Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Прочитав дека во Италија демек ако некој тим имал солидна предност,постои нешто како морален закон да не се уништува противникот до крај пример 5-0 6-0 од почит,а во дерби утакмиците демек било дозволено,незнам дали е точно или не ама ако сакаа можеа да ги победат 5-0.6-0 вчера.

Абе тие можеа ама не сакаа да ме заебат мене. Ја имав 3-0 на Кајгана типувана :pos2:

Вчера Џеко кога беше изваден од игра не се поздрави со тој што влегуваше на негово место. Мислам дека и тој покажва дека сака да си замини од Волзбург и јас лично сакам да дојди кај нас.

Прочитав дека во Италија демек ако некој тим имал солидна предност,постои нешто како морален закон да не се уништува противникот до крај пример 5-0 6-0 од почит,а во дерби утакмиците демек било дозволено,незнам дали е точно или не ама ако сакаа можеа да ги победат 5-0.6-0 вчера.
Замисли некој што ја типувал дупла победа колку попиздел :))))))))))

Вчера Џеко кога беше изваден од игра не се поздрави со тој што влегуваше на негово место. Мислам дека и тој покажва дека сака да си замини од Волзбург и јас лично сакам да дојди кај нас.

јас лично не го сакам никако промаши пенал играше слабо за тој играч 40 милиони што во една сезона играше добро не давам не ни треба толку напад ќе се врати Пато после нова година но еден бек или офанзивен играч од средина ни треба..

јас лично не го сакам никако промаши пенал играше слабо за тој играч 40 милиони што во една сезона играше добро не давам не ни треба толку напад ќе се врати Пато после нова година но еден бек или офанзивен играч од средина ни треба..

Какви 40, поќе од 20 не.

haha kakvi 40 milioni
25 i go imame najjakiot napad iako nema sansi da se zeme da bideme realni

ke se brkaat matri i gameiro
i dvajcata se dobri ja poise bi go sakal i gameiro :)

Толку снажен а брз и добар во дефанзива и напад мислам дека моментално нема лев бек,
ако дојде сега во јан... ама не ми се верува ке пааааѓат температури :tv:

Само за росоњерките тука!

154647_167814159924272_112951102077245_336740_6039614_n.jpg

Дај бе некоја пичондра росоњерка не туку ми оставај вакви геј фотографии:))))))хаххаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom