Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Драга

1 мај
дома
наспана
со кока кола во раце и без гледање глупостите на пијаните другари
и со заштедени 800 за еден е*ан ден наменет за седење на трева и пиење без осет
па и не било така лошо:pipi:

Се го прошетав љубимецот пред малце
и дефинитивно го обожавам маалово!!!
многу ми е некако разеленето пролетва

И месецов беше преубав..секој април е некако посебен!
Пролет, роденден..18че :), сите се по свежи, по насмеани, расположени за разлика од минатите месеци.
Вчера беше многу баксузен ден! А јас сум најголем малер од целава земјина топка и од марсовците на Марс!
Па нормално ли е 4 пат да ми се случува да имам тест а да ми се падне друга група бе :mad:
Уште 11 дена па екскурзија. Будимпешта, Виена, зоо, шопинг, јадење, пиење хохохохо....

Ајде да потсредам малце собава па ке идам накеј кеј, парк, центар на шетање па на јадеме во Мекдоналс со братучед ми па здравје утре на шетање вистинско некаде:pipi:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Некој работно некој не.:toe:

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
еј драга
сега си седам дома :pipi: ти се верува? јас дома на 1ви мај. ама чекај допрва ќе одам. сите ќе се враќаат од излети ваму таму, а јас ќе одам. се наопачки правам. сите навечер спијат јас скитам, после сите скитаат јас спијам :tapp:

искрено твој ЛАВ :smir:

I

Intex

Гостин
Драга,
некој иде на излети, некој тукушто се буди. Нормално, јас сум од тие вторите, вакви празници не обожавам.:P Ќе си гледам сеа Наруто, убаини убаини!
Ај идам јас, ќе се читнеме друК пат. : )

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.175
ајде, станување сабајле во пет саат, ајде топло пиво жива скара-ни први ни последни, изгореници по тело и сурат, на сурат изгореница по линија на цвикери(најшмекерското :)) нема везе ајде ќе помине и тоа...... ама отварање лајвскор и гледање дека еден гол ме лишил 6 бона.... епа мајката у пичка да и ја ебе љубе лигавиот на оваа судбина моја!!

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга,
некој иде на излети, некој тукушто се буди. Нормално, јас сум од тие вторите, вакви празници не обожавам.:P Ќе си гледам сеа Наруто, убаини убаини!
Ај идам јас, ќе се читнеме друК пат. : )
Убаво за тебе...
а мене ме нозите болат...цееело време се трчкааме и шетааме...не знам зашо носииме столови(ваљда за да ги макнеме на грб после 4-5 километра).Брејј дадех едно ветуване а не го испуних....ем ме молија замисли.И пак не ми текна на ветуването...ништо ај нареднио први мај биде за денеска :pos2: .Уствари уште има време :pipi: .Ама финтата беше там со друштвото а не сеа у градо...ај нвм :kesa:.Ти арна ма?Како си го дочека празнико?Да ти поставам и јас некое питање....а не ти само да ми ги слушаш маките и фалбите.Пофали/пожали се нешто и ти ма!Сакам те!

Love-computers

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Kими!

Супер,:vozbud:тој и помогна.
Веке не е со скршено срце
А и смег е,такви како што сака.
:je: :je: :je:
На повидок е нова љубов:pipi:
И го освои срцето.
Еден за друг се:)
Конечно и она да е срекна:back:
:salut:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Шо ве'ебаам....

И не знам што и понатаму бесполезам, веројатно џанкерска работа, али, ја...ж

I rule!

G, P, R, etc...славства и останатии мамлазаарии

...you've been found wanting...

Sod off!

I AM!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Кајгано најсупер помин на Водно :) Класика, плескавици, колбаси, заебанции, љубов :wub: Станат сум уште од 6 и 30 и цело време сум во движење. Ајде само да те известам дека блескам, и пак идам на шетња :wub:
Чаос :back:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Да не почнавме сите да ја викаме Драга Кајгана "Ким", а ја да не знам?
:sakas_ust

Get ur own Кими, :biatch:

Драга Ким,
сеуште се надевам на некаков знак, а гледам дека 1ви мај е причината што не добивам ништо... soo screw national holidays ! Hate dat ish..
До кеј, па низ дома на чистка, глеав 8 mile, добив инспирација, глеав Тарзан, си пеев со телевизорот на топ 20, ми стана досадно.. &here I am !
Just a bunch of niggas on ma fb page.. никој битен за кој би ми било грижа.. тепам време.
Sucks, aite ?
Rite.
Bai.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драгице
сега си се прибрав. ехее од кога сум излезен ти уште си спиела :nesvest: убаво си поминав горе-долу. сега уште малку пак ќе излегувам ама ми се спие ми се плаче. утре пак во природа, шетање, сликање... е само за скара не сум баш сигурен дали ќе има. ај да те разгледам што има ново старо кај тебе и одам да пијам пиво со тато и братучедов па тек после ќе видам дали ќе излегувам.
ча-0:back:

п.с. баш ме стојко боли дека било 1ви мај

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Ако не си знаела, 1 Мај е.
Знам дека сум ти член што те просветлува па затоа сакав и сеа да те просветлам.
Ја дремам дома, изглеав сите серии шо не можев да ги симнам ради надминатиот лимит.
И ијам нова кујна, црвена ми е и убава да ти кажам право. Уште да не ме замараа со напрај ова и фати нешо - фрази, ќе ми беше топ4е со 4етвор4е. хехе
Почнува да се доведува до ред хаосот шо ми беше дома ради реновирањето.
Ако ги видиш малите лажички, кажи им да си дојдат на место.
И штотуку видов реклама на а1 за филм „Најдоилгиот јард„. Пошо неаме женски род у нашава граматика, мораше така да го преведеме.
И знаеш шо, сакам ролерки [кенкам/].
Ама ако им спомнам ролерки, ќе ми даат една вруќа ролерка.
Така шо ќе мора ти да ми најдеш па ќе ти ги вратам на крајоф на летово или есента.
Инаку, си ја сменив собата пред кратко време.. Бојата на косата ми се допаѓа и неќум да ја сменам а ми треба некоја си промена.
Ај смисли нешто. И најди ми ролерки.
Најдолгиот јард почна сеа усфари, така шо ќе мора да го глеам наместо да учам. Јез да брат ми го смени каналот.
И сакам ролерки.
И кенкам.
Ама и сакам ролерки.
И ја сакам песнава шо ја слушам сеа.

И уште да си кажам дека пратив една порака на фб шо ми фуфеше да ја пратам, ама ват д хел коа сакам ролерки сакам, шо да праам.
Магде лајкс за сите што сакаат ролерки хехе.

На апчиња сум, 2 различни и тоа. Ама ниту едни од апчињата нема да ми даат ролерки.
Освен ако не ги замолам убаво.
хехе

Ај чао сеа.

И мобилен ноф да, и тоа сакам пошо стариов ми умира ако само ми титне некој. -.-
Розев еден намерачив. Таман ми е роденден за 1 месец. Мислам дека ќе добијам и ролери и мобилен ако запнам.
хехе

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Си се тешам со песнава и со кисело млеко по целово тело и лице.
Убав ден.. збогатен со многууу витамини и плетење венчиња од камилица и слушање "Бајпас".
За момент посакав да сум таму мајке ми.. Срби,Срби,Србииии :wub:

пози4,4ао,кис4е,муах4е

M

Mussolini

Гостин
draga kajgi,

pred se ti posakuvam srekni prvomajski praznici :pipi: inace kajgi deneska doma sedeh... aj kazi mi koo e smislata da odam da lupnam €20 a nema ni polovina od tie pari ni da izedam ni da ispijam? namesto da odaame site negde u nekoj grad dek ne sme bile oni: ne, ke odame da prajme skara negde.. odejte da ve e*am i cmarovite...:tapp: i so k*r naprivia? nistoo... izopijaa se i tolku.. dumb asses... btw, ostareh kajgii... ostareh veke zlato... :kesa:

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
Драга, значи ова беше најникаквиот „мај“ досега, нека си еба мамата сичко веќе :S
Време е за преродба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom