Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Реков ќе плачеме ние за Лео...

Се избламиравме! против вакви екипи нетреба да се прима гол ама он е понесен играчите кои ги има милан....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
А тебе срце те боли зошто го имате куртонон лузерски бенитез на клупа.
Да да, емо станав, шишка пуштам ...

Али кога ке го уклучиш мозочето ке сватиш што зборам, колку и да е еве, Бенитез лош според вас, у што па е подобар Алегри ? Смешно е што се смеете за Бенитез а Алегри е тренер на Милан, ваљда сеа ја свати поентата.
4 од можни 9 бода со нискоразредни тимови, уште у 4то коло се создава притисок да мора да се победи нареден меч што влијае на психа на играчиве кои освен нападот во другите сегменти се очајни.
Ти колку што дркаш на фактот дека Бенитез е тренер на Интер, незнаеш па која услуга ја направија Гало е Берло со ангажирањето на Алегри за ваков тим, може пофејл и од изборот за Пелегрини од Перез да биде тренер на Реал.

п.с. На тигарчево ваше, дека ми е добар другар, му имав кажано, со Леонардо дупло ке беа појаки, чим извади таква сезона од ланскиот тим по губењето на главната ѕвезда, и тим кој според мене беше и послаб од оној што заврши 5ти пред неколку години, со ваков моментален кадар ке беа убер здрав конкурент на сите фронтови.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ибрахимовиќ не промашил цел фудбал цела своја кариера !

Си ги наплаќаат траснферите Галијани и Берлу првиве неколку кола ! Без паника, на Интер тренер им е Бенитез :)

Ќе почнат да си доаѓаат резулататите после 4-то коло, ни наредно коло ја не би го играл Милан на тикет ( додуша никад не го играм )
Така е Марли. Сепак почеток е на сезоната и како што кажа Марли без паника.
инаку малку за утакмицата: Незнам кој к*р на корнер бара и Бонера напред.Одат Неста и Тиагито напред и Антонини сам останва назад. Заради таа игра на Бонера Катанија можеше комотно да постигне уште 2 гола од тие 2те контри кога излегоја 3 на 1. Само среќа наша дека незнаат да искористат контра. Абиати беше добар.Голот што не се бранеше, не се бранеше. Пирло подпросечен, БОАТЕНГ - :zver:.Колку само се бореше сам во средината. Со Сидорф на крајот еден од катанија си играше курташак со него. Како и да е лош резултат за еден Милан против една Катанија на полупразен Сан Сиро.
Едит: Ех ко не си го зедовме Бен Арфа за без пари и да си имаме резервен крилен напаѓач за вакви случаи кога Пато е повреден. Инаку Бен Арфа денес ја реши утакмицата меѓу Евертон и Њукасл.

P

PewDiePie

Гостин
Да да, емо станав, шишка пуштам ...

Али кога ке го уклучиш мозочето ке сватиш што зборам, колку и да е еве, Бенитез лош според вас, у што па е подобар Алегри ? Смешно е што се смеете за Бенитез а Алегри е тренер на Милан, ваљда сеа ја свати поентата.
4 од можни 9 бода со нискоразредни тимови, уште у 4то коло се создава притисок да мора да се победи нареден меч што влијае на психа на играчиве кои освен нападот во другите сегменти се очајни.
Ти колку што дркаш на фактот дека Бенитез е тренер на Интер, незнаеш па која услуга ја направија Гало е Берло со ангажирањето на Алегри за ваков тим, може пофејл и од изборот за Пелегрини од Перез да биде тренер на Реал.
Син врати се бе,не трипај престани да трипаш ова сериозно ти го зборам,срамота е.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Син врати се бе,не трипај престани да трипаш ова сериозно ти го зборам,срамота е.
Ја трипам или ти ?
Поголем трип од тоа да се смееш дека Интер го имале Бенитез у моментов а од друга страна Милан Алегри кој ко што глеам пола од вас тука почнаа и да го колнат нема ...
Полесно ке ти биде да се соочиш со реалноста, а не да ми тераш малоумна дискусија со безвезе реплицирања аналогни на офтопик муабет.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Со таја разлика што Бенитез е докажан шупак, а Алегри уште не е, мада иде по тој пут !

Но пак ќе кажам уште не е време за паника, пошто мурињо утре ќе бегаше 5 бода, а Бенитез ќе има исто поени колку Милан !

Гоки култура малце брате :)

P

PewDiePie

Гостин
Ја трипам или ти ?
Поголем трип од тоа да се смееш дека Интер го имале Бенитез у моментов а од друга страна Милан Алегри кој ко што глеам пола од вас тука почнаа и да го колнат нема ...
Полесно ке ти биде да се соочиш со реалноста, а не да ми тераш малоумна дискусија.
Глеј искрено немам намера да те разубедувам во мислењето што го имаш за Алегри,ниму пак да те убедам дека имаш тежок лузер на клупа сакал ти да признаеш или не. Пошто нели Бенитез е поуспешен тренер и по платен и според тебе подобар ќе видиме кој какви резултати ќе извади,според мене тој е еден обичен лузер што сега спроведува фаза на уништување на готов шампионски тим,ќе сфатиш таму негде 1/8 финале л.ш. што зборам.

А за навивачите што почнале да го колнат уште сега,ќе ги потсетам дека истите тие збореа за Лео дека е аматер и слични работи за после да се крстат во него. Така да се со време,Алегри не е од Марс паднат знае што прави.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Глеј искрено немам намера да те разубедувам во мислењето што го имаш за Алегри,ниму пак да те убедам дека имаш тежок лузер на клупа сакал ти да признаеш или не. Пошто нели Бенитез е поуспешен тренер и по платен и според тебе подобар ќе видиме кој какви резултати ќе извади,според мене тој е еден обичен лузер што сега спроведува фаза на уништување на готов шампионски тим,ќе сфатиш таму негде 1/8 финале л.ш. што зборам.

А за навивачите што почнале да го колнат уште сега,ќе ги потсетам дека истите тие збореа за Лео дека е аматер и слични работи за после да се крстат во него. Така да се со време,Алегри не е од Марс паднат знае што прави.
Абе не мора ти мене да ми црташ дека Интер се послаби од лани, не сум глуп за да го уочам тоа, кој и да дојдеше они по Мурињо ке беа ниво подоле сакал ја или не. Ама од друга страна па, и Милан прават од старт грешка, не дека под дифолт ке се лоши со Алегри, ама неможеш да ми кажеш дека ова е неризичен потег во ситуација кога МОРА здраво да се загриза на сите фронтови, нешто слично ко и Реал со Пелегрини.
За Бенитез се имам изјансето, очајно лош беше во Англија освен нормално титулата у ЛШ, али па затоа перфектен у Шпанија каде е и најуспешен тренер во историјата на Валенсија, и реално, јебига, тој беше единствениот избор за ваков тим, други немаше.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
незнам за вас, ама мене главен фактор за овој резултат (покрај Алегри) е и темпото 2 натпревари неделно што Милан веќе со сезони неможе да го издржи. Меѓутоа секој тренер треба ова да го воочи и соодветна формација да постави. 4-3-3 бара многу кондиција... но не ми ни доаѓа некоја друга формација на памет што Милан може да ја користи, сепак тоа е работа на тренерот :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
незнам за вас, ама мене главен фактор за овој резултат (покрај Алегри) е и темпото 2 натпревари неделно што Милан веќе со сезони неможе да го издржи. Меѓутоа секој тренер треба ова да го воочи и соодветна формација да постави. 4-3-3 бара многу кондиција... но не ми ни доаѓа некоја друга формација на памет што Милан може да ја користи, сепак тоа е работа на тренерот :)
И така ќе се продолжи. Среда против Лацио, на 25ти против Џенова, па ЛШ против Ајакс и на 02.10.2010 против Парма. Јас мислам дека е премногу вака за еден Пирло и Сидорф.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom