Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Кој сака нека повели!!
Заедничко гледање на Милан - катанија, се чекаме сите пред сендвичара 7 ( кај грчка амбасада ) во 20:30ч. Се надевам ке не има во голем број росонери... FORZA MILAN !!!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.711
Поени од реакции
49.051
aee и вие ја напраивте сериа а К1 да му ебам мајката.. Како тоа нема дриблање...

Секоја екипа до 7ма позиција има по еден играч што ме дига од стол редовно кога е со топка. Роналдињо, Зарате, Хамшик, Јоветич исто има фини дриблинзи и мене лично омилениот Пасторе. Не бидете луди со тој урбан мит за агресија, не е агресивна лигата воопшто, проблемот е “ценовникот за фаули’’, низок е критериумот за да се свирне, се свират банални ситуации и се добива впечаток дека овде колење има, погтово препичувањето на играчите по терен го прави своето .

Еве, кога не пример кога се десила некоја брутална сцена ко на оние од Англија на Едуардо и оној лани (не ми текнува како се викаше копиљон од Арсенал)?

Ф

Фил Ајви

Гостин
Има тука во фан клубов некој од Куманово?

Инаку утре иста приказна ко со Чезена ќе биде само што напред ќе бидат Маскара и Лопез најверојатно па затоа мора многу да се внимава. Што знам јас би бил задоволен да победиме и со гол разлика, важно добро да изиграме без многу грешки. Инаку ја пишав од нула до два гола 2 коефициент така да 2-0 би било одлично но нели не би ми било криво Ибра да испали еден хет-трик. :)

--- надополнето ---

(не ми текнува како се викаше копиљон од Арсенал)?
Ремзи.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
и оној лани (не ми текнува како се викаше копиљон од Арсенал)?
Ремзи беше малиот.

Инаку утре 100% Робињо нема да игра?

--- надополнето ---

Повиканите за утре:
GOALKEEPERS: Abbiati, Amelia, Rome;
Defenders: Antonini, Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes;
Midfielders: Abbot, Boateng, Gattuso, Pirlo, Seedorf;
Forwards: Ibrahimovic Inzaghi Oduamadi, Robinho, Ronaldinho.

Unavailable: Oddo, Ambrosini, Flamini, Pato.
Not invited: Jankulovski, Montelongo, Onyewu, Strasser.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
опасни се овие од официјалната страна, веднаш почнаа со рекламација :). Вчера ми пристигна ова на маилот, а најверојатно и на многу други од тука.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Некој да знај да се продава дрес од боатенг некаде? Во Бт. нема :/

--- надополнето ---

хохо ќе не дават на Телма :)

М

Мартин`

Гостин
опасни се овие од официјалната страна, веднаш почнаа со рекламација :). Вчера ми пристигна ова на маилот, а најверојатно и на многу други од тука.

15 евра намален е дресот ? и колку е цената иначе ?

Член од
12 ноември 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Го најдов на goal.com во skills of the week, па си викам ај да го споделам со вас :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Мамаду Сако е најбараниот дефанзивец во Европа ( taratur.com )
- Италијанските и француските медиуми шпекулираат дека Милан бил најбрз од сите и дека веќе го договорил неговиот трансфер уште во јануари. Всушност медиумите наведуваат дека Милан бил изборот на самиот играч, и дека тој веќе бил виден во Милано минатиот викенд како бара куќа............

( Ауф интересно !!!! )

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
^
Изворов не ми е баш најверодостоен , но со задоволство би сакал да го видим у Милан. Све игра дечково, лев, десен, централен, еднаш го глеав у ПСЖ и ДМФ играше :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom