_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
А тебе срце те боли зошто го имате куртонон лузерски бенитез на клупа.
Мислам дека повеќе го боли срцето што Милан има роден шампион на клупа.
А тебе срце те боли зошто го имате куртонон лузерски бенитез на клупа.
Мислам дека двајцата ама баш ништо не треба да ве боли за Милан,пријатно.Мислам дека повеќе го боли срцето што Милан има роден шампион на клупа.
Да да, емо станав, шишка пуштам ...А тебе срце те боли зошто го имате куртонон лузерски бенитез на клупа.
Точно, убаво мислиш, ги преценуваш Милан ако мислиш дека ги ставам на оваквото.Мислам дека двајцата ама баш ништо не треба да ве боли за Милан,пријатно.
Така е Марли. Сепак почеток е на сезоната и како што кажа Марли без паника.Ибрахимовиќ не промашил цел фудбал цела своја кариера !
Си ги наплаќаат траснферите Галијани и Берлу првиве неколку кола ! Без паника, на Интер тренер им е Бенитез
Ќе почнат да си доаѓаат резулататите после 4-то коло, ни наредно коло ја не би го играл Милан на тикет ( додуша никад не го играм )
Син врати се бе,не трипај престани да трипаш ова сериозно ти го зборам,срамота е.Да да, емо станав, шишка пуштам ...
Али кога ке го уклучиш мозочето ке сватиш што зборам, колку и да е еве, Бенитез лош според вас, у што па е подобар Алегри ? Смешно е што се смеете за Бенитез а Алегри е тренер на Милан, ваљда сеа ја свати поентата.
4 од можни 9 бода со нискоразредни тимови, уште у 4то коло се создава притисок да мора да се победи нареден меч што влијае на психа на играчиве кои освен нападот во другите сегменти се очајни.
Ти колку што дркаш на фактот дека Бенитез е тренер на Интер, незнаеш па која услуга ја направија Гало е Берло со ангажирањето на Алегри за ваков тим, може пофејл и од изборот за Пелегрини од Перез да биде тренер на Реал.
Ја трипам или ти ?Син врати се бе,не трипај престани да трипаш ова сериозно ти го зборам,срамота е.
Глеј искрено немам намера да те разубедувам во мислењето што го имаш за Алегри,ниму пак да те убедам дека имаш тежок лузер на клупа сакал ти да признаеш или не. Пошто нели Бенитез е поуспешен тренер и по платен и според тебе подобар ќе видиме кој какви резултати ќе извади,според мене тој е еден обичен лузер што сега спроведува фаза на уништување на готов шампионски тим,ќе сфатиш таму негде 1/8 финале л.ш. што зборам.Ја трипам или ти ?
Поголем трип од тоа да се смееш дека Интер го имале Бенитез у моментов а од друга страна Милан Алегри кој ко што глеам пола од вас тука почнаа и да го колнат нема ...
Полесно ке ти биде да се соочиш со реалноста, а не да ми тераш малоумна дискусија.
Абе не мора ти мене да ми црташ дека Интер се послаби од лани, не сум глуп за да го уочам тоа, кој и да дојдеше они по Мурињо ке беа ниво подоле сакал ја или не. Ама од друга страна па, и Милан прават од старт грешка, не дека под дифолт ке се лоши со Алегри, ама неможеш да ми кажеш дека ова е неризичен потег во ситуација кога МОРА здраво да се загриза на сите фронтови, нешто слично ко и Реал со Пелегрини.Глеј искрено немам намера да те разубедувам во мислењето што го имаш за Алегри,ниму пак да те убедам дека имаш тежок лузер на клупа сакал ти да признаеш или не. Пошто нели Бенитез е поуспешен тренер и по платен и според тебе подобар ќе видиме кој какви резултати ќе извади,според мене тој е еден обичен лузер што сега спроведува фаза на уништување на готов шампионски тим,ќе сфатиш таму негде 1/8 финале л.ш. што зборам.
А за навивачите што почнале да го колнат уште сега,ќе ги потсетам дека истите тие збореа за Лео дека е аматер и слични работи за после да се крстат во него. Така да се со време,Алегри не е од Марс паднат знае што прави.
И така ќе се продолжи. Среда против Лацио, на 25ти против Џенова, па ЛШ против Ајакс и на 02.10.2010 против Парма. Јас мислам дека е премногу вака за еден Пирло и Сидорф.незнам за вас, ама мене главен фактор за овој резултат (покрај Алегри) е и темпото 2 натпревари неделно што Милан веќе со сезони неможе да го издржи. Меѓутоа секој тренер треба ова да го воочи и соодветна формација да постави. 4-3-3 бара многу кондиција... но не ми ни доаѓа некоја друга формација на памет што Милан може да ја користи, сепак тоа е работа на тренерот