Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Ако не сте го гледале... :)

Прв пат ги посетувам овие теми и се зачудив колку постери и посетители има. Браво фанови

сум го гледал и е жива глупост... Све он, само не прецизен јадниот..
Само годинава имаше 4 ситуации нечуван од никого гол даде а он у публика ги отера..

Иначе, не знам кај може да проверам за Таиво, ама мислам дека не е пријавен за Лига Шампиони, знам дека се повреди летоска и тоа на долго му ја предвидоа повредата и можно е да не го пријавиле...
Некој што знае или ги гледал Марсеј нека каже дали играл.

PS
ДИЈАМАНТЕ Е ЕДЕН ОД НАС!!!

Ако ова не е знак за титула, не знам што е !!!

^
Чисто ради заебанција, дека е дрво пред гол јасно ми е :)

П.С

braida bil vo argentina i ke ostanel uste edna nedela taka nesto...

taka da moze da se ocekuva napagjac od tamu

posebno funes mori

http://en.wikipedia.org/wiki/Rogelio_Funes_Mori

ili pa ova momce koe ne go znam

http://www.goal.com/en/news/585/arg...382/erik-lamela-i-want-to-stay-at-river-plate

Despite strong interest from Milan, River Plate starlet Erik Lamela has insisted that he is staying in the Monumental...

strasen talent se gleda :) uste na 15-6 godini koga bil e ova video

ауууууууууууууууу ѕвер!!! дај боже да го земеме

ауууууууууууууууу ѕвер!!! дај боже да го земеме
pa tesko da se zeme gledaj so izjavil

"I do not want to go. I have been with River since I was a kid and I owe everything to the club. I want to win a title in this shirt and then, if a transfer is on the table, it will happen, but only in a couple of years,"

nema smisla uste na 18 godini da si odi moze negde 20

па мислам дека ке го потпишат во лето,така што ке го остават у ривер 1 год на позајмица

Аргентицни што подалеку од Милан, па и да се работа за Меси :)

не ти прават кеиф? :D

Не е тоа работата, има многу јаки играчи Аргентинци што ми прават кеиф. Лисандро Лопез рецимо.

Но не сакам заш Аргентинците не успевале кај нас, никад !

Не е тоа работата, има многу јаки играчи Аргентинци што ми прават кеиф. Лисандро Лопез рецимо.

па не мислиш дека е време нешто да се смени и во тој поглед!!!!
сега кога баш убаво ни тргна има простор да се ризикува со некое аргентинче,може ке го биде :)

Па и не сме имале доега многу аргентинци,Еве на пример Креспо беше на позајмица и добро се снајде со него го освоивме скидетото мислам и несрекно изгубивме во ЛШ од Ливерпул.

Тимот на колото според goal.com

Sirigu

Ranocchia - Mexes - Camporese

Brocchi

Guberti - Hernanes - Simplicio

Ibrahimovic - Crespo - Quagliarella

Zlatan Ibrahimovic (Milan): The Swedish sensation continues to haul the Rossoneri forward at the top of the standings. His movement in attack is crucial, as seen by his assist on the opener and then a brilliant goal to make it 3-0, taking on the defender and unleashing an unstoppable drive into the top of the net.

Honourable Mention
Kevin-Prince Boateng (Milan)
Robinho (Milan)
Thiago Silva (Milan)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom