Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Стигаа парите а,кажете сега на кои играчи ќе ги трошиме? :tv:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Да почекаме малце,мене не ме радвеет вакви бабини муабети,да не станиме и ние како ЈУжни ВЕтар ТУС со желботеки. Како што тргнала работава 20 фидбалери ке испоземаат келајциве.... да се сртпиме до трансвер пазарот и да видиме ,зш ова работа се вика ,,кој ебна ебна кој не нека го чукат,, .
Моето мислење е место да се даде една врека пари за Ибра носоњата,со таа врека можат да се земат Красик и Џеко и 70% заврешени засилувања,ке остане уште Отаменди и Аого и крај,Се разбира Јанко,Каладзе ,Бонера и ОООО не сакам веке да ги видам во наш дрес.

P

PewDiePie

Гостин
Добро бе вие сериозно мислите дека има теоретски шанси ноското да дојде кај нас???? ЦЦЦ Господ да чува и да брани :kesa:
Знаете кој ќе дојде летово? Алегри,тотално не потребен потег што ќе ни се мавне од глава а со него бедните аматери Лацари и Астори и немој да сте ми рекле добри биле ова она.Они не се класа за во Милан нас ни требаат промени итоа сериозни промени со проверени играчи.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Више ако се дава кеш толку,ја би да се земе Џеко,знам дека носов е проверен играч во Италија али такво копиле што се пали само за пари не ни треба у тим.

Tоп 15 голови 2009/10

Вили вонка ,вили вонка, е рете чоколато :pos: Ме изнасмеа Тицијано.

Него не тропајте глупости би каков Џеко какви бакрачи 40 мил за непроверен играч од Бундес лига да се дадат, кога Барса за тие исти 40 мил би ни го дала Ибра само да се ослободи од платата негова. Со Ибра и Пато и Роналдињо со Бориело на клупа аутоматски ќе го имамо еден од најдорбите напади у свет. И со Ибра и уште 1-2 у одбрана рецимо Аого и Отаменди, догодина неможе нам нико ништа ....

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
toj ne e tiziano toj e pellegatti drugar a koga stanuva zbor za pelegati toj gi imenuva sekoj igrac po nekoj ime

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Колку шпекулации,секој ден нови и нови играчи,на крајот пак ќе останеме со Одо и Јанко.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Шо е ова 180 милјони читам погоре, ама ме мрзи да вратам некоја страна назад?? Дане случајно Берлускони спрема 180м за трансфери :jaj:
Меѓу Џеко и Имба, би го избрал ИИбрахимович, зашто сеа тој од Барса може да се земе за 40-најмногу 50 милјони и искусен играч е за разлика од Џеко.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Шо е ова 180 милјони читам погоре, ама ме мрзи да вратам некоја страна назад?? Дане случајно Берлускони спрема 180м за трансфери :jaj:
Меѓу Џеко и Имба, би го избрал ИИбрахимович, зашто сеа тој од Барса може да се земе за 40-најмногу 50 милјони и искусен играч е за разлика од Џеко.
Па баш затоа НЕ треба да се земе Ибра затоа што има 28-9 години и ке кошта 40 милиони и кусур, а Џеко има 23 години и ке кошта не преку 30 сигурен сум. Медиумска фама и билдање цена си прават Волзбург за тие 40 што сегде ги пишува.

Таква мала екипа да одбие понуда од чисти 30м у кеш, плус некоја клаузула..нема теорија

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Па баш затоа НЕ треба да се земе Ибра затоа што има 28-9 години и ке кошта 40 милиони и кусур, а Џеко има 23 години и ке кошта не преку 30 сигурен сум. Медиумска фама и билдање цена си прават Волзбург за тие 40 што сегде ги пишува.

Таква мала екипа да одбие понуда од чисти 30м у кеш, плус некоја клаузула..нема теорија
До негде си во право ама Џеко може и да е изгубен германец во Милан - налик на Хунти што е сега.. Ама не верувам во тоа. Џеко според мене може да се снајде, сепак какви не голчишта дава во БундесЛигана. Без разлика кој да дојде би бил задоволен и јас, а се надевам и другите фанови. Ибра или Џеко = 40м, Средина еден играч = 15м, Лев и Десен бек = 25м и то све = 80 милјони. Па да го „ебам“ Берлускони нека отвори кесето, нек инвестира нешто па така ајр да видит.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom