Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што му е на Галијани што носи патерици?
http://www.milannews.it/?action=foto&id=37784&id_album=996&start=0
видете ја сликата (ако ја немате видено)
da mu jadis penisotБог да го прости
Роналдињо е меѓу кандидатите за добивање на ''Златна канта'' во Сериа А..... Јас мислам дека незаслужи човеков едно вакво резил признание има многу поканта играчи од него, а он и си е солиден додека е во игра
Сите се тешки на свој начин,ама сакам Тотенхем да ни се падне,многу ме интересира дуелот меѓу Абате и Бејл,пошто се тука негде во брзина до душа Абате е малце побрз не е како Маикон да го ораат,така да ќе биде интересно инаку не би имал ништо против Шахтјор,Баерн,Шалке и Манчестер да ни се паднат.Можни противници во 1/8 финале ни се :
Тотенхем,Шалке,Манчестер,Барса,Баерн,Челзи,Шахтјот/Арсенал.
Али незаслужува у пакет да го ставаат со вакви фудбалери,ипак он е најдобриот светски фудбалер и поради него Барса денеска игра како што играима многу пред него,Мело,Марига,Рафинја...
melo?има многу пред него,Мело,Марига,Рафинја...
"Gourcuff I coached for one season, I have always considered a great talent. He also a good start in its season Rossoneri but then was injured and struggled to return. I think he suffered competition, which is natural in an important club like Milan. "