Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Балотели повторно не е повикан у тимот на Интер. Мурињо ептен му се налутил на нигеров.
А Раиола кој му е менаџер од пред две недели на Марио, бил виден у Миланело пред некој ден. Ако може да се земе нигеров у некој случај нека се зема, јебеш Џеко детево е животиња :tv:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Леле колку само ќе си трескаме глава заради трансферов ! Не е он што дошол на 30+ години во Милан но тоа не е тоа што ме плаши фората е што после иди оттараси се од нив пореално ми е да си отиде некој од младиве отколку некој од старциве....

Втора работа леле ако нема еу пасош колку само ќе го јадеме а па ако нема еу пасош тоа значи дека Галијани свесно го убива Милан !

Трета работа колку ќе се смеам кога летово Галијани Јепес ќе го брои како засилување (фингер)

P

PewDiePie

Гостин
Ете гледате од играчка плачка,се смеевме тогаш млад е овој за кај нас бе не го земаат ќе земат некој поискусен,башка не е ваљда до толку изматуфен Галијани ама ете Е! :icon_lol: Фала ти келавицо што секогаш успеваш да ме убедиш дека тебе памет НЕ ТИ ИДЕ! :nenene: Тоа е дечки
....а а ќе заборавев само фали уште да нема ЕУ пасош е тогаш ке се смееме ко никад! :tv:

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Не се секирајте за Јепес има и Француски пасош xD
Иначе утре најверојатно Амброзини нема да настапи, и ќе го замени некој од Фламини/Гатузо. Јас би сакал Фламини да игра...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Изминале првите 45 минути од дуелот меѓу Милан и Интер(примаверите)и официјално Адиах го постигнува својот прв гол како РОСОЊЕР.
Нека му се множат но за првиот тим.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Изминале првите 45 минути од дуелот меѓу Милан и Интер(примаверите)и официјално Адиах го постигнува својот прв гол како РОСОЊЕР.
Нека му се множат но за првиот тим.

Браво за Нигерот, очекувам многу ја од него наредната сезона.
Нека му се множат.

Ајде вечер да ми го разубае денот Палермо и среќен да си излезем у град и утре на раат да го гледам Милан:pipi:

Pisces

Министер за Одбрана
Член од
24 јуни 2007
Мислења
36
Поени од реакции
1
браво за Галијани и за неговата внимателност:nesum: Навистина, непредвидљиви работи може да се случат, нека ни стои YEPES како резерва! На пр. се повреди Неста, настине Абате, Умре Тиаго Силва Јепес влегува во игра! :vozbud: хахахахахахахахахаха....

Ф

ФорцаМилан

Гостин

ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
Од денес почнуваме со собирање на финансиски средства . Жиро сметката е Број на сметка: 300027093668429 Повикување на број93668460 за денари и за девизи 0230703865262. До Панче Крстески ..исплата за основање на фан клуб Треба да собереме минимум 8000 денари !!! После се организира основачно собрание, се избираат рак...оводните тела и одиме напред !!! FORZA MILAN !!! !!! ♥ ♥ ♥

Ова е од групата на фб кој собираат средтства за веб сајтот ако има што сака да даде Money еве жиро
П.С Се бараат луѓе кој се заинтересирани за да го одржуваат сајтот ако има некој нека се пријави.

These are the 20 called Leonardo's for tomorrow:
Abbiati, Dida, Abate, Antonini, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho.
Players unavailable: Bonera, Nesta, Onyewu, Ambrosini, Beckham.
Вака би требало да изгледа тимот според мене.
Абиати
Оддо Силва Фавали Антонини
Фламини Пирло
Сидорф
Пато Рони
Инзаги

P

PewDiePie

Гостин

ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
Од денес почнуваме со собирање на финансиски средства . Жиро сметката е Број на сметка: 300027093668429 Повикување на број93668460 за денари и за девизи 0230703865262. До Панче Крстески ..исплата за основање на фан клуб Треба да собереме минимум 8000 денари !!! После се организира основачно собрание, се избираат рак...оводните тела и одиме напред !!! FORZA MILAN !!! !!! ♥ ♥ ♥

Абе има некој од нас овде на форумов што стои позади ова? Или барем што е член на групава?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Примавера тимот на Милан против Интер играле со 4-2-3-1 формација каде Адијах играл како лево крило (нешто како Роналдињо). Засега има одиграно само 2 натпревари и постигнато 1 гол.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Абе има некој од нас овде на форумов што стои позади ова? Или барем што е член на групава?
Има повеќе членови (јас форза 22 и марли) а позади ова стојат други миланези

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Ау овој Пасторе да си ебе векот многу ме подсеќа на Кака :nesum:

По движење, подавање на топката, лесен дриблинг има многу. Да им текне на нашиве да го земат, би ни дошол ка ракавица на рука :)

P

PewDiePie

Гостин
Ау овој Пасторе да си ебе векот многу ме подсеќа на Кака :nesum:

По движење, подавање на топката, лесен дриблинг има многу. Да им текне на нашиве да го земат, би ни дошол ка ракавица на рука :)
Точно,може не е снажен како Кака ама ги има движењата.Јас би повеќе да дадеме 40 мил за Кјаер и Пасторе заедно одколку за Џеко :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom