Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Кој сака нека повели!!
Заедничко гледање на Милан - катанија, се чекаме сите пред сендвичара 7 ( кај грчка амбасада ) во 20:30ч. Се надевам ке не има во голем број росонери... FORZA MILAN !!!

aee и вие ја напраивте сериа а К1 да му ебам мајката.. Како тоа нема дриблање...

Секоја екипа до 7ма позиција има по еден играч што ме дига од стол редовно кога е со топка. Роналдињо, Зарате, Хамшик, Јоветич исто има фини дриблинзи и мене лично омилениот Пасторе. Не бидете луди со тој урбан мит за агресија, не е агресивна лигата воопшто, проблемот е “ценовникот за фаули’’, низок е критериумот за да се свирне, се свират банални ситуации и се добива впечаток дека овде колење има, погтово препичувањето на играчите по терен го прави своето .

Еве, кога не пример кога се десила некоја брутална сцена ко на оние од Англија на Едуардо и оној лани (не ми текнува како се викаше копиљон од Арсенал)?

Има тука во фан клубов некој од Куманово?

Инаку утре иста приказна ко со Чезена ќе биде само што напред ќе бидат Маскара и Лопез најверојатно па затоа мора многу да се внимава. Што знам јас би бил задоволен да победиме и со гол разлика, важно добро да изиграме без многу грешки. Инаку ја пишав од нула до два гола 2 коефициент така да 2-0 би било одлично но нели не би ми било криво Ибра да испали еден хет-трик. :)

--- надополнето ---

(не ми текнува како се викаше копиљон од Арсенал)?
Ремзи.

и оној лани (не ми текнува како се викаше копиљон од Арсенал)?

Ремзи беше малиот.

Инаку утре 100% Робињо нема да игра?

--- надополнето ---

Повиканите за утре:
GOALKEEPERS: Abbiati, Amelia, Rome;
Defenders: Antonini, Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes;
Midfielders: Abbot, Boateng, Gattuso, Pirlo, Seedorf;
Forwards: Ibrahimovic Inzaghi Oduamadi, Robinho, Ronaldinho.

Unavailable: Oddo, Ambrosini, Flamini, Pato.
Not invited: Jankulovski, Montelongo, Onyewu, Strasser.

опасни се овие од официјалната страна, веднаш почнаа со рекламација :). Вчера ми пристигна ова на маилот, а најверојатно и на многу други од тука.

dem-12mar08_ita_06.jpg

Некој да знај да се продава дрес од боатенг некаде? Во Бт. нема :/

--- надополнето ---

хохо ќе не дават на Телма :)

Го најдов на goal.com во skills of the week, па си викам ај да го споделам со вас :)

Мамаду Сако е најбараниот дефанзивец во Европа ( taratur.com )
- Италијанските и француските медиуми шпекулираат дека Милан бил најбрз од сите и дека веќе го договорил неговиот трансфер уште во јануари. Всушност медиумите наведуваат дека Милан бил изборот на самиот играч, и дека тој веќе бил виден во Милано минатиот викенд како бара куќа............

( Ауф интересно !!!! )

^
Изворов не ми е баш најверодостоен , но со задоволство би сакал да го видим у Милан. Све игра дечково, лев, десен, централен, еднаш го глеав у ПСЖ и ДМФ играше :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom