Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Интересно е тоа што немаше ни еден корнер за нас на цела утакмица.

Фала богу да изгледаме една утакмица на раат без нервози,макс си го погоди тајмингот за измени,Роналдињо имал и бољи изданија,Абијати се повеќе и повеќе ме импресионира...
Стварно немам што да искритикувам кога сите си изиграа топ.
П.С.Овој боатенг е луд дефинитивно

Како игра Робињо последниве 2 утакмици алал му вера,стварно. :toe: Абате си игра солидно веќе секоја утакмица и за него браво,Пирло си играше кај што си игра секогаш незнам зошто нова позиција викаа дека ќе игра,и конечно Боатенг го постигна првенецот сезонава покрај солидната игра.

Фала богу да изгледаме една утакмица на раат без нервози,макс си го погоди тајмингот за измени,Роналдињо имал и бољи изданија,Абијати се повеќе и повеќе ме импресионира...
Стварно немам што да искритикувам кога сите си изиграа топ.
П.С.Овој боатенг е луд дефинитивно

2djqdzp.jpg

eте го лудиот :pipi:

15108047571348262930645.jpg

Може да започнат празниците :)

coldq.jpg

Е сеа је малце ладничко во Милано ама нема гајле...:smir:

После долго време, една утакмица на Милан да немаме кој да критикуваме :) Супер, нека продолжат само вака!

После долго време, една утакмица на Милан да немаме кој да критикуваме :)

Не мора да се критики,ама може да се каже дека Замброта и Амброзини изграа најслабо денес. :)

И Абијати беше добар,бранче се напали брани во животна форма бла бла хахахаххахаах

После долго време, една утакмица на Милан да немаме кој да критикуваме :) Супер, нека продолжат само вака!

Леле лога ке се сетам лани како се мачевме со вакви екипи (тогас беа Ливорно,Сиена,Катанија и др). Кога никако не можевме да пробиеме бедем па 90 минути помпаа Пирло,гатузо и амбро и Сидорф,и го бараа Бориело.
Ова е сосема нов Милан,уште добар лев бек и немаме гајле.
Абате со најголем прогрес како фудбалер,има иднина во Милан за него откако го запре Роналдо како да си рекол овие другиве за мене се лака роба.

Aj честито победа!!Колку убаво чувство да се знае дека сите наши ривали кикснаа против оваа екипа а ние ја изгазивме без проблем :)

Ај головите некој ако може да ги стаи :)

--- надополнето ---

Нема везе некој ги стаил више :P

Убав гол даде Ибричич :)

Се зезам Ибрахимович.

Честита победа!

Леле ме искара Ј.Zanetti што има 10 профили дека сме ѓи копирале :( :(
Не сме биле ич иновативни хааааааааааахахахахх

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom