Ф
ФорцаМилан
Гостин
pa dobro nikoj nisto ne rece za toa i oni toa go znaat
Епа штрафцигерот не ми звучеше така ко да мисли.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro nikoj nisto ne rece za toa i oni toa go znaat
Да знајте само колку мерак ми правите со ова трансферите. Ем шо Ибра ќе го пуни Интер, ем Робињо ќе го пуни Реал во ЛШ.
Колку само посакувам да се сретнеме во ЛШ........ во финале се разбира. Би било штета најдобрите да се сретнат порано.![]()
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=33276
Читни ја првата вест.
еве и ти читни, значи клаузата е 10мил евра, а не 15мил како што се зборуваше, сега ми е полесно
UFFICIALE: MARCO BORRIELLO E' DELLA ROMA. "Roma è la svolta della mia carriera". Prestito gratuito con riscatto obbligatorio tra un anno fissato a 10 milioni (COMUNICATO AS ROMA)
Davide Astori (Cagliari): A near-perfect defensive display from the centre-back against an attacking Palermo side. Precise in his challenges and able to anticipate his opposition, he is one player who could attract interest from bigger clubs down the line.
Ама пак ќе мора да го купите..........................а и зошто уствари чекаа 15 мил од банка сигурно не за позајмица. 10 мил ама ќе ги плаќате на 3 год мислам.
![]()
Некој го сликал од фан клубот на Милан.
ЦАР!!! :pos2:
незнам дали некој постирал... тимот на колото според гоал
....................Antonioli
Thiago Silva – Ranocchia – Astori
Alvarez - Almiron – Pirlo – Nagatomo
.........Giovinco – Ronaldino................
......................Pato
еве и за Астори што пишува
уште ли е играч на Милан?
па за било што секогаш мораш да потврдиш дека имаш пари да го купиш, таква е ситуацијата на Рома, моментално газдите им се Уникредит и на тој начин функционира!!!
дајте сликата Тиаго Силва кога не е во дрес имаше нешто во гангстерски стил![]()