Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Еве ја веста за Џеко и на нашите спортски страници : http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=90b88b54-f76c-4a2a-8b23-7160a9e9d421&ln=3&typeBack=default

Да се надеваме дека е така , а за да почне да чади нели треба да има и оган , па штом оваа изјава е дадена од лице кое е поврзано со трансфери тогаш колку и да не е точно сепак точноста е во многу поголем процент одколку шпекулација .

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
За утре очекувам вака да излеземе :

- Aбиати -
Абате -Неста - Т.Силва - Бонера
Гатузо - Пирло - Амброзини
Пато-------Роналдињо
Хунтелар
:milan:

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Вака е подобро :
- Абиати -
- Абате Неста Силва Јанкуловски -
- Фламини Пирло Амброзини -
Пато -------------------Роналдињо
- Бориело - :wink:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ме напнавте со составиве дај малце прочитајте пред да составите тим:)

Значи Фламини е суспендиран, Бориело ке биде одморен според Леонардо исто така и Неста или Силва ке бидат одморени и ке игра Бонера. Амброзини има мала повреда

Фала пријатно и утре очекувам петарди да пукаат:)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.797
Поени од реакции
49.812
, Бориело ке биде одморен според Леонардо исто така и Неста или Силва ке бидат одморени и ке игра Бонера. Амброзини има мала повреда
Каде биде ова жити се. Како може да ги одмара шо му е на тој, за шо ќе ги одмара, со Рома сме тек нареден викенд, не ми има логика никаква да одмара. Ај Бориело да речеме да го седне, ама зашо Неста и Силва да ги одмара :\

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Калазе да го шитнеме за 8 милиони ако може мислам дека Рубин Казан беа заинтересирани за него може за тие пари и нешто да се додаде уште еден бек да зееме и ќе биде супер :)

За денеска може да одмара Неста за него да игра Бонера но опасно ќе биде Аталанта се бори за опстанок се плашам да не биде како со Ливорно да губиме поени од вакви екипи за џабе ја тепаме Фиорентина во гости и други добри тимови.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.398
Поени од реакции
25.238
Мечот против Аталанта е јубилејен три илјадити натпревар во Италија од кога е формиран клубот.
Одиме на победа! Форца Милан!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ви ја реков мојата претпоставка, Аталанта ќе напаѓа уште од почеток со цел на брз гол, тука мора да ја искористиме шансата да ги разбиеме, да ги отвориме и да го отстраниме планираниот бункер.

Амрозини точно дека заслужи малку одмор три утакмици по ред изгина на терен и даде свој максимум али некако не ми се стартува без него - знаете каков е Гатузо без подршка на капетанот моментално, една грешка и го примаме или ќе јаде црвен и отиде се јабана. И ја не гледам причина што би го одмарал кинескиот ѕид. Само да стартува Јанко, мислам дека треба да му се даде шанса. У напад кој сака нека игра, со асистенциите на Рони и Јакинта ќе даде гол. :P

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Каде биде ова жити се. Како може да ги одмара шо му е на тој, за шо ќе ги одмара, со Рома сме тек нареден викенд, не ми има логика никаква да одмара. Ај Бориело да речеме да го седне, ама зашо Неста и Силва да ги одмара :\
Затоа што Силва 2-3 утакмици по ред ги игра едвај залечен ако ти текнува имаше повреда, а во тие утакмици скоро секој пат правеше некои гримаси и се гледаше дека не е 100% спремен.

Член од
9 февруари 2010
Мислења
116
Поени од реакции
3
tiago silva kaza deka posle prvoto poluvreme so mancester bil totalno izmoren i do posleden moment ne se znaelo dali ke igra mu blagodarese i na nekoj doktor ili trener ne znam sto go osposobil da igra i sto 2-3 dena vo pogolem period od denot rabotel so nego
pozdrav milanezi ke tepame :helou::helou:

a vidovte i na krajot na natprevarot kako padna dole ta terenot :toe:
:helou::helou:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Зашто одмор? Кога спомнале одмор? Па оваа утакмица треба без проблеми да ја добиеме,а ако ги одмараме потешко ќе биде,нека ги стаи од 1 мин па одкако ќе обезбеди солидна предност нека ги извади.Зарем и со Аталанта да кикснеме поради одмарање у ку*ац! :toe:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
официјални формации

MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.

ATALANTA: Consigli; Garics, Bianco, Manfredini, Bellini; Ferreira Pinto, De Ascentis, Padoin, Valdes; Doni; Tiribocchi.

според мене добро тактички поставена формацијата на Милан. Со среќа

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Море најубаво ќе биде да излеземе со 2 напаѓачи - Бориело и Хунтелар заедно, лево Дињо, десно Пато, зад нив на средина Пирло и Амброзини или така нешто со поофанзивна формација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom