Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ае со среќа вечерва , ке гледаме на стримови СРАМОТА се да им ебам на тие од Канал 5!

Имајки добар фудбал Милан - Ајакс , он ке ми ги дава Арсенал - Партизан ... боже мили

Како и да е вечерва да победиме и да си го осигуриме пласманот што следи понатаму ....

Со среќа ! :* <3

Дајте линк побрзо овој од атдхе не ми го отвора

Едит Најдов. со среќа

Брза убава за око утакмица сега за сега , Амелиа одличен на голот, Ајакс за нијанса подобри ова полувреме , Робињо игра за Инзаги утакмицава (едно 4-5 офсајд имаше до сега), Дињо сега за сега само една посериозна шанса и не се примети многу, Фламини превентивно беше заменет( Боатенг) и тоа е тоа сега за сега.

Ах Амброзини што промаши, браво за Робињо...
Ибрахимовиќ на местото на Амбро

Ај бе пуштај го Верди вади го овој Роналдињо не можам да го гледам веќе!!!!!!

Ај бе пуштај го Верди вади го овој Роналдињо не можам да го гледам веќе!!!!!!

хахахах верди каков верди бе да не ќе промене нешто у играта онака само да ви ги наполне срцата талентот демек ако влезе :)

Незнам дали ги приметивте судиите колку беа грди,а посебно главниот ,дебел ко кифла ,ме потсеќа на Бенитез ! :pos:
Поразов незнам зашто ама ме накурчи ,ме нервираа овие од Ајакс,иначе иако е најголем малер,Бонера ,респект за потегот што го утепа Суарез ! xD

Браво момци,одлична игра,поседно би ги истакнал Бонера,антонини и Динјо на кого се надевам дека ова му е последна утакмица за нас,белким во иднина нема да се сопка на нагазена топка.
кон честитката се придружува и Алегри со неговите закон замени кои станаа негов заштитен знак,место да го мења Сидорф кој едвај одеше второ полувреме тој го смена Робинјо:kesa:

хахаа баталете неважна утакмица не ја сватиа ич озбилно се гледаше..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom