Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
хахаа баталете неважна утакмица не ја сватиа ич озбилно се гледаше..

дада до сваќањето на утакмицата беше ...

надигран , надмудрен од децата на Ајакс беше Милан оваа утакмица ...

дада до сваќањето на утакмицата беше ...

надигран , надмудрен од децата на Ајакс беше Милан оваа утакмица ...
Сигурно Галијани ја пушти оваа за да го лапнеме Де Јонг,леле луге овој Ајакс е нагнетен со Таленти.

Добро е, бар со Роналдињо се расчисти денес. После ова, мислам дека не треба да бара многу миинтажа.. Нека седи и нека трае додека му важи договорот.

Чапо може да почнеш со сценаријата за крај на светот.. :D

Жал ми падна за Силва опкружен со Бонера, Јепес и Антонини, никој не заслужува такво нешто.

Жал ми падна за Силва опкружен со Бонера, Јепес и Антонини, никој не заслужува такво нешто.

Глупости направи Алегри штом го заморуваше Силва можеше бар Сократис заедно со него да го пушти да не го ораат децана Јепес :kesa:

Глупости направи Алегри штом го заморуваше Силва можеше бар Сократис заедно со него да го пушти да не го ораат децана Јепес :kesa:
Јепес и не беше толку лош како Бонера и Антонини, а твојот Пирло вечер беше посебен,какви пасеви им даваше на Ајакс за контри тоа е чудо нешто.

^^
Пејко, ке го бараме кад тад назад веруј ми. Сидорф цела сезона со исто темпо тешко дека ке ја издржи :)

Не врегај,пред некој ден ме праесе будала кога извадив формација без пирло,не ме терај да ги барам постовите

Леле немој само постовите да ги најдеш,те молам се,само постовите немој да ги бараш. :se_ molam:nesum:

Абе да те прашам вака,не ти е срам секој втор пост на темава да ти биде поврзан со тоа што јас сум рекол пред месец дена ? Мислам ако не можеш да спиеш навечер ако те копка тоа што сум те направил будала како што викаш ти,ондак иди на бајачка,сигурно ќе помогне.

Ае

Леле немој само постовите да ги најдеш,те молам се,само постовите немој да ги бараш. :se_ molam:nesum:

Абе да те прашам вака,не ти е срам секој втор пост на темава да ти биде поврзан со тоа што јас сум рекол пред месец дена ? Мислам ако не можеш да спиеш навечер ако те копка тоа што сум те направил будала како што викаш ти,ондак иди на бајачка,сигурно ќе помогне.

Ае
се прајш дека знаеш од фудбал несо а уствари си најголем шупак на форумов

Дечки ај некој нека стави хајлајтц од утакмицата дека не бев дома и не ја гледав.

И да, како изигра Меркел?
И зошто излегол Фламини во прво полувреме, да не се повреди?

Дечки ај некој нека стави хајлајтц од утакмицата дека не бев дома и не ја гледав.

И да, како изигра Меркел?
Брат меркел влезе 75 и не покажа нисто посебно,али погреши Алегри го стај Меркел место Робинјо а требаше место Сидорф кој едвај одеше.

Брат меркел влезе 75 и не покажа нисто посебно,али погреши Алегри го стај Меркел место Робинјо а требаше место Сидорф кој едвај одеше.

Не требаше да игра ни Сидорф, ни Тиагито ни Амбро. Слободно требаше Алегри да ги стави Страсер, Меркел и гркот на нивните места т.е. со нив да го започне натпреварот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom