Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
И од мене. Јас ова го доживувам многу лично. Не смее да има таму некој кој ќе ве ремети повеќе од мене, а овие од AC Milan ме растураат во поим :pos:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Од 01.01.2011 доменот .mk ќе биде либерализиран и ќе може и физички лица да го купат, а не како до досега само фирми. Може да се купи acmilan.mk и регисрацијата е 600 денари,а 300 за секоја наредна година плус хостинг и тоа некаде 1500 денари годишно. Видете template на joomlart.com за Joomla, наскоро ќе купам еден, а два ќе ми останат слободни па така можеме да заштедиме 70$, затоа што нема да го платиме, ќе биде гратис од мене. Само треба добра волја, не можам да ги читам неписмењацине...
И јас сум за брат,не се многу пари ке собереме и ке си ја тераме работата озбилно како комшикиве.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
http://www.joomlart.com/demo/#templates.joomlart.com/ja_rasite

Мене овој template ми прави мерак, се разбира ќе биде изменет по наша желба. Слободно разгледајте и другите ако имате предлог пишете го тука. Гледам тука на форумов се дефинитивно најписмените луѓе и фанови, па затоа дајте малку да покажаме квалитет.

Инаку за цена не е скапо, некаде околу 2000 денари на годишно ниво, поделете го со бројот на фанови и ќе добиете смешна сума.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.924
Поени од реакции
23.356
Ja kazav, ne se razbiram mnogu za odrzavanje, no mozam statii da pisuvam i da preveduvam.

Za razlika od debiline imam kolku tolku poznavanje u lektorika, i pred se u opsta gramatika. Mala bukva, golema bukva, zapirka, nov red i tn. :pos:

Samo da si go sredim kompjuterov :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.308
Поени од реакции
14.658
И од мене имате подршка ,срамота за Македонскиот јазик и за сите навивачи на Милан се дечките.
И ти слабо си ја знаеш граматиката... :)

Кога не е почеток на реченица, име на јазик се пишува со мала буква. Значи, правилно е ’македонски јазик’, а не ’Македонски јазик’. Веќе ако зборуваме на таа тема... :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
^
да се надовржем дека у случајов македонски е придаврка и затоа се пишуе со мала буква .. македонски јазик :) :)
он топик - подршка за домен и од мене, колку ќе можем ќе помогнем

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Имате подршка и од мене се согласувам со вас дека момците што ја имаат сега оваа страна можеби се трудат да направат нешто ама очигледно е дека немаат добра организација.Така да мислам дека ние овде би можеле да направиме нешто многу подобро а и има кој да ни каже дека сме згрешиле(нашите најомилени другарчиња од Фан Клуб:Интер,кој веќе си имаат искуство:toe:)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
http://www.joomlart.com/demo/#templates.joomlart.com/ja_rasite

Мене овој template ми прави мерак, се разбира ќе биде изменет по наша желба. Слободно разгледајте и другите ако имате предлог пишете го тука. Гледам тука на форумов се дефинитивно најписмените луѓе и фанови, па затоа дајте малку да покажаме квалитет.

Инаку за цена не е скапо, некаде околу 2000 денари на годишно ниво, поделете го со бројот на фанови и ќе добиете смешна сума.
Знаеш колку пати ја имаме чачнато темава... Али ај...

Околу сумата и фановите... знаеш која калакурница ќе се створи кога некој ќе ти рече јас дадов пари сакам да пишувам на сајтот ... можеби ќе се добиат бетер резултати од оние на нинџине ... односно контра екект ...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Знаеш колку пати ја имаме чачнато темава... Али ај...

Околу сумата и фановите... знаеш која калакурница ќе се створи кога некој ќе ти рече јас дадов пари сакам да пишувам на сајтот ... можеби ќе се добиат бетер резултати од оние на нинџине ... односно контра екект ...
Димче (4), значи нема пристап за пишување да добијат 50 луѓе и да добие контра ефект, ама се до 10 е ОК. Предлагам да има модератори, ќе видат прво дали е во ред да се објави, па после тоа ќе се објави, а не кој ќе стигне да објавува. Може да пишуваат колку сакаат, ама за објавувањето ќе има филтер. Има за се решение, само добра волја. Те се свиѓа template-от?

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
Димче (4), значи нема пристап за пишување да добијат 50 луѓе и да добие контра ефект, ама се до 10 е ОК. Предлагам да има модератори, ќе видат прво дали е во ред да се објави, па после тоа ќе се објави, а не кој ќе стигне да објавува. Може да пишуваат колку сакаат, ама за објавувањето ќе има филтер. Има за се решение, само добра волја. Те се свиѓа template-от?
Да! Ми се свиѓа! Во ваква ситуација и на целосно бела страница како она blank page да пишуваме ќе бидеме поуспешни од мисирите!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Да! Ми се свиѓа! Во ваква ситуација и на целосно бела страница како она blank page да пишуваме ќе бидеме поуспешни од мисирите!
Па ќе има кучен ред и ќе функционира страната, ќе се делегираат овластувања и готово. Проблемот со мисирите е што се комплетно неписмени: граматички, технички секако. ВИ кажав ако ви се свиѓа template-от се средува лесно и брзо. Ќе ми треба помош за уредување на слики, ама нема да биде тешко.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
Па ќе има кучен ред и ќе функционира страната, ќе се делегираат овластувања и готово. Проблемот со мисирите е што се комплетно неписмени: граматички, технички секако. ВИ кажав ако ви се свиѓа template-от се средува лесно и брзо. Ќе ми треба помош за уредување на слики, ама нема да биде тешко.
Епа ако се разбираш ти околу тие работи... за сликите немај гајле си имаме ние и во нашиот тим експерти :) Сајтлер и Mak.Tigar :wink:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Па дај нека се вклучат сите во дискусијава и кажете дали ви се допаѓа идејава. Инаку Joomla не е тешка за администрација, не се секирајте.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Па дај нека се вклучат сите во дискусијава и кажете дали ви се допаѓа идејава. Инаку Joomla не е тешка за администрација, не се секирајте.
Јас сум за, кажувајте само што треба да ја направиме работата, како и да е 5 пати ќе бидеме подобри од овие дебиливе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom