Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
^ Искрено, еден од поубавите дресови што сум ги видел во последно време.

B

boki10messi

Гостин
Ajde so novite dresovi vo novi uspesi. :):)
Bez zafrkancii, dresovite se nesto posebno.:pipi:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Има некоја посебна естетика самото лого на Fly Emirates, многу одговара на дресот. Не сум некој дизајнер или графичар, ама убо паѓа на очи, спава!

P

PewDiePie

Гостин
Дресовиве ни се прекрасни,само успеси да носат!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Порниќи :)
Само кој играчи ќе го облечат дресот :S

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Бедни се дресовите, ич не ми праат мерак особено позади името, ама ај може онака на играч подобро ќе седат, инаку сезонава што пројде многу беа добри дресовите, и домашниот со бела крагња и другите 2...

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Дресов погоре не е лош, ама на официјална страна на Милан нема уште представено кои ќе бидат новите дресови
па од кај излезе овај.
Затоа не се возбудувајте додека не видиме на официјална страна кои ќе бидат новите дресови, кои скако ќе бидат со Fly Emirates оваа година.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/06/12/1972354/milan-patron-silvio-berlusconi-tells-adriano-galliani-to

Незнам вие како ќе го сватите ова, ама јас го сваќам дека Берлускони не планира да вложи пари летово во Милан

Па у праву е да ти кажем, едноставно имам Ѓубре шо треба да се исчисти пред да се засили тимот, гледаш дека пишува да се намали платниот список, и да се добијат колку толку екстра кеш, не вика дека само од продажба ќе се вложуваат, туку тие ќе бидат плус.

А иначе се мисли највише за Јанкуловски и Одо кои заедно земаат 6 милиони евра плата o_O

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.797
Поени од реакции
49.812
Јанкуловски одби да оди во Интер зимоска како размена со Мансини зошто сакаше да се врати назад во Чешка да заврши(а еве го абер нема да си оди), Одо летоска одби трансфер и во Вест Хем и во Фиорентина, Каладзе мрчи за враќање во Динамо Киев иако Шева уредно го покани.
Овие три пицајзли се убаво налегнати на платите што ги цицааат и јадат леб што не го заслужуваат, живеат живот на кој може да им завиди секој џаболебар, ја немам видено ваков “клати врата-зимај плата’’ животен стил. Попрво би дремеле на клупа него да одат негде да играат. Тежок дисриспект за клубот е ова, клуб што им даде да се реализираат како играчи, иако беа тежок просек во најсветлите моменти на кариерите, а потпоросек во последниве две години.

Иначе, Алегри се очекува да биде договорен за 5-6 дена кога ќе се врати тој на Каљари буљашот од Мајами, официјлано, не го пушта во Милан зошто покажал непрофесионалност последните месеце откако обезбедил опстанок, а неофицијално глуми за да ќари играч некој од трансферот(Астори)... Како и да е, рекол дека ако Милан побара ќе го ослободи и најверојатно ќе му остане Астори за уште една година.

За саат време првиот од 2-3оицата играчи на Милан на Мундијалов ќе истрча и ќе ја ебе мајка му на Руни како што Бонера не можеше....Опучи мајсторе-играј за Дим6е!! :icon_lol:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Како што кажа Миланез, дресовиве се срање, изгледаат како на плашило да треби да се стават.. Тие од оваа сезона беа 100 пати подобри. Но можеби вистина поубаво ќе изгледаат ко ќе ги видиме на Јанкуловски, Одо, Мансини и другите ѕвезди. Но без разлика, најмалу ме боли како ќе изгледа дресот (не верувам дека овај погоре е официалниот), ме боли за кое место ќе се бориме до в година. Да се испродаде све непотребно, и да не се купуваат играчи како Мансини и Јепез и да се додаде 20-30 милјони ќе имаме буџет од 50-60 милјони со кои можеме да купиме два асални бега (ама стварно асални) и еден средина. Нападот нека причека. Ние и оваа година со каков таков состав и никаква клупа можевме да го освоиме скудетето, а до наредната сезона, со малце подмаладен состав можеби без проблеми ќе го освоиме и ќе се бориме за нешто повеќе. Само си милам што ум има Берлускони, добро чоекон не сака да вади повеќе пари. Или му е страв да инвестира па да умре и пофира да ги фрлил парите.. Неможам да го сватам.
И што компаниа е оваа Fly Emirates, ќе дае нешто пари или кур?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom