кајги, планирав да ти се посветам целосно денеска.
И со памет и со душа. Ама не е изводливо. Во брзање сум.
Така да, и за ова ќе ти надополнам.
Поздрав..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Каики
се надевам не ти мирисав на вино вчера. Па на шах ли да мирисам?
Какви се не трачеви ми изнапишуеле тука, бре бре.
Сум се онадуел со красулка, сум се пијанчел, сум и мењал мислење на бебуш и сум те поздравил.
А да, и сум бил во врска со Бијонси.
Како и да е, фино собиранче, ме болат рацете од штипење и нозете од одење.
Неповрзани ствари куцам али не е битно. Битно ме раздени накај дома. Обожавам кога се враќам дома а не темница.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана,
имам чувство дека веќе нико не прави ништо од срце, искрено, дека никој не се кае, дека сите имаат потреби а не помагаат на никој, дека ако направиш нешто за некој, нема пак да биде задоволен. Мислам дека сите се полни со некоја наметната негативна енергија заради одредени луѓе кои им одговара да постои незадоволство. АКо немаш моќ, доволно е денес барем еден да го направиш среќен, ако имаш и моќ и можност, тогаш направи повеќе луѓе среќни, а не додатно несреќни.
Не знам кој им е проблемот, недоволно љубов како мали, недоволно секс можеби деновиве, можеби само поттик во средства, за да се биде толку негативен, толку полн со негативна енергија, или пак среќни ги прави ликувањето кога ќе добијат несреќна фаца пред нив. Во секој случај, не се како што треба да бидат.
Ме изненадува фокусираноста на дел од нештата, наместо во глобала, барајќи со сета сила нешто лошо, или додавање црни пердуви на сешто, ме изненадува силата на луѓето да бараат дамки во сонцето, наместо светлост во тунелот.
Ме нервира кога некој со намонтирана несреќна фаца зборува како треба да се прави за другите да бидат среќни.
Ме нервира што на медиумте се даваат вести за сите што денеска умреле, наместо за тие што се родиле. Има толку убави работи во еден живот, а само една лоша, смр, и од се одбрале за тоа да зборуваат, Уште полошо, зборуваат за педофилија, а никогаш за тоа како треба вистински да се сакаат децата. Зборуваат за подметнати бомби, а ниту една вест за подарените убави работи. Денеска ќе направат прилог за како му се урнала куќата на некој човек, ама нема никакви шанси утре да се вратат и да направит прилог за комшијата кој цела ноќ му помагал да ја изгради. Чудно како одма знаат дека Вардар дотекол, а не знаат дека ќе се прошитува болницата и ќе се дуплираат надлежностите и можностите за помош на луѓето.
Исто ми е чудно како никој не се жалеше кога СРЕДЕ БЕЛ ДЕН околу 5 саата беше блокирана улицата на рекорд поради промоција на нова пролетна линија облека на некоја модна куќа, како никој не се чудеше како ќе поминува брзата помош тогаш, дали на некој ќе му смета???Веројатно се работи за горенаведеното:))
А најмногу ми смета што и мене ме надвладеа негативноста на негативните луѓе.Ај они што од негативна енергија ќе си ја уништат аурата и ќе бидат подложни на болести, ама јас????
Кајгана, од денеска ги ставам на игнор негативните луѓе. Ако они немаат на што да се радуваат во животот, а бог им дал се, јас иако немам се, ќе се радувам на тоа малку што го имам. На крајот на краиштата, животот сами си го кроиме. Затоа, јас денеска скроив нешто: не гледам негативни вести, не читам негативни весници, ќе си посветам време на мојата среќа и ќе се молам горенаведените да ја сфатат смислата на нивниот живот! Барем мојата е секој ден да правам по еден човек среќен! Ако нивната е да ги прават луѓето несреќни, не би можела да им посакам среќа:))
Поздрав Кајгано, со желба за повеќе позитивни и констрктивни коментари, и никогаш повеќе огорчени коментари од мене. Цмок!

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Станување во 8, срцебиење, само сон. . . заспивање со надеж за негово продолжување
Ми кажа за 5 недели ќе се вратам
Кајгана ова станува неподносливо!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Passed down to you...
Вчерашната журка сеа ми се премести на свежопломбиранава шеска. Кај и да е утре ќе морам да ја посетам забарката. Интересно... Башка земено фактот дека за непомалку од 10 дена заминувам од земјава на (принуден) одмор. Ај ваљда русиштава имаат „исцељитељ“ за ваквите проблеми.

So says Saladin...

T

Tetro

Гостин
Драгано, види како стојат работите:
3 дена одмор само, супер :vozbud:
се вратив пак:

знам, преубава ми е. Швеѓанка :drk: Ангела се вика. :drk:

ај сега, ќе одморам уште малце, гледам некоја сериииииииија, 3-4 епизоди де. утре ме чека напорен ден :vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Неделава... ризик јак мила душа и да погинеш колку можеш ќе се спасиш. Тапоини. Башка други ствари ми ги крадат мислите и не можам да се концентрирам. Тапааааа...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
дик
зошто кога знам дека не е за мене и дека ништо нема да биде, кога ќе ја видам мозоков ми вика: oh my love..........you'r my love...........:kesa:

T

TaMчЕ

Гостин
Диар...
досадно..многу досадно..требаше да излезам, реков јас..али ова фудбалов се да зезне..ај нема везе ваљда конечно ќе се уклучи некој асален на мсн..позз
иначе иам у план до сабајле да останам будна и право да идам у Моша :pipi: ќе видам дали ќе успее :back:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
ХаИ

Well you see doctor.. i wuz... oh fuck it.

Чера беше убаа собиранка, гладиус се испедерчи и само на мене и на марио ни ги избриша постовите каде шо се пофаливме дека сме на собиранка, епа да пеер не беше ти поканет кој те врти. :смајлишосепрчи:
Али неврмајнд дет. Денес убоо си пројдов серејки у шоља и смрдеше на гомна онака ти текнуе?
Друго интересно беше тоа шо Мими и Матеа ми дужат колумна и зеленко за моите масерски способности.
Фала и кај вас.
Приватно

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Кајги
Помина една од највозбудливите недели, ова беше за паметење. Знам сеа, млад, уше копиљ, први искуства, ама како викаат, тие најмногу се памтат. Уште утре да положам програмирањ и че му ја мислам за на факс. И жими се, че си ја земам за жена, за едно 8-9 години:vozbud:

К

Кики.

Гостин
драга,
бев на фризер и се изнервирав 500, зошто ми закажа во 8 кога чекав цел саат??? која е целта?:nerv:
Кајгич мојата најсакана колешка си отиде и ми се пожали дека и е тешко таму, а баш мислев дека ке и биде супер.:(
„Другар ми“ ми рече дека сум го замарала и да ти кажам планирам веќе да се изгубам на некое време најверојатно тогаш повеќе ќе ме цени освен, нели ако не му е гајле за мене.:tapp:
Замисли драга, еднаш ми вика дека ме сака, друг пат дека замарам.... ајде кажи ми што да мислам???:lud:
уффф ми треба одмор......
ајде идам да поспијам, па ќе те читам утре.
поздрав :smir:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Кеи
Јас стварно не знам каде грешам.
Баи.

Статус
Затворена за нови мислења.