P
PewDiePie
Гостин
Стигаа парите а,кажете сега на кои играчи ќе ги трошиме? :tv:
Више ако се дава кеш толку,ја би да се земе Џеко,знам дека носов е проверен играч во Италија али такво копиле што се пали само за пари не ни треба у тим.
Tоп 15 голови 2009/10
Ова е крајот нема што уште еднаш докажаа дека треба одма да мењаат името во shit.com.:pusk:Могуќе, ми дојде гласот сличен. Него прочитајте го бисеров од гол.ком
Сакав сеа да постирам браво само овие се кадарни за вакви глупости..еве уште нешто поврзано со goal.com
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/05/25/1941811/milan-lead-80-million-quest-for-barcelona-striker-zlatan
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:еве уште нешто поврзано со goal.com
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/05/25/1941811/milan-lead-80-million-quest-for-barcelona-striker-zlatan
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Па баш затоа НЕ треба да се земе Ибра затоа што има 28-9 години и ке кошта 40 милиони и кусур, а Џеко има 23 години и ке кошта не преку 30 сигурен сум. Медиумска фама и билдање цена си прават Волзбург за тие 40 што сегде ги пишува.Шо е ова 180 милјони читам погоре, ама ме мрзи да вратам некоја страна назад?? Дане случајно Берлускони спрема 180м за трансфери :jaj:
Меѓу Џеко и Имба, би го избрал ИИбрахимович, зашто сеа тој од Барса може да се земе за 40-најмногу 50 милјони и искусен играч е за разлика од Џеко.
До негде си во право ама Џеко може и да е изгубен германец во Милан - налик на Хунти што е сега.. Ама не верувам во тоа. Џеко според мене може да се снајде, сепак какви не голчишта дава во БундесЛигана. Без разлика кој да дојде би бил задоволен и јас, а се надевам и другите фанови. Ибра или Џеко = 40м, Средина еден играч = 15м, Лев и Десен бек = 25м и то све = 80 милјони. Па да го „ебам“ Берлускони нека отвори кесето, нек инвестира нешто па така ајр да видит.Па баш затоа НЕ треба да се земе Ибра затоа што има 28-9 години и ке кошта 40 милиони и кусур, а Џеко има 23 години и ке кошта не преку 30 сигурен сум. Медиумска фама и билдање цена си прават Волзбург за тие 40 што сегде ги пишува.
Таква мала екипа да одбие понуда од чисти 30м у кеш, плус некоја клаузула..нема теорија