Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Јас колку што добро памтам ретко некој се радуваше на трансверот на Хунтелар и го купија во последен момент колку да ги задоволат фановите со некој напаѓач. Хунтелар газел ??? Ај ќе те потцетам малце во Реал Мадрид од 20 утакмици просечни 8 гола. Во Милан до сеа претпоставувам знаеш колку гола има дадено ако незнаеш ќе ти кажам.Може газел во Холандија но надвор од неа хммммм не би рекол. Зошто не го мрда неговиот свински газ доволно е за тоа не се снајде во Милан.

Вчера Роналдињо му даде прекрасна топка на Хунтелар но овој шо газел незнаеше да ја смири и шансата се упропасти.
Иди прогуглај малце и види го просекот на Хунтелар во сите клубови каде што има играно па после пиши пак ок?

Еве зашто сме мизерни

А еве ја голата вистина зашто е Милан таму каде што е, па вие уште давајте му стара слава на клошарот.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Иди прогуглај малце и види го просекот на Хунтелар во сите клубови каде што има играно па после пиши пак ок?
Ајде просветлиме колку гола има дадено НАДВОР ОД ХОЛАНДИЈА ?

не ми давај статистика колку гола дал во холандија зошо таа лига уопште неможеш да ја мериш со ниедна од поголемите 4 лиги.

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ајде просветлиме колку гола има дадено НАДВОР ОД ХОЛАНДИЈА ?

не ми давај статистика колку гола дал во холандија зошо таа лига уопште неможеш да ја мериш со ниедна од поголемите 4 лиги.
Пеле знаеш каде има играно цела кариера? Во Сантос и во Америка па дали тоа го прави лош играч?

За Холандија на 30 меча има дадено 15 голови тоа не ти кажува нешто? Или и Холандија е репрезентација од нива собрана па и тие се тиња.

Пресметај вкупно колку минути има изиграно Хунтелар па подели го тоа со колку голови има дадено и на тоа уште размисли дека му е прва сезона во друга лига, друг јазик кој што тотално не го разбира. На тоа додај и кои морони играат позади него и со него во нападот па ке ти стане јасно што ти зборувам.

За Бориело слодобно може е дрво затоа што џабе е скоро 2 метри висок кога нема игра со глава, нема игра со тело, нема градба на топка, жими едни маказици што ги има.

Инзаги мислиш ке беше таков напаѓач каков што беше да немаше играчи од светски калибар што му местеа топки на златна тацна?

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Пеле знаеш каде има играно цела кариера? Во Сантос и во Америка па дали тоа го прави лош играч?

Пресметај вкупно колку минути има изиграно Хунтелар па подели го тоа со колку голови има дадено и на тоа уште размисли дека му е прва сезона во друга лига, друг јазик кој што тотално не го разбира. На тоа додај и кои морони играат позади него и со него во нападот па ке ти стане јасно што ти зборувам.

Инзаги мислиш ке беше таков напаѓач каков што беше да немаше играчи од светски калибар што му местеа топки на златна тацна?

Абе не ми споредувај Пеле со Хунтелар или Инзаги со Хунтелар нормален ли си ти, не ми мешај баби со жаби. Сеа виде дека дечково е дрво надвор од Холандија па сеа ми кажуваш погледни минутите и види колку голови дал чоекот ти озбилен си ?

Го глеам шо игра очигледно ти не глеаш убаво не се движи Хунтелар по терен како тенк некој е а зошто е тоа така незнам ист беше и во Реал Мадрид кога беше и таму како мрза некоја се однесуваше на терен.

Играч како Инзаги никогаш нема да има да ти биде тоа јасно. Тоа кој му местел мене не ме занима јас знам дека на Милан титула му донесе во лига шампиони и сам го елиминира Баерн Минхен на гости со страшни два погодоци.

Хунтелар тоа ни у сон неможе да го направи.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156

За Холандија на 30 меча има дадено 15 голови тоа не ти кажува нешто? Или и Холандија е репрезентација од нива собрана па и тие се тиња.

За Бориело слодобно може е дрво затоа што џабе е скоро 2 метри висок кога нема игра со глава, нема игра со тело, нема градба на топка, жими едни маказици што ги има.

Батко доктор оди лечи се:)
Ако Бориело незнае да загради топка тогаш незнам кој знае:)

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Абе не ми споредувај Пеле со Хунтелар или Инзаги со Хунтелар нормален ли си ти, не ми мешај баби со жаби. Сеа виде дека дечково е дрво надвор од Холандија па сеа ми кажуваш погледни минутите и види колку голови дал чоекот ти озбилен си ?

Го глеам шо игра очигледно ти не глеаш убаво не се движи Хунтелар по терен како тенк некој е а зошто е тоа така незнам ист беше и во Реал Мадрид кога беше и таму како мрза некоја се однесуваше на терен.

Играч како Инзаги никогаш нема да има да ти биде тоа јасно. Тоа кој му местел мене не ме занима јас знам дека на Милан титула му донесе во лига шампиони и сам го елиминира Баерн Минхен на гости со страшни два погодоци.

Хунтелар тоа ни у сон неможе да го направи.
Ти или не си добар или не си добар.

Со Пеле ти направив споредба за лигите, а со Пипо ти напраив компарација затоа што се ист стил на игра, ист тип на напаѓачи.

Ако за тебе на 20 утакмици во Реал дадеш 8 гола и повеќето да ги влезеш од резерва, и ако на 17 утакмици имаш 6 голови исто така повеќето како резерва ако е слабо тогаш ке те замолам да исклучиш менаџер и да се вратиш во реалноста.

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ти или не си добар или не си добар.

Со Пеле ти направив споредба за лигите, а со Пипо ти напраив компарација затоа што се ист стил на игра, ист тип на напаѓачи.

Ако за тебе на 20 утакмици во Реал дадеш 8 гола и повеќето да ги влезеш од резерва, и ако на 17 утакмици имаш 6 голови исто така повеќето како резерва ако е слабо тогаш ке те замолам да исклучиш менаџер и да се вратиш во реалноста.
Оф мори мајко ....

Пипо и Хунтелар ист стил на играчи ... гледам колку имаш ти познавање од фудбалот.

Пеле во негово време бил поим за фудбал АЛОО му немал рамен разбери го тоа во тоа твое мало мозоче. Неможеш бре по ѓаволите да споредуваш фудбал пред 40 години и сега зарем ти нормален ли си ?

Па му ги памтам головите на Хунтелар што ги даде за Реал дали само 1 му вреди другото му е се намести нога и нека те удри топката да влезе у гол.

Менаџер не сум играл никад ти почна прв да глумиш лудило и ми го направи Хунтелар играчиште ми ја спореди Шпанската и Италијанската лига со Холандската каде што само 2 екипи биле на врв во целата нивна историја.

Дај бре престани да лупаш веќе глупости соземи се.

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Оф мори мајко ....

Пипо и Хунтелар ист стил на играчи ... гледам колку имаш ти познавање од фудбалот.

Пеле во негово време бил поим за фудбал АЛОО му немал рамен разбери го тоа во тоа твое мало мозоче. Неможеш бре по ѓаволите да споредуваш фудбал пред 40 години и сега зарем ти нормален ли си ?

Па му ги памтам головите на Хунтелар што ги даде за Реал дали само 1 му вреди другото му е се намести нога и нека те удри топката да влезе у гол.

Менаџер не сум играл никад ти почна прв да глумиш лудило и ми го направи Хунтелар играчиште ми ја спореди Шпанската и Италијанската лига со Холандската каде што само 2 екипи биле на врв во целата нивна историја.

Дај бре престани да лупаш веќе глупости соземи се.
Мал доказ за тоа дека се губиш во муабетот:kesa:

А извини од која година официјално може да се споредува фудбалот?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.850
You will see that it will be like after La Coruna, now we win the Scudetto- A.Galiani :icon_lol:

ај баш да видиме

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Мал доказ за тоа дека се губиш во муабетот:kesa:

А извини од која година официјално може да се споредува фудбалот?
Каде тоа се губам во муабетот ....... со твоите блесави и несмислени споредби што ги направи. Неможеш со едно да си ја постигнеш целта па се префрлаш на друго но и таму не ти држи вода муабетот.

Ти почна прв со спредба да праиш ако веќе праиш некоја споредба прави во сегашно време или во блиско минато.

Неможеш да ми го споредуваш Пеле со еден мочлив Хунтелар.

Јас ти зборам за задњиве две години. Ти ако си задоволен од играта на Хунтелар што ја прикажува во Милан е тогаш стварно јас веќе не пишуем тука на фан клубов.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.850
е ај преводдд?
во 2004 исто вака катастрофално испаднавме од Ла Коруња(тоа беше многу полошо додуша), на крај на сезоната бевме шампиони.
Галијани е сигурен дека истото и оваа година ќе се случи. :)

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Каде тоа се губам во муабетот ....... со твоите блесави и несмислени споредби што ги направи. Неможеш со едно да си ја постигнеш целта па се префрлаш на друго но и таму не ти држи вода муабетот.

Ти почна прв со спредба да праиш ако веќе праиш некоја споредба прави во сегашно време или во блиско минато.

Неможеш да ми го споредуваш Пеле со еден мочлив Хунтелар.

Јас ти зборам за задњиве две години. Ти ако си задоволен од играта на Хунтелар што ја прикажува во Милан е тогаш стварно јас веќе не пишуем тука на фан клубов.
Се губиш со тоа што ми ги објаснуваш како најголем кретен головите на Хунтелар,а воедно не размислуваш дека Инзаги од кога е роден ги дава истите голови.
Да беше малку попаметен ке укапираше до сега дека јас не ги споредувам head-to-head играчите туку ти дадов пример за еден од најдобрите играчи во историјата којшто не играле во една од најсилните 4 лиги за да ти се надоврзам на муабетот.

Ама со инка неможам да ти го ставам тоа у глава треба сам да го укапираш.:nenene:

Јас нормално дека не сум целосно задоволен со играта на Хунтелар, ама причината за тоа е што целата игра на Милан сезонава е променлива и на кршливи нозе.
Ама да задоволен сум кога на пример би ја споредил играта на Хунтелар со таа на Бориело сезонава.

Доволно изџвакано?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
во 2004 исто вака катастрофално испаднавме од Ла Коруња(тоа беше многу полошо додуша), на крај на сезоната бевме шампиони.
Галијани е сигурен дека истото и оваа година ќе се случи. :)
Уф само нека се надева. Ако тој чека чудо тешко нас :jaj: Абе одма парите на маса засукај ракавици и барај играчи а не ми кажвит за со Ла Коруња.. Не дека немае шанси за да бидеме први во Сериа А ама ако повредата на Неста ќе не чини 2 или 3 кола тогаш треба да бидеме задоволни со 2-ро место.

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Да беше малку попаметен ке укапираше до сега дека јас не ги споредувам head-to-head играчите туку ти дадов пример за еден од најдобрите играчи во историјата којшто не играле во една од најсилните 4 лиги за да ти се надоврзам на муабетот.

Ама со инка неможам да ти го ставам тоа у глава треба сам да го укапираш.:nenene:
Пеле секако дека не играл. Но тоа било пред 50 години. Што на жалост во денешно време не е веќе така. А и бил еден и единствен.

Чим го кажуваш најдобриот играч што играл фудбал и праиш некоја споредба а и го умешуваш и Хунтелар и лигата во кој што играл. Тогаш што по ѓаволите ти ми објаснуваш на мене демек кажуваш Пеле играл у Бразилска лига па мене к*р ме боли кога ова дрвово Хунтелар ништо не игра.

Очигледно ти сакаш да си праиш некој безвезни споредби кој немаат никаква поента.

Кажи ми која е поентата што ги споредуваш лигите во кој играле Пеле и Хунтелар. Зошто јас неможам да те сватам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom