Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Хунтелар си отиде а денеска ќе се офијилаизира трансферот на Робињо тоа е одлично плус испаднавме ќар 14м за Хунтелар пак им извадија повеќе требаше 12 :) шо е до мене доколку има понуда за Бориело како што имаше од 18м одма и него би го продал но денеска завршува трансфер периодот сигурно ќе има многу трансфери.
Каладзе не се знае дали ќе оди во Џенова поради слабите медицински тестови.

М

Мартин`

Гостин
Продолжение на видеото погоре :)

Сега комбинирајте ги игрите на фудбалерите погоре и што прво ви иде на памет кажете ми :pos2:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Фала му за се на Хунтелар, минатава сезона тој најубави голови даде, донесе и неколку важни бодови... нејќев да иде ама доаѓањето на Ибра смени се... Коа дојде за сите нас беше новиот Ван Бастен, ама ништо, слаба минутажа добиваше... нека му е со среќа, нека биде прв стрелец таму, да покаже дека вреди....

Сеа ваљда и Бориело ќе иде... а и тој нејќем да иде коа више замина Хунтелар би можел овој да остане, нејќем ако се повреди Ибра да се потпирамо на Пипо... ама ај, коа не му се седи резерва, нека иде... се најдобро и на него...

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Пипо е ѕверка.. Златна резерва ќе му биде на нослето.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Кај и да е Робињо ќе пристигне во Милан за медицинските прегледи, но главниот збор го има Бориело кој доколку одбие да премине во Јуве пропаѓа трансферот со бразилецот. Јуве му нуди на Марко 3.5м, меѓутоа тој бара 4м колку што има Амаури.

М

Мартин`

Гостин
Сеа ваљда и Бориело ќе иде... а и тој нејќем да иде коа више замина Хунтелар би можел овој да остане, нејќем ако се повреди Ибра да се потпирамо на Пипо... ама ај, коа не му се седи резерва, нека иде... се најдобро и на него...
Пипо е играчиште минатата утакмица кога го гледав игра како 20 годишен :vozbud:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Искуството го прави своето.:)
Она што ги има Пипо е многу повеќе од искуство! :) Јас би го чувал во Милан доживотно..Ако не може да игра,нека им биде тренер! :)
Секоја чест за човекот! Исто се понаша и на утакмица со Варезе и во финале против Ливерпул! Коа ке го видам како се радува коа ке дае гол ми се полни душава жими се! Дава гол за 4-0 против Лече(завршена утакмица и знае дека со тој гол нема да игра пред Ибрахимович или Бориело) и се радува како ненормален! Лани со Варезе,прва утакмица на Леонардно,дава гол и пак истиот начин на прослава на голот! Трча и вика! :) Се радува на секој гол као да му е прв или во финале,па макар тој бил и на пријателска против некоја Х екипа! :)
Со иста желба и мотивирност игра од кога го гледам во Милан! Сигурно така и ќе продолжи! Еден од омилените играчи воопшто ми е Пипо! Легенда!

P

PewDiePie

Гостин
Бориело одбил да иде на позајмица,така да пропаѓа трансферот на Робињо........летово.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
^ сеуште ништо не е готово, Робињо моментално ги започнал медицинските тестови. Бил насмеан кога излегол од колата и делел автограми. Бориело ќе сфати дека ќе нема да има друга опција освен да си замине

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дај нек ојт Бориело во Јуве, и тие да се малку поопасни сезонава xD.
На Хунтелар му благодарам за све во Милан, мислам дека не добиваше многу шанси (а требаше да добива пред Бориело) но тоа е тоа, сега веќе не ни треба.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Robinho: "Sono molto felice, sono in un club eccellente"
Робињо со изјава дека е среќен, се наоѓа во голем клуб.
Кажал дека ќе го имаме најдобриот напад во светот зборејќи дека е више играч на Милан
Ќе биде интересно :)
btw извор и live што се дешава со трансверов
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=33276

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Значи овој бориело се замислил дека е најдобар напаѓач кој ако земе 500 к плата помалце ќе пропадне светот.Нек иде у јуве а они ако освојат нешто(Што не верувам) ќе му ги дадат во премии.Робињо мислам дека ќе биде греота да го вратиш од пред врата више и на медицински прегледи чим отишол..Хунтелар ми остави подобар впечаток за 10 утакмици отколку бориело за цела сезона,затоа стварно ми е жал што си иде ама ако дојде робињо тоа чувство ќе се промени:smir: . Инзаги е во многу подобра форма па јас да би бил на местото на алегри бориело ни на клупа не би го стаил.Затоа Марко пакувај куферите и следи ги стапките другиот Марко (мислам на Сторари)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom