Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Одлична игра во одбрана тоа ме радува се плашев по црвениот да не примиме гол но добро направи со замените Алегри добро затвори веднаш го стави Антонини за да покрие кај Абате и потоа кога го стави Боатенг беше одлично тие замени што ги мислев во моментов тие и ги направи добро е сега што има репрезентации празен викенд за да се смири тензијата и повторно да се почне да се победува.Гатузо играше добро но се знаеше дека ќе го извади пошто он правеше црвен до крајот сто посто,во нападот добро играше Сидорф добро додаваше ја чуваше топката тука беше и Робињо трчаше многу се трудеше отвараше многу простор им бегаше на противниците ме радува тоа што се враќа во добра форма а за Ибра нема што да се каже се е кажано :)

Член од
14 февруари 2009
Мислења
162
Поени од реакции
17
Brava Ragazzi....

Ме изненадија колку машки се изигра посебно откако Абате доби црвен.
Супер покривање на терен, за мене Фламини е играч на натпреварот ( заедно со Ибра) моторче и г'зот ко да имаше што све не претрча. Многу значи и Силва што игра у одбрана ѕверче.....

Абате многу лесно наседна на трикот на Пандев, кој полека станува ......MERDA

Мислам дека и на ментален план многу се дига екипата, следат дуели прилично зезнати со Форентина и Сампа......

Интер реално не направи ниту една единствена 100% шанса.....

Се што беше беше прекин и слободниот на Снејдер. Тогаш срце ми застана кога префрли ѕидот реков леле влезе ова, посебно што од надвор мрежа удри.

Ибра троши во оние дуели по 120% од снагата, со послаби противници и при водство од 2 + гола, треба да излегува, при таков замор лесно настануваат повреди, пред се поради преголемата згрченост на мускулите.

Се на се, одлично тактички одиграно дури во последниве 2-3 натпревари се гледаат јасно контурите на тимот кои ги постави Алегри.
Мислам дека мечот со Реал иако несреќно се прими гол последна минута,можеби беше превртница, како им даде ветар у грб на играчиве пред се ментално сфатија дека може да играат и да победуваат јаки екипи..
Да не кобам само, меч по меч.......

поздрав на сите

P

PewDiePie

Гостин
Ама дали гледавте дека добро играше Абате до црвениот? Башка продорот и центаршутот на почеток,перверзии. Само малку треба да се контролира и ако продолжи вака ќе биде бекИШТЕ од него. ;)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ама дали гледавте дека добро играше Абате до црвениот? Башка продорот и центаршутот на почеток,перверзии. Само малку треба да се контролира и ако продолжи вака ќе биде бекИШТЕ од него. ;)
и нови бекови амин

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Абате последниве 3-4 утакмици ги изигра перфектно.Почнувајќи од онаа со Реал дома кога не му дозволи на роналдо да мрдне па до оваа.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
п.с Брани Абате!!

сиротиот тој,збркан како и екипата негова:)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Familiar pressure. Same ruthless execution. Zlatan decides.

Браво ѕверови !!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
flamini sekogas bese toa..no imase mnogu malku sansi da se dokaze ;))))
Е мерак ми е што тепавте поради тоа што не ги сакам ич Интер, а и поради Фламини.
Еден од ретките што си замина од Арсенал, а не ги мразам :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Честито . До утре да се играше немаше да дадеме гол , реално

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Е мерак ми е што тепавте поради тоа што не ги сакам ич Интер, а и поради Фламини.
Еден од ретките што си замина од Арсенал, а не ги мразам :)
Фламини оваа сезона мислам дека Алегри ќе свати дека мора да го игра предходно не добиаше шанса сега од кога се опорави скоро секој натпревар го игра тоа ме радува многу го поштувам како играч голем борец е знае да изигра и во дефанзива и офанзива денеска претрча можеби највеќе..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
НАЈДОБРА СЛИКА!
264a455b6708535db68839548795aafa-1289768173.jpg
хахахахаххаахахахах

6e958665b801a448a150cbca0913d96c-1289769246.jpg
Еве го и гостинот :icon_lol:

22ab7f8c80aa5ef2b8f73a8276865d34-1289768643.jpg
овде го видиш маркота

837f3b8181fc92be7098eb9e48a1ccdf-1289770083.jpg
овде не го видиш

P

PewDiePie

Гостин
и нови бекови амин
Не мора да значи,зборам АКО игра вака Абате и ако се подобрува со оваа брзина нема потреба од десен бек,а за лев приметувате дека ни Антонини не е веќе стандарден а Замброта е веќе стар,така да тоа значи само едно нешто,Коентрао. :zlo:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
НАЈДОБРА СЛИКА!
Прегледај го приврзокот 36851
хахахахаххаахахахах

Прегледај го приврзокот 36852
Еве го и гостинот :icon_lol:

Прегледај го приврзокот 36853
овде го видиш маркота

Прегледај го приврзокот 36850
овде не го видиш

хахахаха ама го собра му врати за цела кариера он што им има праено на сите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom