- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Кој се клади со мене дека Касано не доага кај нас,патем нека писи некој со кого ке вкрстуваме ако го поминеме Бејл.
Мислам дека пак ждрепка ќе има ако не е така нека ме поправи некој

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој се клади со мене дека Касано не доага кај нас,патем нека писи некој со кого ке вкрстуваме ако го поминеме Бејл.
Фала за инфото.Yep повторно има здрепка за 1/4 финале ..
ultrasboy си ме насмеал јако : ))) јас не сум за бан .. интересно е да се има некој на странава кој вака бурно реагира а и смешни коментари остава))))
Според мене најдобриот голман на сите времиња! Најомилен голман ми е![]()
Одбраните 2 и 3 никој друг голман неможи така да реагира и сите би ја следеле само со поглед топката
We must always be proud, we are the company that won the most trophies in the world. We must stay close to the team and when we win and when you lose. "
Милан го купија Касано,официјално е,слушајте ме што ви зборам.Тој потпиша на 3 години,а Роналдињо ке оди во Ла Галакси.
Еј не очекував овој да потпише, ама ај почекаме за официјално. А ова од Тоти што го кажал ... не би лажел и ширел шпекулации.
![]()
![]()