LordDragonII
Dr.Strangelove
Кој нема карти утре со мене на ВИП трибината "Ван Гог".
Цени поволни - важи само за ХЦ ајдуци, Мајмуни и Чкембари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој нема карти утре со мене на ВИП трибината "Ван Гог".
има ли уште карти во продажба? ќе може ли да се најде во Струмица утре карта пред натпреварот?
Yeap.Од 13:00 е натпреварот? Баш сега на сајтот на ФФМ пробав да најдам таква информација и нема.![]()
Од 13:00 е натпреварот? Баш сега на сајтот на ФФМ пробав да најдам таква информација и нема.
Темава гледам се претвори во дискусија за влезници. Кој каде ќе седел. 5ти блок, 7ми блок, 15-то седиште, 10-ти ред, јужна северна ...
Прочитавте дека немало топла вода после вчерашниот тренинг? Ај некој ако знае нешто за тоа нека напише. Ова го прочитав во Спорт, па ме интересира колку е тоа точно.
Амн бе толку ве мрзе да кликнете 2-3 страни.
Има веке пишано, ке има пренос на МТВ!
Од 13:00 е натпреварот? Баш сега на сајтот на ФФМ пробав да најдам таква информација и нема.
Темава гледам се претвори во дискусија за влезници. Кој каде ќе седел. 5ти блок, 7ми блок, 15-то седиште, 10-ти ред, јужна северна ...
Прочитавте дека немало топла вода после вчерашниот тренинг? Ај некој ако знае нешто за тоа нека напише. Ова го прочитав во Спорт, па ме интересира колку е тоа точно.
Како да е утнат малку тоа флаерот а ?![]()
Поздрав до сите што ќе одат на утакмицата со Канада и супер да си помините и знам дека одлично ќе ги бодрите посебно за Струмичани и како сите други што ќе отпатуваат на утакмицата голема чест и празник е на сите љубители и навивачи на фудбалот е да игра репрезентацијата во својот град и се надевам дека и еден ден и ние ќе ги пречекаме реперзентативците наши во Битола и уште еднаш СРЕЌНО НА СИТЕ МАКЕДОНЦИ
ps.мој тип МАКЕДОНИЈА 2-0 Канада
стојков и пандев стрелци
:smir: