Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Овој Меркел од која младинска школа во Германија го зедовте, пошо нема податоци на англиски за него.:salut:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Боби[Мкд];3700474 напиша:
Овој Меркел од која младинска школа во Германија го зедовте, пошо нема податоци на англиски за него.:salut:
Земен е од школата на Штутгард во 2008ма година,исто така и Баерн го сакал но Милан го добил.
Ти се свиѓа како игра?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Па делми прашва му се свиѓа. А на 6-ти во Грчка гостуваме или тие ке гостуваат кај нас?

M

Mario Gómez

Гостин
Земен е од школата на Штутгард во 2008ма година,исто така и Баерн го сакал но Милан го добил.
Ти се свиѓа како игра?
Па колку што ѕирнав вчера од натпреварот со Лион малце и од јутуб се гледа дека има голем талент, а и храброст штом се решава да ја напушти земјата на 16 години, па се надевам дека новиов тренер ќе му даде шанса, а и ќе го пратам моментално игра за U-18 селекцијата на Германија. Време беше да им се даде шанса на младинците во вашиот тим и убаво е за еден 18-годишник да дебитира уште на овие години, ќе се наполни со самодоверба.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Боби[Мкд];3700538 напиша:
Па колку што ѕирнав вчера од натпреварот со Лион малце и од јутуб се гледа дека има голем талент, а и храброст штом се решава да ја напушти земјата на 16 години, па се надевам дека новиов тренер ќе му даде шанса, а и ќе го пратам моментално игра за U-18 селекцијата на Германија. Време беше да им се даде шанса на младинците во вашиот тим и убаво е за еден 18-годишник да дебитира уште на овие години, ќе се наполни со самодоверба.
Таман е,цврст,има прегледност,вчера со уште двајца млади го напатија Лион(кој горе доле играше со прв тим,само Лисандро им фалеше),ги има поминато сите младински категории во германската репрезентација.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Се шпекулира за уште една замена со Џенова а тоа е Абате-Место.Би сакал да слушнам ваши коментари јас сум воздржан.
Tmw - Mesto to Abate
Агентот на Илсињо,бразилецот кој игра во Шахтјор,само што зборувал со Интер и Милан,се работи за 24 годишен играч,игра како десен бек и крило,во Сао Паоло бил бек,а во Шахтјор ротирал.
EXCLUSIVE TMW - Ag.Ilsinho: "I just spoke with Inter and Milan"

--- надополнето ---

Ептен голема работа,ми се свиѓа малиот.
Инаку има некое инфо за повредата на Верди?

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Боби[Мкд];3700538 напиша:
Пред неколку дена Меркел го одбил повикот да настапи за U-21 репрезентацијата на Германија.Сакал да игра за Белорусија.Од таму се по потекло неговите родители.Хлеб му бил идол! :)

Се шпекулира за уште една замена со Џенова а тоа е Абате-Место.Би сакал да слушнам ваши коментари јас сум воздржан.
Tmw - Mesto to Abate
И јас ја прочитав веста и се спомнуваше некој размена на позајмици.Во тој случај сум за! Би бил и за целосна перманентна размена на играчите,ама Место има 28 години..Најмногу затоа сум само за размена на позајмици. И нормално Место да не се рачуна као играчот од среден ред што го бара Алегри. :) Абате/Место и плус уште еден играч во среден ред! :)

P

PewDiePie

Гостин
Што се однесува до средниот ред јас сум да се бира меѓу Ван дер Варт,Поли,Бен Арфа или Џовани Дос Сантос. Кој и да донесат од овие нема да згрешат,другите шпекулации за у канта.

M

Mario Gómez

Гостин
Пред неколку дена Меркел го одбил повикот да настапи за U-21 репрезентацијата на Германија.Сакал да игра за Белорусија.Од таму се по потекло неговите родители.Хлеб му бил идол! :)
Mногу футки напрај во еден пост.
He has stated several times that he'd like to play for Russia.
Роден е во Казакстан, после растурањето на Советскиот сојуз од руски родители кои имаат германско потекло,

Сака да игра за Русија, но за да игра за Русија треба да се откаже од германскиот пасош, што не му одговара бидејќи ќе стане non-eu играч и со рускиот пасош ќе се чеша само.

Неможе да го повикаат за U-21 репрезентацијата бидејќи има само 18 години, играше за U-16, U-17, U-18 репрезентациите, моментално го нема во списоците на ниедна, нема настапувано на големите натпреварувања лани, кога Германија стана европски шампион и играше четврт-финале на светското го немаше ниту на клупата.(според податоци од wikipedia i DFB.de), а и прашав на еден форум.

Не доби позив за U-19 репрезентацијата поради голема конкуренција и поради слабите игри за U-17 репрезентацијата.

Ова го разбрав засега на еден форум и од други сајтови.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Боби[Мкд];3700870 напиша:
Mногу футки напрај во еден пост.

Роден е во Казакстан, после растурањето на Советскиот сојуз од руски родители кои имаат германско потекло,

Сака да игра за Русија, но за да игра за Русија треба да се откаже од германскиот пасош, што не му одговара бидејќи ќе стане non-eu играч и со рускиот пасош ќе се чеша само.

Неможе да го повикаат за U-21 репрезентацијата бидејќи има само 18 години, играше за U-16, U-17, U-18 репрезентациите, моментално го нема во списоците на ниедна, нема настапувано на големите натпреварувања лани, кога Германија стана европски шампион и играше четврт-финале на светското го немаше ниту на клупата.(според податоци од wikipedia i DFB.de), а и прашав на еден форум.

Не доби позив за U-19 репрезентацијата поради голема конкуренција и поради слабите игри за U-17 репрезентацијата.

Ова го разбрав засега на еден форум и од други сајтови.

Мене Меркел не ми е пријател и јас напишав тоа што го имам некаде прочитано! :)
Еве ти прочитај и ти. Јас овие извори ги сметам како порелевантни од некои форуми на кои секој може да напише што сака! Значи футки можда имаш ти.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=31133

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=31126

Nato il 22-2-92 in Kazakistan da genitori bielorussi (il suo idolo è Hleb)
Да во Казакстан е роден,од родители белоруси!

Ha giocato nell’Under 15 e Under 19 della Germania, ma ora ha rifiutato la convocazione per l’Under 21 tedesca nella speranza di una chiamata dalla nazionale bielorussa.
Значи можело да го повикаат. Одбил. Сакал за Белорусија да игра!

А и не сум многу сигурен дека мора да се откаже од германскиот пасош ако игра за Белорусија. Мислам дека има доста играчи со двоен пасош! Освен Германците ако имаат друго свое правило,што е можно.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Заборавивме како е да се радуваш на големи засилуваа .... ) :

P

PewDiePie

Гостин
^ Уште дооолго дооолго нема да се израдуваме на големо засилување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom