Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Бразил игра 4-2-3-1 ако добро забележав а Мело го фаќа местот на Рони ;).
Грешка си другар, Мело и Џилберто Силва се двајцата ДМ, а Рони таму не може да игра, так да Мело нема никаква врска што Рони не игра. Вчера кога играа, Адриано - Кака - Рамирес беше тројката, така да овој Рамирес сигурно би можел на клупа, а Рони на негово место, али лошо е што не е ни повикан, а на пример еден Баптиста е повикан. :toe:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Значи според мене не станува никаков проблем тоа што ете некако неможе место да им се најде на Пато и Роналдињо во прв тим, ама воопшто да не ги повика бе? треба да си ментален :uvo:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Грешка си другар, Мело и Џилберто Силва се двајцата ДМ, а Рони таму не може да игра, так да Мело нема никаква врска што Рони не игра. Вчера кога играа, Адриано - Кака - Рамирес беше тројката, така да овој Рамирес сигурно би можел на клупа, а Рони на негово место, али лошо е што не е ни повикан, а на пример еден Баптиста е повикан. :toe:
Тоа ми е зборот:smir:.Не им ја споредувам позицијата на играње туку местото во репрезентација..

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Луѓе ја загледав Франција малце се искукавме се искукавме ама незнаете какво смешно дрво е Гуркуф! И не е ни пола од тоа што го играше лани ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Луѓе ја загледав Франција малце се искукавме се искукавме ама незнаете какво смешно дрво е Гуркуф! И не е ни пола од тоа што го играше лани ;)
Aпсолутно не си во право дургар..извини вака ама гуркуф е стварно добар играч и тоа се познава по настапите во бордо..а што беше слаб денес нормално секој има лош ден нели??..не беше тој слаб туку франција беше слаба односно шпанија беше прејака па поради тоа се одрази таа игра на гуркуф..и плус тоа на франција цела игра му се базира на рибери :toe:..а шпанија на франција лекции по фудбал му предаваше поради тоа оваа теза ти испадна:toe:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Aпсолутно не си во право дургар..извини вака ама гуркуф е стварно добар играч и тоа се познава по настапите во бордо..а што беше слаб денес нормално секој има лош ден нели??..не беше тој слаб туку франција беше слаба односно шпанија беше прејака па поради тоа се одрази таа игра на гуркуф..и плус тоа на франција цела игра му се базира на рибери :toe:..а шпанија на франција лекции по фудбал му предаваше поради тоа оваа теза ти испадна:toe:
И ти имаш право :nesum:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не ви текна да пишете :)

73'

Huntelaar K-J.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Милан на тренинг играле против некој Берети тим и сме победиле 6-0, Инзаги дал 4 гола, а 2 Адија :)

За Милан настапиле: Roma, Oddo, Rodrigo, Favalli, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Ronaldinho, Mancini, Inzaghi, Adiyiah.

Рома
Одо - Родриго - Фавали - Замброта
Фламини - Амбросини
Мансини - Роналдињо - Адија
Инзаги

Вака имаат играно според клипов како што видов иако е тешко да се процени бидејќи не е ни цели две минути...

А за овие Берете бранел Абиати и Абате и Антонини уште играле за нив...

Адија мислам дека за брзо време ќе почнува да добива шанса... xD

Член од
9 февруари 2010
Мислења
116
Поени од реакции
3
toa mislam deka se mladite na milan :toe: a i dresovi na milan nosat :helou:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Да да младинци на Милан се тоа:)

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Милан на тренинг играле против некој Берети тим и сме победиле 6-0, Инзаги дал 4 гола, а 2 Адија :)

За Милан настапиле: Roma, Oddo, Rodrigo, Favalli, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Ronaldinho, Mancini, Inzaghi, Adiyiah.

Рома
Одо - Родриго - Фавали - Замброта
Фламини - Амбросини
Мансини - Роналдињо - Адија
Инзаги

Вака имаат играно според клипов како што видов иако е тешко да се процени бидејќи не е ни цели две минути...

А за овие Берете бранел Абиати и Абате и Антонини уште играле за нив...

Адија мислам дека за брзо време ќе почнува да добива шанса... xD
Го гледав тренингов на Milan Channel и ме изненади Пипо каква зверка е :helou: а иначе Адија е струја...со Пато у напад ќе бидат масакр :nesum: едвај чекам на дебито

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ја мислим ќе се изначекаш :)
Каква е работа моментално, не веруем Лео да испробува играчи...

нема шанса но бар да го повика и ако гори,ако не оди може да се пушти како со Палоши што беше :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Мислам дека на клипот го видов црнецот,нешо у стил на побрз сидорф ќе биде :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop