M
Mario Gómez
Гостин
Овој Меркел од која младинска школа во Германија го зедовте, пошо нема податоци на англиски за него.:salut:
Земен е од школата на Штутгард во 2008ма година,исто така и Баерн го сакал но Милан го добил.Боби[Мкд];3700474 напиша:Овој Меркел од која младинска школа во Германија го зедовте, пошо нема податоци на англиски за него.:salut:
Во Мичиган се игра утакмицата мислам.Па делми прашва му се свиѓа. А на 6-ти во Грчка гостуваме или тие ке гостуваат кај нас?
Па колку што ѕирнав вчера од натпреварот со Лион малце и од јутуб се гледа дека има голем талент, а и храброст штом се решава да ја напушти земјата на 16 години, па се надевам дека новиов тренер ќе му даде шанса, а и ќе го пратам моментално игра за U-18 селекцијата на Германија. Време беше да им се даде шанса на младинците во вашиот тим и убаво е за еден 18-годишник да дебитира уште на овие години, ќе се наполни со самодоверба.Земен е од школата на Штутгард во 2008ма година,исто така и Баерн го сакал но Милан го добил.
Ти се свиѓа како игра?
Таман е,цврст,има прегледност,вчера со уште двајца млади го напатија Лион(кој горе доле играше со прв тим,само Лисандро им фалеше),ги има поминато сите младински категории во германската репрезентација.Боби[Мкд];3700538 напиша:Па колку што ѕирнав вчера од натпреварот со Лион малце и од јутуб се гледа дека има голем талент, а и храброст штом се решава да ја напушти земјата на 16 години, па се надевам дека новиов тренер ќе му даде шанса, а и ќе го пратам моментално игра за U-18 селекцијата на Германија. Време беше да им се даде шанса на младинците во вашиот тим и убаво е за еден 18-годишник да дебитира уште на овие години, ќе се наполни со самодоверба.
Ептен голема работа,ми се свиѓа малиот.http://martina22acm.wordpress.com/2010/08/02/milan-chase-three-midfielders-giovani-dos-santos-elano-and-aliaksandr-hleb-report/
Да го земеме Дос Сантос ќе завршиме голема работа
Пред неколку дена Меркел го одбил повикот да настапи за U-21 репрезентацијата на Германија.Сакал да игра за Белорусија.Од таму се по потекло неговите родители.Хлеб му бил идол!Боби[Мкд];3700538 напиша:Па колку што ѕирнав вчера од натпреварот со Лион малце и од јутуб се гледа дека има голем талент, а и храброст штом се решава да ја напушти земјата на 16 години, па се надевам дека новиов тренер ќе му даде шанса, а и ќе го пратам моментално игра за U-18 селекцијата на Германија. Време беше да им се даде шанса на младинците во вашиот тим и убаво е за еден 18-годишник да дебитира уште на овие години, ќе се наполни со самодоверба.
И јас ја прочитав веста и се спомнуваше некој размена на позајмици.Во тој случај сум за! Би бил и за целосна перманентна размена на играчите,ама Место има 28 години..Најмногу затоа сум само за размена на позајмици. И нормално Место да не се рачуна као играчот од среден ред што го бара Алегри. Абате/Место и плус уште еден играч во среден ред!Се шпекулира за уште една замена со Џенова а тоа е Абате-Место.Би сакал да слушнам ваши коментари јас сум воздржан.
Tmw - Mesto to Abate
Mногу футки напрај во еден пост.Пред неколку дена Меркел го одбил повикот да настапи за U-21 репрезентацијата на Германија.Сакал да игра за Белорусија.Од таму се по потекло неговите родители.Хлеб му бил идол!
Роден е во Казакстан, после растурањето на Советскиот сојуз од руски родители кои имаат германско потекло,He has stated several times that he'd like to play for Russia.
Боби[Мкд];3700870 напиша:Mногу футки напрај во еден пост.
Роден е во Казакстан, после растурањето на Советскиот сојуз од руски родители кои имаат германско потекло,
Сака да игра за Русија, но за да игра за Русија треба да се откаже од германскиот пасош, што не му одговара бидејќи ќе стане non-eu играч и со рускиот пасош ќе се чеша само.
Неможе да го повикаат за U-21 репрезентацијата бидејќи има само 18 години, играше за U-16, U-17, U-18 репрезентациите, моментално го нема во списоците на ниедна, нема настапувано на големите натпреварувања лани, кога Германија стана европски шампион и играше четврт-финале на светското го немаше ниту на клупата.(според податоци од wikipedia i DFB.de), а и прашав на еден форум.
Не доби позив за U-19 репрезентацијата поради голема конкуренција и поради слабите игри за U-17 репрезентацијата.
Ова го разбрав засега на еден форум и од други сајтови.
Да во Казакстан е роден,од родители белоруси!Nato il 22-2-92 in Kazakistan da genitori bielorussi (il suo idolo è Hleb)
Значи можело да го повикаат. Одбил. Сакал за Белорусија да игра!Ha giocato nell’Under 15 e Under 19 della Germania, ma ora ha rifiutato la convocazione per l’Under 21 tedesca nella speranza di una chiamata dalla nazionale bielorussa.