Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам оваа да ми остави пакетче брат,сакам во пакетчето потпишани договори со Луиз,Коентрао,Гансо и Балотели,нејзините гаќички и моментална табела...........не барам многу скромно. :icon_lol:

Јас сакам со оваа да славам Нова Година :pipi:

1 AC MILAN 15 6 1 1 17 5 4 2 1 9 7 10 3 2 26 12 14 0 33 Ch.Lg
2 LAZIO 15 5 2 1 13 7 4 1 2 7 5 9 3 3 20 12 8 0 30 Ch.Lg
3 JUVENTUS 15 3 3 1 17 11 4 3 1 12 4 7 6 2 29 15 14 0 27 Ch.Lg
4 NAPOLI 14 3 1 2 12 8 4 2 2 11 9 7 3 4 23 17 6 0 24 Ch.Lg QF
5 PALERMO 14 4 2 2 14 8 3 0 3 11 11 7 2 5 25 19 6 0 23 UEFA Euro.Lg.
6 INTER 15 3 3 1 13 6 3 2 3 7 8 6 5 4 20 14 6 0 23 UEFA Euro.Lg.
7 ROMA 15 5 2 0 12 5 1 3 4 8 15 6 5 4 20 20 0 0 23
8 SAMPDORIA 15 3 4 1 9 4 2 4 1 9 8 5 8 2 18 12 6 23
9 GENOA 15 3 1 3 6 8 3 2 3 7 6 6 3 6 13 14 -1 0 21
10 CHIEVO 14 3 3 2 8 7 2 2 2 7 6 5 5 4 15 13 2 0 20
11 UDINESE 15 4 1 2 11 8 2 1 5 6 9 6 2 7 17 17 0 0 20
12 FIORENTINA 15 5 1 2 10 6 0 3 4 5 9 5 4 6 15 15 0 19

ај да завршиме работ со Болонја па на раат да славиме Нова година

Толку снажен а брз и добар во дефанзива и напад мислам дека моментално нема лев бек,
ако дојде сега во јан... ама не ми се верува ке пааааѓат температури :tv:

Мислам дека му истекува договорот со Марсеј, а несакал да го продолжи само незнам дали во Јануари или Мај му истекува

Мислам дека му истекува договорот со Марсеј, а несакал да го продолжи само незнам дали во Јануари или Мај му истекува
Незнам ни ја, али увек си го зимам на Менаџер за 3.4М :)

u leto mu istekuva dogovorot ja mislam
za free e superiste

iako ja bi gi sakal poprvo coentrao ili balzareti poveke

steta so ovoj balzareti e recisi 29 godini najdobar lev bek u italija zaedno so risot :)
mnogu e strasen!

u leto mu istekuva dogovorot ja mislam
za free e superiste

iako ja bi gi sakal poprvo coentrao ili balzareti poveke

steta so ovoj balzareti e recisi 29 godini najdobar lev bek u italija zaedno so risot :)
mnogu e strasen!

не само за фри, вреди да се дај некое милионче за таков бек.

Сакам оваа да ми остави пакетче брат,сакам во пакетчето потпишани договори со Луиз,Коентрао,Гансо и Балотели,нејзините гаќички и моментална табела...........не барам многу скромно. :icon_lol:

И после се будиш испотен и глеаш Интер ги зима Лукас Леива и Н'Гог у пакет и моменталната табела не ќе сакаш да ја видиш :)

шала

п.с јас од теткицава би побарал само нови бекови,ништо друго!

Гледам зборате за теткицава.
Епа јас би ја побарал само неа една цела вечер да поминиме заедно, а Б&Г ќе најдат бекови и се шо треба таму :Р
скромно а?

Гледам зборате за теткицава.
Епа јас би ја побарал само неа една цела вечер да поминиме заедно, а Б&Г ќе најдат бекови и се шо треба таму :Р
скромно а?

Веруј брат да побараш некој добар лев/десен бек од теткицата е бољи од секс со неа!

Мое мислење во врска со нашиве напаѓачи.. Прво да го пофалам Робињо,се надевав дека ќе игра се подобро и подобро и навистина игра така!Уште бољи ќе биде!Нас не ни треба замена само за Пипо.Ни треба и замена за Пато!Значи јас мислам дека оваа повреда и ова пзузирање му е последна шанса на Пато..Јас ладно доколку после враќањето од оваа повреда,се повреди пак и го нема 2 месеци,би го продал за јака пара,додека уште може да се извади нешто од него!Најдобра опција би било да им се пикне на Манчестер Сити со тоа што тие би ни го дале Балотели и нешто кеш или само Балотели-доста е!Исто и за Рналдињо важи-да се дае за некоја пара,да се додаде нешто и да се земе,што знам..Гансо или некој од тие младичите од Бразил што ги сакаме!А за Пипо замена јас не би летал во облаци дека тоа ќе биде некое име,затоа што замената за Пипо треба да седи на клупа така?Ако Ибра и Робињо продолжат вака,па да се врати и Пато,тогаш за замена на Пипо ќе се нафати или некој второразреден центарфор во поодминати години(стара наша практика :) ) или некое дете кое едвај ќе ја чека шансата да влезе 3 минути на натпревар или Матри-затоа што е од нашата школа и затоа што Милан е неговата цел!Е сеа за Матри-несомнено е дека е квалитетен играч,добар напаѓач,ама мене ме плаши да не е некој кој би се изгубил во голема екипа,а негово ангажирање ќе бара жртва на Астори или некоја сума од 12-13 милиони што јас не би ја ризикувал за него!Мислам дека реална замена за Пипо би бил Палоши ако успее да заздрави од повредата..Би зел некој млад као замена за Пипо,некој кој ќе сака да се докаже и ќе ’ржи од клупа! :) А се плашам дека Галијани и Браида ќе одберат некој као Карачоло или сличен кој ќе биде само лево сметало во екипа и појше ќе се нервираме отколку со Емерсон и Броки!
А за на лето кажав-Да се даат Роналдињо и Пато ако не се среди со повредиве и да се земат Балотели обавезно и Гансо да речеме..За Пато ми е и ќе ми бде криво ако си оди,ама вака само го чекаме да се врати од некоја повреда..Ако можат да се извадат добри пари од него..Зошто да не..

Најретки се добрите леви бекови во фудбалот , во просек му доага на 10 десни еден добар лев бек, во моментов мене највеке ми оставаат впечаток Коентрао,Марсело и Коларов и секако Бејл пред Рендрап да го прекомандува во лево крило. Со оглед дека годинава Милан игра без крила теретот пага на бочните бекови,Абате да речеме е ОК али лев МОРА да се земе за да успева 100 % формацијата ма Алегри.
Ако ни го даде Сити во пакет Балотели и Коларов за Пато јас би потпишал со две раце.

Ја за нова година би ги сакал Балотели или Матри, ( Балотели свекако доаѓа ако не сеа на лето), Сако и Таиво ! Па за лето здравје

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom