Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
После подолго време Милан игра како шампионски тим. Ибра беше преморен на крајот, тој пробивот на Антонини по левата страна можеше многу лесно да заврши со гол, но Ибрахимович не се ни потруди да влезе во 16. И Фламини наликува на неуморниот играч од Арсенал.
flamini sekogas bese toa..no imase mnogu malku sansi da se dokaze ;))))

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
flamini sekogas bese toa..no imase mnogu malku sansi da se dokaze ;))))
Лео не му даде ич шанса а греота е таков фудбалер клупа да греее,и за крај статистика за бушманот Ето 90 мин.-00 шутеви на гол...
Ај некој нека даде фотка од Мајагерито на Ибра,сироти Матераци,Ѕидан Ибра вху ис некст...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Во стил,ги бодам давам се од себе и нормално,ги бодам. :tv:

Гоки добро бе брат прости ми да ти ебам,ете Пирло треба да биде на клупа среќен си ? :)
Ке ти простам ак го извајш мајагерито на Слика Ч)

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
@Stradlin
@GokiMilanelo-Лео не му даде ич шанса а греота е таков фудбалер клупа да греее,----eve zatoa:smir:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Денес стварно нема никој за критикување,иако абате си направи црвен,многу глупо изигра ама ај.Иначе за другиве сите си имаат 10ки.
Ибра,Сидорф,Фламини и Силва највеќе ми паднаа во очи зашто ептен изиграа најдобро коа требаше.Робињо не беше лош трчаше се бореше ама ете жртва на абате беше он.Абиати без некоја посериозна интервенција.Гатузо у прво полувреме си изигра топ,ептен беше близу до црвен иначе немаше ни 3те шута на гол да ги имаат.
Оваа година ако не земеме титула сами ќе си бидеме криви.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Пошто не гледав на телма... избегнувам боље ќе ги слушам бугарине и така не ги разбирам.... ме интересира бранко коментираше? и како коментираше? :D

ПС:Се стоплува во Милано ... +6

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Вечерва Силва Неста недадоја Бранко да го изговори Ето, уш помалце Милито
Абате добро изигра само малце го покажа она аматерското т.е наседна да се тепа со Пандев

To Sum Up
Ладно е на врвот :) +1 Лацио ; +6 Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom