Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе играат двајцата како централни и Рони позади нив, пошто изглеа и Робињо имал ситна повреда !

Последни информации се дека Боатенг добива шанса пред Инзаги и тоа ќе игра на десната крила позиција во нападот
Роналдињо - Ибра - Боатенг
Сидорф - Пирло - Гатузо
Антонини - Неста - Силва - Бонера
Ќе функционира ли ова ?

Омг не пак Гатузо, подобра варијанта е Абате крило а Боатенг на таа позиција па може и да си ги менуваат местата ама добро штом смета Алегри така во ред а Дињо позади Ибра и Пипо хмм не сум баш сигурен во ова така да првата опција е подобра т.е. да не се менува формацијава.

Лол заш Робињо нема да играааааа ? :( cc леле... Боатенг ке го стави тамо а средина гатузо ева ева ! :/

A што се случува со Фламини?

Иначе и да игра денеска Гатузо нема да биде проблем зашто ќе си ја игра неговата природна позиција, едино би ме плашеле лошите коментари за Боатенг ако изигра лошо на таа позиција :raz:

A што се случува со Фламини?

Иначе и да игра денеска Гатузо нема да биде проблем зашто ќе си ја игра неговата природна позиција, едино би ме плашеле лошите коментари за Боатенг ако изигра лошо на таа позиција :raz:
nema da izigra loso

inaku i jas mislam deka gatuzo ke igra dobro na negovata pozicija ama flamini treba da igra pred nego

Realno gledano Gatuzo ne moze da izigra poloso od mecot so Cezena taka da..............a za Boateng na mestoto krilen napagac-NE! Se znae kaj igra deckoto ili sredina ili na klupa neka sedi,bolje Pipo neka igra.

Да ама ниту една конкретна информација за овие 2,5 недели од кога се води како повреден !

Епа нз нема ништо,за вечер незнам,Робињо неможел да стартува,уште не бил подготвен за мечови Среда-Сабота,па ке видиме,ке влезе во 2ро.

http://forum.soccermanager.com/showthread.php?t=63816

idninata na milan zaedno so fosati vo sredinata
i hotor i merkel se tuka..

--- надополнето ---

so atalanta mladite izigrale 1-1 na gosti golot go dal fosati od penal

MILAN: Di Fabio; De Sciglio, De vito, Albertazzi, Calvano, Ghiringhelli, Carmona, Novinic, Beretta, Fossati, Verdi.

eve koi bile prva

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom