Ф
ФорцаМилан
Гостин
Епа штрафцигерот не ми звучеше така ко да мисли.pa dobro nikoj nisto ne rece za toa i oni toa go znaat
Епа штрафцигерот не ми звучеше така ко да мисли.pa dobro nikoj nisto ne rece za toa i oni toa go znaat
Алал вера за постов имаш зеленко!Да знајте само колку мерак ми правите со ова трансферите. Ем шо Ибра ќе го пуни Интер, ем Робињо ќе го пуни Реал во ЛШ.
Колку само посакувам да се сретнеме во ЛШ........ во финале се разбира. Би било штета најдобрите да се сретнат порано.
еве и ти читни, значи клаузата е 10мил евра, а не 15мил како што се зборуваше, сега ми е полесноhttp://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=33276
Читни ја првата вест.
Ама пак ќе мора да го купите..........................а и зошто уствари чекаа 15 мил од банка сигурно не за позајмица. 10 мил ама ќе ги плаќате на 3 год мислам.еве и ти читни, значи клаузата е 10мил евра, а не 15мил како што се зборуваше, сега ми е полесно
UFFICIALE: MARCO BORRIELLO E' DELLA ROMA. "Roma è la svolta della mia carriera". Prestito gratuito con riscatto obbligatorio tra un anno fissato a 10 milioni (COMUNICATO AS ROMA)
уште ли е играч на Милан?Davide Astori (Cagliari): A near-perfect defensive display from the centre-back against an attacking Palermo side. Precise in his challenges and able to anticipate his opposition, he is one player who could attract interest from bigger clubs down the line.
па за било што секогаш мораш да потврдиш дека имаш пари да го купиш, таква е ситуацијата на Рома, моментално газдите им се Уникредит и на тој начин функционира!!!Ама пак ќе мора да го купите..........................а и зошто уствари чекаа 15 мил од банка сигурно не за позајмица. 10 мил ама ќе ги плаќате на 3 год мислам.
Се знае!!!!!!!!
Некој го сликал од фан клубот на Милан.
ЦАР!!! :pos2:
Да да,ко-сопственоста е продолжена за 1 година,мн ке се фатеше ако им го земевме и него на Каљари.незнам дали некој постирал... тимот на колото според гоал
....................Antonioli
Thiago Silva – Ranocchia – Astori
Alvarez - Almiron – Pirlo – Nagatomo
.........Giovinco – Ronaldino................
......................Pato
еве и за Астори што пишува
уште ли е играч на Милан?
Епа тоа ти зборам де,сега ќе ве кошта позајмицата 2 мил а после трансферот кој мора да го направите тоест мора да го купите на крај на сезона ќе ве кошта 10 мил,значи мислам дека не е позајмица со право на одкуп од 13 мил како што првично беше кажано.па за било што секогаш мораш да потврдиш дека имаш пари да го купиш, таква е ситуацијата на Рома, моментално газдите им се Уникредит и на тој начин функционира!!!
Оваа ми се чини е таа.дајте сликата Тиаго Силва кога не е во дрес имаше нешто во гангстерски стил