Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ајде Имаме добар тим ама немаме замена за некој добар играч од прв тим :toe:

Forza Milan !!!! Порас си е порас, одиме даље.
Јас негледам кој ни е толку добар у првиот тим ( без потценување и без иронија ) реално гледано. За замена не правам ни муабет тоа веќе 3 години го нема Милан.

Не е битен поразот колку што се нема иднина. :(.

Веќе 3 години сите навивачи на Милан се со оваа идеја дека се оди даље ( али јас не глеам каде е тоа даље барем не со овој тим и со овој потенцијал )се тешиме дека ќе биде подобро но само е полошо од година во година. Ма дури и годинава е најлошо кога ќе подразмислам малце.

А можностите на Леонардо му се толку убаво кажано многу пати ова е максимумот што може да го извади од овој тим. Нека му дадат шанса на Леонардо ( колку и да бев скептик на неговата работа ) и понатака да седи на клупата на Милан и нека си побара чоекот асални трансвери може ќе му одобри глаучов Галијани.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Броо таа е кога Берлу кур ташак си игра со нас и тимот :tapp: тие се играчите нема други.
Вчера гледав на Википедија и видов дека Бонера е 10см повисок од Руни а му даде 3-гола со глава. и + малер сне броо на Дерби ни се повредуваат Неста и Пато.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Мора да се прави темелна реконструкција почнујвајки од бековите па натака..
1.Лев и десен бек
Нема што да се збори бидејки најтапа сме на овие позиции,екипи кој имаат добри крила ни ебаваат матер од таму.
2.Асален плејмејкер
Јес да Пирло е моторот на Милан али дојде време батето да си оди,време е да се донесе некој млад плеј желен за успех.
3.Убиствен напаѓач
Па зарем ке го остават Милан со ќопавине Бориело(само незнам како му ја дадоа таа 22ка да ја срами) и Хунтелар,нека го земат Џеко убиствен е малиот плус има желба да игра за Милан
И најважното да се исчистат непотребните играчи: Инзаги,Одо,Фавали,Каладзе итн..
Време е да се почне таа реконструкција која требаше да се почне уште многу оддамна.
Сега да се надеваме дека тоа ке се случи на лето и ке го видиме стариот и убиствен Милан кој жареше и палеше по Европа.
Иначе денес и официјално Ганецот го имаше дебито за Милан,но примавера тимот и тренетор бил задоволен од него иако тој нема ниеден тренинг со таа екипа..
Ми недостасуваат тие времиња со Кака и Шева...да се надеваме дека се ке се врати што поскоро...
ФОРЦА МИЛАН!!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Мора да се прави темелна реконструкција почнујвајки од бековите па натака..
1.Лев и десен бек

2.Асален плејмејкер

3.Убиствен напаѓач
1. За лев и десен бек 50милјони

2. Ете нека се двајца средни играчи = 60милјони

3. За напаѓач 40милјони

4. И една замена ко за Неста или Т.Силна = 20милјони

Све на све 170милјони иако цениве се пре пре превисоки, може да се изгради добар тим и со 90милјони..

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
незнам шо имаат дипломирано Силвио и Галијани али ми изгледаат ко благоретардоси што очекуваат успех од Пирло,Сидорф,Инзаги,Дида,Абиати,Бекам:wtf:,Бориело,Гатузо,Неста,Фавали,Каладѕе,Бонера,Јанкуловски,Замброта,Амброзини,Одо...

ова е све вишок кај вас, вишок пополнети места. Сите се заситени со успеси, немаат желба за надигрување се глеа, активни се сеуште ради платата шо ја зимаат.
како и би можеле да се истрчаваат по терен со деца кој го дркале дома дур овие ветераниве масакрирале у нивно време.

просто неможе Пато да се разбере со овие, генерациски 10 години се разлика па и више... ко се мења и се прави реконструкција, се мења од корен!
летово е најкрајно време да го напраите тоа, нека зима кредит Берлу, или нека го шитка тимот, незнам како не ви е мака да го глеате овој Милан.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
1. За лев и десен бек 50милјони

2. Ете нека се двајца средни играчи = 60милјони

3. За напаѓач 40милјони

4. И една замена ко за Неста или Т.Силна = 20милјони

Све на све 170милјони иако цениве се пре пре превисоки, може да се изгради добар тим и со 90милјони..
Може и за 90 али треба да се одобрат прво толку пари за трансфери...тука е проблемот

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
незнам како не ви е мака да го глеате овој Милан.
Никогаш нема да ми биде мака да го гледам Милан па дали тој губел или играл најлошо.

Мака ми е зошто тие два пауни Берлускони и Галијани кој веќе неколку години не мрдаат со прст за клубот.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
незнам шо имаат дипломирано Силвио и Галијани али ми изгледаат ко благоретардоси што очекуваат успех од Пирло, Сидорф, Инзаги, Дида,Абиати,Бекам:wtf:,Бориело,Гатузо,Неста,Фавали,Каладѕе,Бонера,Јанкуловски,Замброта,Амброзини,Одо..
Неста и Амброзини сеуште не се вишак бидејки добро си ја вршат работата иако се стари а Бекам го болдирав зш тој не е наш играч на позјмица е само..

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Се вратив јадев бан ради тој глупакот од ИнтерФан Клуб мајмун скапан,од кај нив никој не банираат ние одма ѓо јадеме за никаде,отвараат по 10 јузери пак ништо не им прават СРАМОТА !!!!!

А за утакмица ќе кажам само дека летово треба РЕМОНТ на цела екипа иначе ништо не праиме,преку к** веќе не оди вака,сега Берлу ќе искочи ќе каже немавме среќа се да му ебам .

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Кој е наследник на Берлу? Има син/керка?

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Кој е наследник на Берлу? Има син/керка?
Има син за друго незнам али има син 100%
Еве подетално..
In 1965, he married Carla Elvira Dall'Oglio, and they had two children: Maria Elvira, better known as Marina (born 1966), and Pier Silvio (b. 1969). By 1980, Berlusconi had established a relationship with the actress Veronica Lario (born Miriam Bartolini), with whom he subsequently had three children: Barbara (b. 1984), Eleonora (b. 1986) and Luigi (b. 1988).

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Баравте на лето напаѓач добивте, ете ви го Хунтелар сеа што? друг сакате? Џеко? што ако и Џеко не се снајде, ете и Хунтелар праеше партал секаде освен у Милан, запрашајтесе зошто не функционира у Милан?
Како сакте да функционираат Бориело и Хунтелар кога позади нив нема никој асален? Мора првин да се земе некој играч од средниот ред кој ќе креира играта, вчера Лео може очекуваше Фламини и Амбросини да му наместат топка на Хунтелар/Бориело? Штом си решил да напаѓаш ставај офанзивни играчи... Инаку Бориело коа ќе даде некоа маказица, ааа цар е каков гол... или Хунтелар ако даде, Хунтииии :vozbud: а сеа ве читам што не пишавте против нив... они се играчи што чекаат топка да им наместиш, не се ко Пато да дрибне и да влезе со топка у гол...

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Баравте на лето напаѓач добивте, ете ви го Хунтелар сеа што? друг сакате? Џеко? , ете и Хунтелар праеше партал секаде освен у Милан, запрашајтесе зошто не функционира у Милан?
Како сакте да функционираат Бориело и Хунтелар кога позади нив нема никој асален? Мора првин да се земе некој играч од средниот ред кој ќе креира играта, вчера Лео може очекуваше Фламини и Амбросини да му наместат топка на Хунтелар/Бориело? Штом си решил да напаѓаш ставај офанзивни играчи... Инаку Бориело коа ќе даде некоа маказица, ааа цар е каков гол... или Хунтелар ако даде, Хунтииии :vozbud: а сеа ве читам што не пишавте против нив... они се играчи што чекаат топка да им наместиш, не се ко Пато да дрибне и да влезе со топка у гол...
Јас колку што добро памтам ретко некој се радуваше на трансверот на Хунтелар и го купија во последен момент колку да ги задоволат фановите со некој напаѓач. Хунтелар газел ??? Ај ќе те потцетам малце во Реал Мадрид од 20 утакмици просечни 8 гола. Во Милан до сеа претпоставувам знаеш колку гола има дадено ако незнаеш ќе ти кажам.Може газел во Холандија но надвор од неа хммммм не би рекол. Зошто не го мрда неговиот свински газ доволно е за тоа не се снајде во Милан.

Вчера Роналдињо му даде прекрасна топка на Хунтелар но овој шо газел незнаеше да ја смири и шансата се упропасти.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Колку и да е се радувавме и со тој мизерен трансфер на Хунтелар не велам дека не се радуевме ама мене никваш не ми бил по кејф. А Бориело е добар играч изненадува со добри голови кога најмалку очекуваш ама сега и конкуренција му беше Хунти па беше и малце лаком и малце прост зашо не можеа да се договорат со Хунтелар и така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom