Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
До вчера ти беше Лео на аватар сега демек не го бива за ништо.
Го бива бе кој вика дека не ? За скаут го бива,ама за поставување тактика и парирање на големи тимови мало морген. Цела тактичка поставеност за игра на лео се базираше на Роналдињо,дајте му ја него па тој ако направи чудо добро ако не јеби га. Среќа што дури на почеток на сезона Алегри примети дека сите веќе сфатиле како е работата и го седна дињо на клупа.

--- надополнето ---

Ај ај ај.

До пред 2 дена имаше добар аватар.
ИмаШЕ,сигурно имало причина штом сум го тргнал,нема гомненици да носам на аватар срамота е.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Го бива бе кој вика дека не ? За скаут го бива,ама за поставување тактика и парирање на големи тимови мало морген. Цела тактичка поставеност за игра на лео се базираше на Роналдињо,дајте му ја него па тој ако направи чудо добро ако не јеби га. Среќа што дури на почеток на сезона Алегри примети дека сите веќе сфатиле како е работата и го седна дињо на клупа.

--- надополнето ---

ИмаШЕ,сигурно имало причина штом сум го тргнал,нема гомненици да носам на аватар срамота е.
Ај не се бламирај! До вчера сечеше вени како Лео бил измислен за Алегри, како Берлускони не требал да го избрка и што уште не.

А да, на аватар ти стоеше зошто нинџа желки најдобра цртана серија ти е, гарант!

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
лео уствари беше супер тренер според повеќето од тука-сасуке масуке и да не ги набројувам
од никаков тим штоооо направил хахахаха е што направил де?
демек најголемото чудо под негово водство роналдињо играл добро и тоа го праве супер тренер? жими...

видовме што направи дебакли колку сакаш...

он беше добар играч добар скаут али за тренер едноставно не го биваше!
се надевам дека сум у право...

--- надополнето ---

Ај не се бламирај! До вчера сечеше вени како Лео бил измислен за Алегри, како Берлускони не требал да го избрка и што уште не.

А да, на аватар ти стоеше зошто нинџа желки најдобра цртана серија ти е, гарант!
баша така фа

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Добар е овој Констант од Киево ако го лапнете..

P

PewDiePie

Гостин

Не се бламирам,ај најди еден мој пост во кој викам дека лео е измислен за Алерги ? Башка Лео во Милан е цел живот ги знае и играчите и се,сега на свеж терен ќе видиме од што калап е направен.

И незнам што очекувате шиттераши глупи да викам шиттер го има најдобриот тренер на светот и јас ќе почнам да навивам сега за вас? :pos2:

п.с.Курназ,дај бе прекини да си толку ретардиран мајке ти,иди во пекара испечи леб кој се заебал да ти даде компијутер тебе.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
доста бе го колнеше берлускони шо го избркал лео а го зема овај алегри!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Не се бламирам,ај најди еден мој пост во кој викам дека лео е измислен за Алерги ? Башка Лео во Милан е цел живот ги знае и играчите и се,сега на свеж терен ќе видиме од што калап е направен.

И незнам што очекувате шиттераши глупи да викам шиттер го има најдобриот тренер на светот и јас ќе почнам да навивам сега за вас? :pos2:

п.с.Курназ,дај бе прекини да си толку ретардиран мајке ти,иди во пекара испечи леб кој се заебал да ти даде компијутер тебе.
Еве ти еден пост на страна 880 :)

хахахаххаа гоки што си гледал ти бе? кој црн деструктивец абате играл? кој црн хунтелар човекот незнаеше топка да води во Милан,Фламини освен жолт не знаеше ништо друго да направи. :tv:

А и кај беа дотичниве да решаваат утакмици минатата година ? Или сега со Ибра лесно се игра и ај им се пушти ногата на сите по малце,Лео со тој гнасен состав минатата година извади максимум,го ослабе Роналдињо го направи најдобар асистент во лига што се вика,а да го имаше овој сегашниот се кладам дека 12 бода ќе му бегаше на интер.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
кој е овој бе?
играч на милан ли е?
овој ли е оној што на последните 3-4 средби за сити е најслаб на теренот? :tapp:

Ибра и Фламини

Фламини позади елкичката ко детенце некое :)

Абијати

Шефот
Ж
Пато немал јадено 3 дена.

Ѕверот!

Капитенот
стари се сликите...од пред 10тина дена

може би ова причината поради која Касано дури сакаше да плати за да игра кај вас :)
ANTONIO CASSANOVA MILANISTA!

Лео,отиде што отиде..

Али ако некогаш КАКА заигра за Интер... играчот што сум го сакал највеќе на свет...никогаш нема да ми помине...тоа е равно на самоубиство !
НЕ НЕ НЕ ИЧ НЕ СИ ГЛУП! :vozbud::vozbud:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
кој е овој бе?
играч на милан ли е?
овој ли е оној што на последните 3-4 средби за сити е најслаб на теренот
? :tapp:

стари се сликите...од пред 10тина дена

ANTONIO CASSANOVA MILANISTA!

НЕ НЕ НЕ ИЧ НЕ СИ ГЛУП! :vozbud::vozbud:
Балотели е! играч на Милан ќе биди на лето ! и не беше најслаб на теренот за Сити а не посебно последните 10-тина утакмици!

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Балотели е! играч на Милан ќе биди на лето ! и не беше најслаб на теренот за Сити а не посебно последните 10-тина утакмици!
ах....ја може блекбурн сум го гледал и тоа бенџани маварувари :nesvest:

P

PewDiePie

Гостин
Еве ти еден пост на страна 880 :)
Нигде не прочитав дека велам лео е измислен за Алегри. Јас си стојам позади тоа,со таков никаков состав извади максимум лео,и толку. Незнам што не ти е јасно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom