Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ајде Интер киксна, сега нас ни е редот да си тепаме утре и 1 место:bip:

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Значи ова навивачиве на интер се напунија пари од кладилнициве. Се радуваа на тоа дека милан дошол на 1 бод па сега ќе имале јаки коефициенти и ќе праеле пари. Со здравје да ги трошите

Утре очекувам 1-во место.

ФОРЦА МИЛАН

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Комшиките кикснаа утре МОРА да се тепа !!!
Мора :vozbud: Forza Milan !!!!

пс: Напајчиве на Палерно меѓу себе себичеа во контра нападиве. Инаку можеа комотно да си тепаа.
- Од 75мин судијава малце се сврти накај Интер ама тааа е.

Утре мора да ги тепаме наполи :smir:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.194
Охохооо... Осеќам дека утре ќе биде јака утакмицата и нормално, победа... како пред некоја година 5-2 кога ги тепавме да ги растуриме...
FORZA MILAN и утре прво место! поздрав росоњери, спијте убаво, утре не чека(се надевам) радосен ден...

Ф

Фил Ајви

Гостин
Утре мора да се изцицаат трите бода па што сака нека е. :vozbud:

P

PewDiePie

Гостин
Не се летајте толку,исто ќе биде како тие што играа против Палермо ние против Наполи тука негде се тие два тима,единствена предност е што играме дома.
Малце ми е криво што не изгубија затоа што немаа никаква игра,Пасторе да имаше со кого да игра ќе ги преебеа,и онака младост им зема цела утакмица.
Со среќа ни е утре па дај Боже да бидеме прво место.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Утре не ме интересира кој ќе игра прва постава дали фавали или бонера одбрана дали Хунтелар или бориело напад важно е да победиме !!

Не се летајте толку,исто ќе биде како тие што играа против Палермо ние против Наполи тука негде се тие два тима,единствена предност е што играме дома.
Малце ми е криво што не изгубија затоа што немаа никаква игра,Пасторе да имаше со кого да игра ќе ги преебеа,и онака младост им зема цела утакмица.
Со среќа ни е утре па дај Боже да бидеме прво место.
Не биди песимиста бе :) утре мора да се тепа по секоја цена :vozbud: да се биде или не е работата

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Овие гомнава ми бришат постови од нивниот форум. А јас само им реков создравје парите од кладилница да си ги трошат шо ги фатија денеска на интер. Дека нели сигурна била :pusk:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Juve PerSemprE

Овие гомнава ми бришат постови од нивниот форум. А јас само им реков создравје парите од кладилница да си ги трошат шо ги фатија денеска на интер. Дека нели сигурна била :pusk:
:pusk: ами како сигурна

Член од
4 март 2009
Мислења
141
Поени од реакции
4
Точно,може не е снажен како Кака ама ги има движењата.Јас би повеќе да дадеме 40 мил за Кјаер и Пасторе заедно одколку за Џеко :toe:
Збор на место, најпаметно кажано. Двајцата се многу млади квалитетни и страшно талентирани али господ знае што ќе биде во иднина.
А вечерва не сум задоволен со нерешено очекував интер да губи кец на тикет ја имав :toe:.
ај годинава да ги искористиме сите адути што ги имаме да земеме скудетото, па за догодина со фина реконструкција и позитивно освежување се враќаме на врвот во европа :salut:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Ајде утре победа и на прво место !! ФОРЦА МИЛАН !!:vozbud::vozbud::vozbud:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Utre mora pobeda...mora!!!!FORZA MILAN!!!

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Има повеќе членови (јас форза 22 и марли) а позади ова стојат други миланези

Тука сум и јас и бркам работа во Италија за да ние како наш фан клуб бидеме официјално признаени и регистрирани во официјалниот клуб на АЦ Милан -Милано - Италија . Но првин ние треба овде добро да се организираме како фан клуб и се што е потребно па потоа имам мои луѓе таму кои ќе средат се што е потребно да бидеме и таму регистрирани , а со тоа и ќе имаме некои привилегии , како реквизити , карти и организирани патувања на натпревари на нашиот Милан .

Форза Милан и поздрав до сите россонери !!!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Milan-Napoli
Parma-Milan
Milan-Lazio
Cagliari-Milan
Milan-Catania

Ако тепаме на сите овие утакмици наша е титулата :kesa: