Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде Интер киксна, сега нас ни е редот да си тепаме утре и 1 место:bip:

Значи ова навивачиве на интер се напунија пари од кладилнициве. Се радуваа на тоа дека милан дошол на 1 бод па сега ќе имале јаки коефициенти и ќе праеле пари. Со здравје да ги трошите

Утре очекувам 1-во место.

ФОРЦА МИЛАН

Комшиките кикснаа утре МОРА да се тепа !!!

Мора :vozbud: Forza Milan !!!!

пс: Напајчиве на Палерно меѓу себе себичеа во контра нападиве. Инаку можеа комотно да си тепаа.
- Од 75мин судијава малце се сврти накај Интер ама тааа е.

Утре мора да ги тепаме наполи :smir:

Охохооо... Осеќам дека утре ќе биде јака утакмицата и нормално, победа... како пред некоја година 5-2 кога ги тепавме да ги растуриме...
FORZA MILAN и утре прво место! поздрав росоњери, спијте убаво, утре не чека(се надевам) радосен ден...

Утре мора да се изцицаат трите бода па што сака нека е. :vozbud:

Не се летајте толку,исто ќе биде како тие што играа против Палермо ние против Наполи тука негде се тие два тима,единствена предност е што играме дома.
Малце ми е криво што не изгубија затоа што немаа никаква игра,Пасторе да имаше со кого да игра ќе ги преебеа,и онака младост им зема цела утакмица.
Со среќа ни е утре па дај Боже да бидеме прво место.

Утре не ме интересира кој ќе игра прва постава дали фавали или бонера одбрана дали Хунтелар или бориело напад важно е да победиме !!

Не се летајте толку,исто ќе биде како тие што играа против Палермо ние против Наполи тука негде се тие два тима,единствена предност е што играме дома.
Малце ми е криво што не изгубија затоа што немаа никаква игра,Пасторе да имаше со кого да игра ќе ги преебеа,и онака младост им зема цела утакмица.
Со среќа ни е утре па дај Боже да бидеме прво место.

Не биди песимиста бе :) утре мора да се тепа по секоја цена :vozbud: да се биде или не е работата

Овие гомнава ми бришат постови од нивниот форум. А јас само им реков создравје парите од кладилница да си ги трошат шо ги фатија денеска на интер. Дека нели сигурна била :pusk:

Juve PerSemprE

Овие гомнава ми бришат постови од нивниот форум. А јас само им реков создравје парите од кладилница да си ги трошат шо ги фатија денеска на интер. Дека нели сигурна била :pusk:
:pusk: ами како сигурна

Точно,може не е снажен како Кака ама ги има движењата.Јас би повеќе да дадеме 40 мил за Кјаер и Пасторе заедно одколку за Џеко :toe:
Збор на место, најпаметно кажано. Двајцата се многу млади квалитетни и страшно талентирани али господ знае што ќе биде во иднина.
А вечерва не сум задоволен со нерешено очекував интер да губи кец на тикет ја имав :toe:.
ај годинава да ги искористиме сите адути што ги имаме да земеме скудетото, па за догодина со фина реконструкција и позитивно освежување се враќаме на врвот во европа :salut:

Ајде утре победа и на прво место !! ФОРЦА МИЛАН !!:vozbud::vozbud::vozbud:

Utre mora pobeda...mora!!!!FORZA MILAN!!!

Има повеќе членови (јас форза 22 и марли) а позади ова стојат други миланези

Тука сум и јас и бркам работа во Италија за да ние како наш фан клуб бидеме официјално признаени и регистрирани во официјалниот клуб на АЦ Милан -Милано - Италија . Но првин ние треба овде добро да се организираме како фан клуб и се што е потребно па потоа имам мои луѓе таму кои ќе средат се што е потребно да бидеме и таму регистрирани , а со тоа и ќе имаме некои привилегии , како реквизити , карти и организирани патувања на натпревари на нашиот Милан .

Форза Милан и поздрав до сите россонери !!!

Milan-Napoli
Parma-Milan
Milan-Lazio
Cagliari-Milan
Milan-Catania

Ако тепаме на сите овие утакмици наша е титулата :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom