Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
Да дајт Господ да се прави трампа со Бориело, ама не вервам, Барса не се толкавај шупаци па да го зимат ѓубрето од кај нас, за Ибра.
Зошто да не, на Бориело може да му одговара Барса со Чави , Иниеста и Меси позади него, плус и у Шпанија послаби се одбраните. Но финтата е што Бориело би прифатил у Барса да седи на клупа, а Ибра не !
Како и да е мислим дека Барса нема да прифати, и ќе го позајмиме Ибра и догодина ќе го земемо скроз и ќе го отплаќаме на рати и то је то!

Иначе денеска се навршуваат 100 години од раѓањето на Џузепе Меаца, иако поголем дел од кариерата настапувал за Интер, играл и за Милан, и заслужил да биде спомнат и од навивачите на Милан, нека ти е лесна земја легендо!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Р.И.П маафакеру!

Мора да се оди уште еднаш во црква за Ибра,ке палам свеќа пак.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
bil odbien od milan a navijal za milan kako mal i go sobrale posle inter
a posle dve godini i za miln igral

--- надополнето ---

lelee hernandez rastura

za 12 miliona go zemaa
podobro bese da ne gi kupuvame tie mladite od inter za 7 milion i plus 5 ke go resevme problemot vo sredinata

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Заборавете го вдв изјавил или реал и црвените дегени!!!
Дај боже од моја уста у на берлу ушите....сега да си го земе ибра на позјмица една сезона,на крај му даваме шут....ке тркнеме до немачка по џеко и решен проблем за 7-8 год со голгетер!!!
што позиција игра тој бокети!?
ако си отиде бориело,па и да не дојде ибра шампиони сме!!!! само да го избациме

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Заборавете го вдв изјавил или реал и црвените дегени!!!
Дај боже од моја уста у на берлу ушите....сега да си го земе ибра на позјмица една сезона,на крај му даваме шут....ке тркнеме до немачка по џеко и решен проблем за 7-8 год со голгетер!!!
што позиција игра тој бокети!?
ако си отиде бориело,па и да не дојде ибра шампиони сме!!!! само да го избациме
Чекај чекај,смири се,нит дошол Ибра,нит ке бидеме шампиони така лесно,не бива ништо од овој муабет пред време.
Бокети игра централен дефанзивец и лев бек,ротира на тие позиции зависи од потребата на тренерот.

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
ако си отиде дрвоно бориело сиг сме шампиони

Ф

ФорцаМилан

Гостин
ако си отиде дрвоно бориело сиг сме шампиони
Не е така лесно,има триста глупости што не треба да ти се дешаваат во сезона за да се стане шампион,веруј не е се до Бориело,и дај стварно ги мразам овие муабети предвреме.

P

PewDiePie

Гостин
Абе Бокети ви е Сократис тип,централен у одбарана што може да игра и бек али не толку солидно. Нас ни треба класичен лев бек или десен Антонини до душа убаво си изигра вчера така да боље десен да се земе Замброта нема да ја издржи цела сезона во фул темпо,а Сократис е греота да го играш бек,едноставно предобар е како централен.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Абе Бокети ви е Сократис тип,централен у одбарана што може да игра и бек али не толку солидно. Нас ни треба класичен лев бек или десен Антонини до душа убаво си изигра вчера така да боље десен да се земе Замброта нема да ја издржи цела сезона во фул темпо,а Сократис е греота да го играш бек,едноставно предобар е како централен.
Треба класичен лев бек,али океј ајде ако го донесат Ибра,може да се изгура со Бокети/Антонини,па од следната сезона памет у глава и купување КЛАСИЧЕН ЛЕВ И ДЕСЕН!

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
zambota ke izdrzi i 5 sezoni ama zaradi nego ke primame po eden gol sekoja utakmica a zavisi od protivnikot nekogas i poveke

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
абе мене ми е јасно како се станува шампион....полесно ми е на душава кога имам виновник за неуспех,бориело е дежурен виновник откако дојде,ако остане ке биде и сезонава,едноставно не е за у милан!!!!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
На Антонини природна позиција му е десен бек, така да и лев бек да се земе Антонини би можел да иде десно !

Иначе чисто информативно

Barcelona Striker Zlatan Ibrahimovic Agrees Personal Terms With Milan - Italian Media
:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom