Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=56383AC MILAN, Berlusconi speaks out

AC Milan owner Silvio Berlusconi has stated today : "We can win the Serie A title. We are just one point behind Inter now and we must believe till the very end.
Се чекаше изјавава само и ако станеме шампиони ќе рече не треба засилувања топ е све тимот е полн со шампиони !

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Мисимовиќ е класична 10-ка, значи плејмејкер, разигрувач, играч што ги поврзува средината и нападот.

Нешто како Снајдер е само мислим дека е левак
Tачно.
Баш ваков играч ни треба пошто без Сидорф слабо е поврзана средината со нападот

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
За транвериве ке дебатираме в Лето и ке се нервираме :smir:

А за наредново коло Милан - Наполи во Недела на Телма ( 15ч ).
- Статистички нешо сне подобри од нив а статистоката со последните одиграни утакмици во Сриа А ( 5-кола ): Овде Ќе се помачиме малце :smir:

пс: Ме радува во УЕФА Лига :smir:

Anderlecht 2 - 1 Hamburger ( уште еден за продолшженија или 2 за издувување на Гермациве.
Wolfsburg 0 - 1 Kazan ( Мераци :pipi: )

А што велите да го земеме Еден Хазарт од Лил :vozbud:
- Првава утакмица против Ливерул беше ЗЗвер :smir: имаше 9 на Goal.com :pipi:

Ф

ФорцаМилан

Гостин

Пато:Пер мн добро местиш топки ке ми наместиш 2 овакви со Наполи?

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45

Пато:Пер мн добро местиш топки ке ми наместиш 2 овакви со Наполи?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Дињо:Ќе ти наместам и 3 пеер не е проблем ти само кини мрежи

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.915
Поени од реакции
23.336
Фак, појќе сакав мие да бидемо вечерна утакмица.

Како и да е, Пато очекуем да закачи голче гарант. А че тепамо 2-0 , вториот кој ќе го даде сеедно :)

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Значи во ред е се тоа од мене исто имате голема поддршка за овие планови ставете број на сметка и можеме да почнеме да уфрламе по некој денар...Работава со групиве на Фејсбук треба да ја превземат неколку посериозни лица и да нема веќе препукувања која група била подобра а која не или која имала подобри креатори a која не :tapp: треба да се обединиме во ЕДНА поголема група и толку...сепак го праиме ова за заеднички интереси:smir:
Forza Milan!

Токму така , се согласувам , иако јас немам никаква врска со групите на Фејсбук , само сум како член на една од нив и како што споменав преку мои луѓе во Италија сакам да помогнам во идејата за официјален фан клуб и да биде официјално регистриран во официјалниот клуб на Милан во Италија .

И јасно е дека сите имаме една иста цел и интерес , тоа е АЦ Милан , и нема потреба од отварање разно разни групи по интернетов , ние не сме голема држава па ние фановите да можеме да отвараме повеќе фан клубови или веб страни , дајте да се соединиме сите во една а одкако ќе се формира официјалниот фан клуб да покажеме во колкав број не има како официјални фанови на Милан .

Јас во Италија пренесов информација дека не има околу 20 000 во МК , судејќи според само една страна на фејзбук кој има околу 6 000 членови , а знаејќи дека има повеќе фан страни значи би требало да не има околу 20 000 , затоа да се соединиме во една и ќе знаеме колку не има , се надевам дека во официјалниот фан клуб нема да се поделуваме и ќе бидеме сите заедно и секогаш со Милан .

Форза Милан !!!

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Денеска му е роденден на министерот за одбрана :)

Комшивките и да ги поминат ЦСКА (што се сомневам) после ке наидат на Барса, па ке им биде мило ако ја допрат повеќе од 10 пати топката :helou:

P

PewDiePie

Гостин
Абе Интер не осваја ЛШ што ти е, ќе се порадуваат на 1/2 финалето и толку. :tv:
Па не реков јас дека ќе освојат Л.Ш. тоа више иде накај црн хумор :vozbud::tv: Само да не ги чукне Красиќи за последно па да си дојде кај нас :back:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Абе не се замарајте за Шитер што сакаат нека праат и онака не поминуваат 1/2 финале :toe: + нас ни одговара да се подолго во ЛШ за да можеме да газиме во првенство :smir:

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Абе Интер не осваја ЛШ што ти е, ќе се порадуваат на 1/2 финалето и толку

Едно е сигурно , дека разликата во ЛШ помеѓу Милан и Интер е во огромни размери , а кога Интер ќе го достигне тоа тогаш може да каже дека е блиску до Милан , а потврда за тоа се и следниве слики :

Мурињо ќе го заслужи прекарот „ специјалниот“ кога ќе го освои ова :

А овде фацата на Морати и пехарот позади него кажува се :pos2:

Форза Милан !!!

P

PewDiePie

Гостин
Мурињо ќе го заслужи прекарот „ специјалниот“ кога ќе го освои ова :

А овде фацата на Морати и пехарот позади него кажува се :pos2:

Форза Милан !!!
Колку е само патетично и лошо сам да се нарекуваш специален и да се јачаш :tapp::kesa:
Види го Морати бе лепотан! :vozbud: :pos:....разликата во титули ХА неспоредлива.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom