Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ало бе,полека како прво ни на миланњус ни еднаш не го спомнале а камо ли на официјалната.........ќе видиме дали сме го зеле али чим игра среден ред добро е,да има ротации може ќе се погоди некое талентче од кај знаеш.

На 26.08.2010( четврток) од 17 часот до 19 часот во градски парк (школка) ќе се организира собир на навивачите на Милан, Воедно тој собир ќе го искористиме и за собирање на пари за маиците кој се дадени за изработка!!! Секој што има пријавено за маица на собирот може да плати. Износот е 350 ден.
Порачките за надвор од Ск ке одат преку жиро сметка,а тука во Ск,пари на рака,и оп маичка на собирот за првата утакмица против Лече.

хах.... на линкот што го ставив јас пиши дека е играч од средината, а на линкот што го стави ти пиши дека е одбрамбен играч. Кое е точно (наградно прашање :) )? ? ?

--- надополнето ---

Порачките за надвор од Ск ке одат преку жиро сметка,а тука во Ск,пари на рака,и оп маичка на собирот за првата утакмица против Лече.

Па можи и по пошта ќе стигнат навреме за натпреварот со Лече :)

хах.... на линкот што го ставив јас пиши дека е играч од средината, а на линкот што го стави ти пиши дека е одбрамбен играч. Кое е точно (наградно прашање :) )? ? ?

--- надополнето ---

Напад :)

До кај е работата со Ибра? :)

--- надополнето ---

За нас скопјаните зборев,за по пошта незнам кога ке стигаат.

За нас скопјаните зборев,за по пошта незнам кога ке стигаат.

Добро, јас викам за тие шо не сме од Ск.

@Nikola Volkovo
За Ибра се чекало уште Барса да го одобри трансферот :)

Тапа е гросо,ама трампа со каладзе!?!?!? ние сме на коњ така,гросо за каладзе е измислен.....
уф росси да дојде,лелееееее партали ке биде,дечкото гази!!!!

^ Пак се радувате на ништо,тоа се е пишувано на БЛОГ,таму и јас можам да пишам дека Галијани ке преговара и за Меси у среда,али нема да е така зошто на миланњус(го сметам за најдобриот сајт од каде што вадиме инфо за милан) нема да го има тоа.
Џабе се палите,Ибра ако дојде ке сме на коњ,друг трансфер тешко дека ке видиме,а и за Ибра не сум сигурен дека ке дојде.

Ако дојде Ибрахимовиќ, барем ке имаме добар играч со цврста глава.

А оној Пападостополугркостаперпулус има обезбедување? Се плашам Сидорф да не го нападне под тушевите.

Еве ви пост во фан клуб. Хејтери.

^ Пак се радувате на ништо,тоа се е пишувано на БЛОГ,таму и јас можам да пишам дека Галијани ке преговара и за Меси у среда,али нема да е така зошто на миланњус(го сметам за најдобриот сајт од каде што вадиме инфо за милан) нема да го има тоа.
Џабе се палите,Ибра ако дојде ке сме на коњ,друг трансфер тешко дека ке видиме,а и за Ибра не сум сигурен дека ке дојде.

Добро бе ајде уште 10 пати кажи дека се радваме на ништо. Јас само постирав тоа што го прочитав, прашав дали некој знае нешто во врска со тој играч и НИШТО ДРУГО! И јас го сметам миланњус за најдобар сајт, информацијата е земена од Corriere dello Sport и не значи дека само од миланњус можи да се постираат информации.
Јас ако сакам ќе постирам информации и од македонските сајтови и ти не треба да имаш ништо против!

П.С. еве ти информација од миланњус за Ибра!

Немам против,само не верувам на ниеден од нив,да има нешто конкретно со тие играчи ке имаше и на миланњус,можда и каснат они али не ми се верува.

А и џабе ке постираш вести од македонски сајтови,коа гарантирам 90% од дечките тука не ги отвараат.

Немам против,само не верувам на ниеден од нив,да има нешто конкретно со тие играчи ке имаше и на миланњус,можда и каснат они али не ми се верува.

А и џабе ке постираш вести од македонски сајтови,коа гарантирам 90% од дечките тука не ги отвараат.

Не постирам од македонски оти ни јас не ги отворам нашите сајтови само така се вели дека никој не отвора наши страни

На 26.08.2010( четврток) од 17 часот до 19 часот во градски парк (школка) ќе се организира собир на навивачите на Милан, Воедно тој собир ќе го искористиме и за собирање на пари за маиците кој се дадени за изработка!!! Секој што има пријавено за маица на собирот може да плати. Износот е 350 ден.
Порачките за надвор од Ск ке одат преку жиро сметка,а тука во Ск,пари на рака,и оп маичка на собирот.

Значи еве ја маичката
40296_140976009274754_112951102077245_211963_5494666_n-1.jpg

Порачките уште течат цената е иста 350 ден. За порачките што ќе бидат од Скопје последен ден за нарачка и за плаќање ќе биде четврток на собирот пред школката во градски парк од 17 до 19 часот а за луѓето надвор од Скопје исто четврток најдетално информирање или на фан групата на фејсбук и на меијл mkm1899@hotmail.com или на fansclub.milan@yahoo.com.

повиканите за со Барселона

Amelia, Roma, Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng (n.27), Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Oduamadi, Ronaldinho.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom